OVAN – Partner će hteti neprestano da ide tamo – vamo i za promenu, imaćete dovoljno snage da pratite jer ste i vi željni nekakve akcije i dešavanja. Prijaće vam kraće putovanje. Slobodni Ovnovi, moguće je novo poznanstvo na kraćem putovanju ili sa osobom koja živi u drugom gradu.

BIK – Partner previše brine jer je zabrinut zbog finansija a vi mu sada možete pomoći na neki način samo kad bi on hteo da vas sluša. Slobodni Bikovi, moguća je neka vrste tajne ljubavne veze ili afere.

BLIZANCI – Ovo je za vas jako važna nedelja u kojoj morate doneti neke odluke vezane za porodicu koje će se kasnije pokazati kao odlična procena. Partner vam je privržen i sa njim obnavljate privlačnost. Slobodni Blizanci, zaljubljive ste prirode, pristupačni i šarmanti. Svi preduslovi za početak nove veze su ispunjeni.

RAK – S vremena na vreme, bez obzira koliko ste dugo u braku ili vezi, umete da budete stidljivi, ali partner je dovoljno strpljiv i obziran prema vama tako da će vam dati sve vreme ovog sveta da se opustite. Slobodni Rakovi, zbog Venere u 12 polju stalno ste u nekakvoj neizvesnosti da će se nešto promeniti a na kraju, ništa se ne desi.

LAV – Svim Lavovima je u ovom periodu potreban predah od obaveza tako da je ovo sjajan period da se posvetite porodici koja stalno negoduje što niste tu. Prijatelji imaju zanimljiv predlog. Slobodni Lavovi, nećete prepoznati sebe jer će vas mlađa osoba potpuno zbuniti tako da nećete znati šta da radite.

DEVICA – Vi ćete okom a partner skokom. Venera u 10 polju govori da partner može ispuniti vaše želje ali naravno, moraćete mu se odužiti na drugi način. Podrška partnerove porodice. Slobodne Device, za vikend vas može kontaktirati bivši partner ali taj kontakt ništa novo ne donosi.

VAGA – Ako je i bilo nekih razmirica u vašem odnosu oni su sada iza vas. Imaćete potrebu da provodite više vremena kraj voljene osobe jer vas to čini srećnijim i mirnijim. Sklad. Slobodne Vage, dopadate se zauzetoj osobi s kojom možete imati aferu ali pazite da se za to ne sazna pa da imate problema.

ŠKORPIJA – Pred vama je sjajan period ali pod uslovom da uspete da kontrolišete svoj vatreni karakter. Strastveni ljubavni period može rezultirati i proširenjem porodice. Slobodne Škorpije, sve što kaže ili napiše osoba sa kojom ste u kontaktu, vas uzbuđuje da jedva čekate da ostanete nasamo sa njom.

STRELAC – Morate naći način kako da pokažete voljenoj osobi ljubav koju osećate. Ako se malo potrudite možete napraviti čudo, posebno ako ste pripadnik jačeg pola. Slobodni Strelčevi, ako ste se do sada premišljali o jednoj osobi, više nećete imati dileme. Na pomolu je lepa i zanimljiva veza u kojoj ćete uživati.

JARAC – Trebalo bi da se prilagodite partneru koji će ovih dana voditi glavnu reč. Radosne trenutke i povod za slavlje očekujte unutar porodice. Sreća preko dece. Slobodni Jarčevi, osoba koju ovih dana srećete na putu ka poslu može vas zaintrigirati pa i uspeti da vas nekako kontaktira.

VODOLIJA – Iako vas očekuje skladan odnos sa partnerom on će iz dana u dan biti zabrinuti za svoj posao a možda će ga i zdravstveni problemi omesti u nekim planovima. Slobodne Vodolije, retrogradni Merkur vam neprestano vraća neke ljude u vaš život.

RIBE – Sjajno je vreme da rešite obaveze koje imate prema porodici ili da rešite stambeno pitanje. Možete očekivati i goste u kući kao i pomoć rođaka. Slobodne Ribe, jedna osoba iz vaše prošlosti se ponovo „povampirila“. Tačno ne znate šta ćete sa njom jer je sve besmisleno zbog onoga što je nekad bilo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *