OVAN – Razmislite o svojim postupcima jer ste toliko tvrdoglavi da ste ponekad nemogući. Partner ne zna kako da izađe na kraj sa vama, pa mu je lakše da digne ruke od vas dok ne vidite sami da ste pogrešili. Slobodni Ovnovi, rešili ste da ne ulazite u nepromišljene ljubavne avanture što za vas

BIK – Bikovima je trenutno najveća radost družiti sa sa prijateljima koji imaju interesantne predloge. Prijaće vam novine koji vam predlažu. Partner vam stoji za vratom i broji koliko ste novca potrošili. Slobodni Bikovi, možete započeti vezu sa osobom koja je već bila u braku. Spremni za rizik.

BLIZANCI – Partner i vi imate iste poglede na život i pravite planove za budućnost zbog kojih mnogo lakše podnosite svakodnevnicu. Odlično razumevanje i nove zajedničke avanture. Slobodni Blizanci, veoma ste popularni u društvu zbog čega skrećete pažnju i jedne jako uspešne osobe na sebe.

RAK – Partner uskoro može planirati putovanje na koje možete krenuti i zajedno. Prijao bi vam vikend na nekom lepom i zanimljivom mestu. Bitno je da je nešto novo. Slobodni Rakovi, postajete sve bliskiji sa osobom iz inostranstva. Ljubav je moguća na fakultetu, kursu ili školi.

LAV – Morate da naučite da prihvatite partnera sa svim njegovim vrlinama i manama. To vam je jedini put kojim možete učvrstiti vaš odnos. Skladni odnosi. Slobodni Lavovi, pronalazite jednu osobu s kojom imate puno toga zajedničkog ali ta osoba ima jednu veliku manu.

DEVICA – Svesni ste da ste krivi za neke manje propuste, pa sad sve činite kako biste odobrovoljili drugu stranu. Imate partnerovu pomoć. Slobodne Device, lako možete ostvariti novo poznanstvo preko posla. Ta osoba može biti vaš klijent, mušterija ili poslovni saradnik.

VAGA – Ovo je za vas period ljubavi ali mnogi će i pored toga imate posesivnog partnera kojem ljubavi nikad dosta. Planiranje proširenja porodice. Slobodne Vage, lako možete započeti novu i veoma komplikovanu ljubavnu vezu. Ništa nije idealno.

ŠKORPIJA – Partner i vi imate potpuno različite planove za kuću i porodicu ali možda bi trebalo da napravite dva nezavistna plana jer ćete tako sačuvati mir. Muškarci Škorpije razmišljaju o ženidbi. Slobodne Škorpije, prija vam pažnja jedne osobu koju doživljavate kao prijatelja ali problem je što ona tako ne gleda vas.

STRELAC – Prijale bi vam neke nove rutine, npr. Zajedničke šetnje po gradu ili kraći izlet do obližnjeg grada. Imate puno zajedničkih interesovanja sa voljenom osobom i trenutno delujete kao jedno. Slobodni Strelčevi, postajete sve bliskiji sa mlađom osobom. Napišite poruku.

JARAC – Partner može propustiti priliku i napraviti manju štetu ali generalno to neće puno uticati na vaš život tako da gledajte sa neke vedrije strane izbegavajući da mu prebacujete jer time ništa nećete postići. Slobodni Jarčevi, nova osoba koja vam se udvara bi volela da se odlučite što pre  i zbog toga vas ona požuruje.

VODOLIJA – Intezivna dešavanja beleže ovaj period a kada je ljubav u pitanju možete osetiti jednu vrstu stabilnosti. Partner vam pruža finansijsku podršku ili je moguć dobitak ili poklon. Slobodne Vodolije, zvezde su vam naklonjene kao nikad pre. Ukoliko vam se udvara ostvarena osoba pre nego što je odbijete, razmislite još jednom.

RIBE – Dosta ste zatvoreni i sa partnerom ste izgubili svaki normalan kontakt. Možda bi vam duhovno savetovanje ili razgovor sa psihologom pomogao da rešite problem koji je nastao u ljubavnom odnosu. Slobodne Ribe, osoba koja vam se dopada je u braku i nudi vam tajne susrete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *