OVAN – Želite da vidite da je partner zadovoljan pa ćete sada učiniti sve što je u vašoj moći da to i ostvarite. Zbog toga računajte da partneru kupite nešto što voli ili da ga obradujete poklonom. Slobodni Ovnovi, može vas privući osoba druge vere. Taj kontakt je pun izazova i opasnosti što vas dodatno uzbuđuje.

BIK – Pred vama je veoma skladan period u kojem ćete se osetiti sigurno i srećno pored parntera. Ovaj tranzit donosi ponovo jačanje vašeg odnosa i emotivnu bliskost. Bikovi koji su u dugoj vezi mogu početi zajednički život sa partnerom ili se veritii. Slobodni Bikovi, pravo je vreme za nove početke. Borite se za svoju ljubav!

BLIZANCI – Dosta razmišljate o partneru ovih dana ali kao da biste voleli da je on samostalniji u nekim stvarima jer vam često deluje konfuzno i neorganizovano. Srećne vesti preko partnera. Moguće je zajedničko putovanje. Slobodni Blizanci, ako uopšte želite da upoznate nekog novog, promenite dosadašnje navike.

RAK – Partner nagoveštava skorije promene zbog čega ste i vi dosta uzbuđeni i nervozni. Inače, partner vam pomaže oko svakodnevnih, tekućih obaveza i tu trenutno nemate zamerku. Slobodni Rakovi, osoba sa posla vam postoje sve bliskija ali je problem što je ona zauzeta.

LAV – Puni ste života i neprestano smišljate kako da oraspoložite sebe i druge. Uskoro za vas počinje i jedan drugačiji period u partnerskom životu koji će doneti dugoročne promene na koje ste spremni. Slobodni Lavovi, ako neko ostavlja utisak na suprotan pol onda ste to vi. Dopada vam se osoba iz daleka a to može biti problem u ovo vreme.

DEVICA – Svesni ste šta partner voli ali to ne mora da znači da morate da se odreknete svega zbog voljene osobe. Željni ste izlazaka, pažnje, afera u kojoj ćete ogovarati ili biti ogovarani. Slobodne Device, može vam se dopasti stranac ili osoba iz inostranstva, posebno ako ste dama.

VAGA – Pitanje je da li vas uzbuđuje kada vidite da je partner ljubomoran i da li ga namerno zbog toga provocirate da bi izvukli njegovu reakciju. U svakom slučaju, u svakoj šali imali pomalo istine. Slobodne Vage, neprestano razmišljate o jednoj osobi sa kojom ste poslednjih dana u kontaktu. Ona vas nesumnjivo uzbuđuje a ako počnete da provodite puno vremena na internetu ili u dugim razgovorima, znajte da ste na putu da se zaljubite.

ŠKORPIJA – Od partnera možete očekivati poklon ili neku vrstu ustupka. Osetićete se sigurno pokraj voljene osobe jer ako neko može da vas smiri to je ona. Slobodne Škorpije, još nije kasno da upoznate srodnu dušu. Pred vama je sedmica u kojoj su moguća čuda.

STRELAC – Ovo je vaša srećna sedmica ali postoje neke stvari koje partner želi da otkrije o vama jer mu je vaše ponašanje postalo sumnjivo. Obratite pažnju na to. Slobodni Strelčevi, vreme je da poradite na svom izgledu jer se sada možete znatno prolepšati. Dobijate kompliment. Očekujte udvaranje.

JARAC – Bićete dovoljni sami sebi ali partner vas neće pusititi na miru tek tako jer ne možete da se isključite kada to vama odgovara. Slobodni Jarčevi, nakon susreta sa starim poznanikom nećete biti sigurni da li vam se on udvara ili ne.

VODOLIJA – Venera na vrhu vašeg 10 polja govori da se nećete štedeti u pokazivanju svojih emocija. Partner ima zanimljiv predlog a mogući su i kontakti sa zajedničkim prijateljima. Slobodne Vodolije, nekad je bolje imati iskrenog prijatelja nego promašenu aferu.

RIBE – Možete se osećati prevarenim i zbog toga biti ljuti na partnera. Srećom, te vas takvo raspoloženje brzo prođe. Ružno zaboravite i idete dalje. Slobodne Ribe, zaljubljive ste prirode a može vam se dopasti i zauzeta osoba o kojoj ćete sve više početi da razmišljate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *