Ovan – Pred Ovnovima je fantastična sedmica u kojoj će imati jako dobre odnose sa voljenom osobom. Sada Ovnovi mogu pospešiti svoju ljubavnu vezu. Bitno je da budete otvoreni iskreni. Ako ste slobodni udvaraće vam se osoba kojoj nećete moći da odolite, a neki Ovnovi mogu započeti novu ljubavnu vezu.

Bik -Krijete svoja osećanja i povlačite se u sebe ali partner vas poznaje u dušu. Njemu ne možete ništa sakriti. Slobodni Bikovi uskoro počinje vaše fatalno doba. Pripremite se. Slobodni Bikovi, dopadate se jednoj osobi koja ste sve više i više zaljubljuje u vas.

Blizanci – Vaša osećanja su povređena i upravo zbog toga želite sami sebi da videte rane. Smatrate da će vam u tome pomoći  sve veća bliskost sa jednom tajnom osobom. Ukoliko ste slobodni ovo nije vaš srećan period. Neko drugi preotima pažnju i srce osobe koja vam se sviđa.

Rak – Ulazite u jednu novu fazu emotivnog odnosa. Partner se menja i postaje zatvoreniji. Prijaće vam društvo zajedničkih prijatelja. Neki Rakovi neće prepoznati sami sebe jer će na udvaranje jedne osobe potpuno poludeti. U pozitivnom smislu. Zbacite okove i pokažite koliko ste strastveni.

Lav – Lavovi trenutno ne mogu da postignu sve ono što žele i tu nastaje problem. Bolje je da se osamite i da sa partnerom otputujete negde daleko. Imponuje vam udvaranje mlađe osobe ali ste svesni da je teško možete zadržati u svom životu. Biće to jedna kratka i slatka avantura.

Devica – Partner vam postaje teret pa ne znate kako da izađete na kraj sa njegovim potrebama. Odjednom mu sve smeta, te neće ovo, te nije zainteresovan za ono. Devica Venera u vašem devetom polju ukazuje na to da vas ljubav očekuje na putu u inostranstvo.

Vaga – Odlično se slažete sa partnerom ali i pored toga nešto vam ne da mira i postajete ljubomorni. Slobodne Vage, kad vam se neko dopadne ne razmišljate previše o posledicama koje taj kontakt donosi. Idete na sve ili ništa. Bićete veoma strastveni. Jedna osoba iz vašeg okruženja može biti ljubomorna što je zapostavljate.

Škorpija – Vulkan koji stalno u vama tinja npokon budi vatru i rasplinjuje strasti u vašem ljubavnom odnosu. Pred vama je sedmica koja vam donosi puno ljubavi, strastvenosti i romantike. Osoba sa posla potajno sneva o vama. Dopadate se jednoj Ribi i Devici u isto vreme.

Strelac – Ovo je vaše srećno razdoblje, period u kojem ćete partneru poklanjati sve svoje slobodno vreme. Neki Strelčevi mogu razmišljati o proširenju porodice. Koliko ste slobodni, ovo je odlučujuća sedmica u kojoj možete započeti novi ljubavni odnos, koji ima tendencije da preraste u nešto mnogo ozbiljnije. To može biti ljubav vašeg života.

Jarac – Kratka je linija od galamdžije do ćutologa. Nešto se dogodilo u vašem životu zbog čega ćete se u potpunosti promeniti. Postaćete povučeniji u sebe ali i mnogo osećajniji i mirniji. Slobodni Jarčevi, pažnju vam može privući osoba koja živi nedaleko od vas. To može biti vaš komšija ili komšinica.

Vodolija – Ovo je za vas jedan miran period koji vam donosi stabilnost u svakom pogledu. Mogući su dobici preko partnera. Slobodne Vodolije uzdajte se u svoju intuiciju, jer samo tako ćete uspeti da razlučite ko je iskren ako ne ko ne, ko ima ozbiljne namere a ko ne.

Ribe – Vaša prošlost ili nešto iz prošlosti vam sada može biti veliki teret. To može znatno uticati na mišljenje koje partner ima o vama. Slobodne Ribe sviđate se jednom Biku. Dobrostojeća  osoba čini sve da je primetite.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *