OVAN – U neprestanom ste strahu od toga da partner ne posumnja u vas, od toga da vam partner proveri telefon ili da mu zasmeta broj poruka koje vam stižu. Slobodni Ovnovi, u prijateljskom ste kontaktu sa jednom osobom ali ste veoma zabrinuti zbog razlike u godinama.

BIK – Jedna slučajnost vas može otkriti a partner zbog toga biti ljut na vas jer za neke stvari on nije znao, pa se sada morate pravdati zašto ste to uradili. Slobodni Bikovi, pravite pogrešnu procenu vezanu za osobu koja vam se dopada. Ništa nije tako kao što izgleda! Povedite računa.

BLIZANCI – Pre nego što donesete bilo kakvu odluku dobro razmislite o svemu. Prijatelji negativno utiču na vas. Ne slušajte ih. Slobodni Blizanci, teško je ostati prijatelj sa nekim u koga si do juče bio zaljubljen. I vi ćete to uskoro shvatiti.

RAK – Osećate kao da vam partner namerno „tera inat“ i da se sveti za neke vaše greške iz prošlosti. Nikako da se izmirite. Taman pomislite kako ste mu se približili a onda shvatite da ste dva različita sveta. Slobodni Rakovi, osoba s druge strane okeana se interesuje o vama.

LAV – Prijaju vam promene koje je napravio vaš partner ali sada brinete da li je neko drugi uticao na njega i da li se on promenio zbog vas ili nekog trećeg? Slobodni Lavovi, prijaće vam društvo prijatelja. Saznaćete neke informacije o bivšem partneru.

DEVICA – Trebalo bi malo više da cenite partnera koji je više puta pokazao svoju ljubav kroz razna odricanja i žrtve koje vi, malo pa zaboravite. Slobodne Device, osetićete kad vas neko laže i kada se neko predstavlja u mnogo lepšem svetlu nego što se stvarno nalazi.

VAGA – Venera u kvadratu sa Neptunom se poigrava sa vama. Počeli ste u sve da sumnjate. Potrebno vam je društvo. Slobodne Vage, ima neko ko misli o vama i onda kada vi ne mislite previše o sebi.

ŠKORPIJA – Vašem partneru uopšte nije lako pored vas i vi sami ste nekad svesni toga i ovog puta je potrebno da popustite jer su partnerovi postupci ispravni a njegova rešenja i predlozi trenutno bolji. Slobodne Škorpije, reagujete prenagljeno i brzo menjate odluke. Čas se interesujete za jednu osobu a čas za drugu.

STRELAC – Možete postati ljubomorni ako vam partner ne bude odgovara na pozive odmah kad ga nazovete ili pošaljete poruku. Da ne preterujete? Slobodni Strelčevi, dopada vam se osoba u braku i zbog toga želite da prekinete taj odnos dok se niste zaljubili.

JARAC – Previše ste zaokupljeni novcem tako da ne primećujete neke vidljive stvari koje bi trebale da vas alarmiraju. Obratite pažnju. Slobodni Jarčevi, očekuje vas tajni flert na poslu. Pazite samo da vaše kolege ili šef ne saznaju za to.

VODOLIJA – Nespretni ste poput slona u staklenoj radnji i umesto da poboljšate odnos sa partnerom vi ga pogoršate. Ako ste roditelj trebalo bi da znate da dete nećete pridobiti novcem.  Slobodne Vodolije, osoba sa kojom ste u kontaktu vas lako možete slagati za nešto vama važno.

RIBE – Ako ste planirali da se odmarate u kući, stalno će vam nešto ili neko ometati planove, tako da ćete na kraju stvarno poludeti jer nemate mira. Slobodne Ribe, jedna osoba koja živi tik do vas, jedva čeka da vas ponovo sretne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *