OVAN – Mars u Lavu donosi vam period u kojem ćete u potpunosti promeniti svoj život i iz jedne učmalosti postati otvoreni prema drugim ljudima, predlažući susrete, izlaske, ručkove i okupljanja. Sjajno je vreme i za inovacije u kući. Svi Ovnovi će biti veoma popularni i biće centar svakog društva što će se pozitivno odraziti i na njihov ljubavni život. Novo poznanstvo sa sjajnom osobom koja će vas oduševiti svojom jednostavnošću!

BIK – Želećete da uradite nešto u potpunosti neočekivano čime ćete iznenaditi sebe i svoje bližnje. I vama je potrebno malo ludosti. Partnera obavezno pohvalite jer je to ono što mu sada treba. Slobodni Bikovi, ako nešto promenite, možete promeniti i vaš život. Tu se podrazumeva da promenite društvo, odazovete se nekom novom predlogu koji vam je u potpunosti stran, promenite kafić ili otputujete negde gde niste bili.

BLIZANCI – Neka porodična pitanja će biti u vašu korist ali na uštrb mlađe osobe iz porodice. Ženski članovi domaćinstva vam izlaze u susret i staju na vašu stranu. Slobodni Blizanci, mlađa osoba iz vašeg kraja se interesuje o vama ali ona nije toliko komunikativna kao vi. Ako vam se dopada, ohrabrite je.

RAK – Ako izumemo to što je partner danima nezadovoljan a ne može da reši svoj problem već samo da čeka, onda možemo reći da je ovo za vas jedan mirniji period. Venera u vašem znaku donosi vam emotivnu stabilnost i manje promene u kući. Slobodni Rakovi, na pomolu je novo poznanstvo kojem se ne nadate. Promenite nešto u svom izgledu jer će promena biti zapažena.

LAV – S obzirom da Mars ulazi u vaš znak to ukazuje da vas u jednom dužem periodu očekuje pogoršanje odnosa u emotivnom životu ali treba da znate da ćete sami za to biti krivi. Ne možete da se brecate, ljutite i galamite po ceo dan a da se to ne odrazi na partnera. Slobodni Lavovi, teško da će iko od vas ući u normalnu ljubavnu priču a čak može doći i do udaljavanja od postojećih emotivnih kontakata.

DEVICA – Jeste da je vaš vladar Merkur retrogradan ali do sada niste osetili veće probleme a tome dosta doprinosi i partner koji je postao raspoložen i optimističan. Slobodne Device, lako možete upoznati osobu koja je potpuno drugačija od svih koje ste do sada upoznali. Rećiće vam sve u lice, pa čak i ono što ne želite da čujete. Promeniće vam život, uticaće na vas a iako može doći do razlaza, na kraju ćete imati iskrenog prijatelja.

VAGA – Teško da ćete moći da sakrijete svoja osećanja. Ako se neko zagleda malo bolje u vaše oči, videće šta vam je na srcu. Možete iznenaditi članove svoje porodice zanimljivim predlozima i najavima za budućnost. Slobodne Vage, vrlo moguće je  novo poznanstvo koja lagano može prerasti u pravu vezu.

ŠKORPIJA – Rešili ste da izađete iz senke koja vam daje sigurnost i da se malo pokažete drugim ljudima ali sve mora biti na najvišem mogućem nivou. Pravo je vreme za planiranje putovanja u inostranstvo. Slobodne Škorpije, postajete samouvereniji a to će suprotan pol primetiti. Novo poznanstvo sa osobom iz daleka.

STRELAC – Ne bi bilo loše da iznenadite partnera i obradujete sa nečim što on voli. Ono što je jako važno je da budete sponatni i da ne ne odlažete za kasnije. Ako osećate želju, istog trenutka to uradite. Slobodni Strelčevi, znatno ćete pospešiti svoje ljubavne veštine i otkriti neke nove tajne o kojima niste znali.

JARAC – Osećate da je vreme da nešto promenite u svom životu ali ono što ste sami sebi zacrtali u glavi vas sputava u tome. Na kraju ćete pobediti sami sebe a vaš partner će biti srećan što vas ima. Slobodni Jarčevi, došli ste u fazu kada vam je dosta novih ljubavi i novih poznanstava, ali…Nikad ne reci nikad.

VODOLIJA – Mars u ulazi u vaše 7 polje što vam donosi veliku strast ali i veliku svadljivost. Nećete moći da prećutite ono što vam smeta. Oprez! Vodolije, očekjuje vas novo poznanstvo, udvaranje kroz posao ili na radnom mestu.

RIBE – Ovo je za vas jedan jako zanimljiv period a Venera u Raku vam donosi i više uživanja. Imaćete vremena za sebe i odmorićete se od obaveza. Podršku i ljubav vam daju i članovi vaše porodice. Slobodne Ribe, srećne prilike se nižu a jedan odnos se može potpuno promeniti na bolje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *