OVAN – To što u poslednje vreme i niste u  naročito dobrim odnosima sa partnerom ne doživljavate kao ništa tragično, čak vam prija ta sloboda koju trenutno imate. Moguć je tajni flert. Slobodni Ovnovi, dešavaće vam se da sretnete nekoga ko vam se može dopasti ali ako odmah ne uspostavite kontakt , tu osobu više nećete sresti.

BIK – Dosta ste svojeglavi i radite po svome ali sve dok obavljate svoje „ bračne dužnosti“ nećete imati problema. Prijatelji imaju zanimljiv predlog. Slobodni Bikovi, možete ostvariti novo poznanstvo i zaljubiti se preko noći. Ta ljubav se čak ne mora ostvariti, pa povedite računa.

BLIZANCI – Pred vama je period u kojem morate pokazati svoju odlučnost i odgovornost. Vreme je da odrastete. Ako ste ljuti na partnera, recite mu u lice šta vam smeta. Slobodni Blizanci, trenutno ste u fazi kada menjate prioritete i kada može doći do prekida nekih starih kontakata.

RAK – Vaš partner preuzima inicijativu onda kada je najteže što govori o njegovom karakteru i osećaju sigrnosti koju vam on pruža. Još samo da poradite na problemu u krevetu koji je prisutan zadnje vreme.Slobodni Rakovi, sredinom sedmice možete sresti novu osobu koja će va raspametiti. Vrlo lako možete započeti novu vezu.

LAV – Jedna životna situacija će vas otrezniti i učiniti da odrastete preko noći. Pokažite partneru da ste na „visini zadatka“ i poslušajte njegov predlog jer je bolji.  Planirajte skorije zajedničko putovanje. Slobodni Lavovi, pazite s kim odlazite u krevet i obavezno koristite neku vrstu zaštite od polnih bolesti.

DEVICA – Ko je rekao da vi ne možete da budete ljubomorni i dominantni? Umete itekako.  Moguće je planiranje zimovanja ili putovanja negde na planinu. Krajem sedmice se menja vaš ljubavni život. Slobodne Device, vreme je da konačno završite sve mučne odnose i da jednom za svagda stavite tačku na njih.

VAGA – Šta ste u zadnje vreme učinili za partnera? Jeste li ga nečim obradovali? Jeste li mu pokazali svoju ljubav, jeste li ga ohrabrili, saslušali, posavetovali ili vi to ne umete? Nešto radite potpuno pogešno a vi treba da razmislite gde to pravite grešku.  Slobodne Vage sve dok posvećujete pesme bivšoj ljubavi i gledate njene fotografije na društvenim mrežama nećete se zaljubiti u nekog novog.

ŠKORPIJA –  Ponovo možete da očekujete manje promene u domu a mlađa osoba iz porodice vam je veliko opterećenje i odgovornost. Njoj ne možete da kažete ne. Slobodne Škorpije, od sredine sedmice ćete osetiti kako funkcioniše Venera u Ribama – očekuje vas sve više kontakata sa suprotnim polom, sve više flerta i susreta.

STRELAC – Sa partnerom morate razgovarati o finansijama i ulaganjima za ovu godinu jer pod hitno nešto morate zajedno menjati na tom polju. Prijaće vam šetnja ili kraće putovanje sa voljenom osobom. Slobodni Strelčevi, udvara vam se osoba iz inostranstva koja vas sve više osvaja svojim vedrim duhom i preduzimljivošću.

JARAC – Pet planeta u vašem znaku ukazuje da sada morate biti jaki i istrajni. Od partnera zahtevate da se pridržava određenih pravila i nepopustljivi ste prema tome. Stiže vam poklon. Slobodni Jarčevi, starija osoba se interesuje o vama i ona neće birati sredstva da vas osvoji, pa se može služiti i ucenama.

VODOLIJA – Ne možete da date sve a da zauzvrat ne dobijete ništa. Da vam je jabuka pala na glavu kao što je Isaku Njutnu, možda bi vam ranije sinulo da niste dovoljno voljeni.  Vreme je za nove stranice životne priče. Slobodne Vodolije, pružite priliku novoj osobi koja vam se udvara.

RIBE – Sve one rođene u ovom znaku će uskoro obradovati Venera u Ribama donoseći napokon onu pravu i uzvišenu ljubav. Slušajte svoju intiuciju i poradite na sebi. Slobodne Ribe, uskoro možete da očekujte pravo čudo. Nećete prepoznati sebe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *