OVAN – Morate naučiti da partneru kažete ne bez obzira koliko vam je teško zbog toga. Računajte da njemu neće biti pravo zbog toga i da će vaš odos pretrpeti krizu ali ako to uradite sa razumevanjem i saosećanjem, onda će sve biti mnogo lakše. Slobodni Ovnovi, plašite se da kontakt sa jednom osobom neće negativno uticati na vašu karijeru.

BIK – Oni koji su u braku se mogu osetiti nezaštićeno od strane partnera a drugi mogu imati poteškoće u kontaktu sa partnerovom porodicom. Slobodni Bikovi, dolazi do prekida jednog kontakta. Samim tim otvoriće se mogućnosti za novo poznanstvo koje stiže za desetak dana.

BLIZANCI – Neće vam biti jasno šta se dešava jer ćete imati osećaj kao da se partner distancirao a da vi ne znate stvarni razlog zbog takvog ponašanja. Slobodni Blizanci, živite u nekom svetu i kao da ne želite da realnije sagledate svoju emotivnu situaciju. Ljubavni neuspeh.

RAK – Najviše se uzdate da će vam sledeća sedmica doneti rešavanje nekih finansijskih pitanja ali daleko ste vi od toga. Zbog toga počinjete da brinete i da okrivljujete partnera za propuste koje je pravio u poslednje vreme. Slobodni  Rakovi, lako se možete razočarati u jednu osobu sa kojom, svejedno, niste imali ništa, ali ste je smatrali potencijalno pogodnim partnerom.

LAV – Ušuškani ste u neku svoju sigurnost i trenutno i sa partnerom imate solidan odnos i razumevanje. Planiranje putovanja u inostranstvo. Slobodni Lavovi, jedna osoba će sama odustati od toga da vas postavi na pijedestal svog carstva ali zato ćete dobiti krila sa novom osobom koja se uskoro pojavljuje u vašem životu.

DEVICA – Partner i vi ste jako bliski mada bi trebalo da se s vremena na vreme podsetite zajedničkih uspomena koje su obeležile početak vašeg poznanstva. Slobodne Device, osoba iz inostranstva i nije tako idealna kako vam se na prvi pogled učinilo.

VAGA – Iz dana u dan bićete sve povučeniji a moguće je i da će ljubomora biti razlog tome. Naučite da kažete ne vašoj porodici. Slobodne Vage, ovo je period kada se neke osobe ponovo mogu vratiti u vaš život, da još jednom okušaju svoju sreću.

ŠKORPIJA – Smanjena komunikacija može biti znak da se nešto dešava i da treba da vam proradi centar za uzbunu. Partner je nezadovoljan i to postaje očiglednije iz dana u dan. Kad počne da vam odgovara – „Nije ništa, sve je u redu“, znajte da ništa nije u redu. Slobodne Škorpije, razmišljate o prošloti a to ne vodi nikuda.

STRELAC – Ako oduzmete to što nećete imati dovoljno novca da priuštite sve ono što biste partner i vi želeli, onda ovaj period i neće biti toliko loš. Prijaće vam boravak negde u prirodi ili noćna šetnja sa partnerom. Slobodni Strel čevi,  bolje je da odbijete nego da budete odbijeni.

JARAC – Narednih dana ćete reagovati prenagljeno a lako vas može izbaciti iz takta ponašanje partnera. Ukratko, bićete veoma napeti i sve će vam živo smetati. Slobodni Jarčevi, osoba iz vešeg kraja se raspituje o vama. Stiže vam poruka ili zahtev za prijateljstvo na koje ćete ostati potpuno ravnodušni. Slobodni Jarčevi, draga osoba će odložiti putovanje a vi ćete se totalno razočarati.

VODOLIJA – Ne kontrolišete situaciju i šta god da isplanirate može biti drugačije od očekivanog. Prolazna nestabilnost. Slobodne Vodolije, ovo definitivno nije vaša nedelja, ali za desetak dana će se sve preokrenuti. Fali vam strpljenja.

RIBE – Partner ponovo ima u planu jedno kraće putovanje ali ako ovako nastavite da mu ispunjavate želje vrlo brzo će vam novac postati problem. Slobodne Ribe, na kraćem putovanju možete ostavariti novo i interesantno poznanstvo sa mlađom osobom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *