OVAN – Kako dani odmiču, vi ćete biti sve neraspoženiji a ova cela situacija će vam sve više smetati. Partner pokušava da vam ugodi na svaki način, pa čak i poklonom. Slobodni Ovnovi, jedno prijateljstvo želite da prekinete jer osećate da prelazi u nešto više ili da druga strana počinje da gaji emocije prema vama a vi to ne želite.

BIK – Vi ste dobro raspoloženi ili barem ne primećujte da vam nešto fali. Jedino na čemu zamerate je to što partner nije toliko raspoložen za seks. Njega to trenutno ne zanima. Slobodni Bikovi, starija osoba vas ohrabruje i tu je za vas u svako doba. Zbog toga se osećate sigurno i srećno.

BLIZANCI – S obzirom da ste vi non stop u pokretu, trebalo bi da budete jako pažljivi jer ste partner i vi u rizičnoj grupi. Vodite računa o tome. Slobodni Blizanci, ništa se ne dešava. Imate osećaj kao da su vas svi zaboravili.

RAK – Vi ste upravo započeli jedan otežavajući period za vaš brak. Situacija je takva da će neki od vas biti razdvojeni od partnera a neki će izgubiti emotivnu blikost pa početi da maštaju o nekom trećem. Slobodni Rakovi, u narednih 2,3 meseca teško da će doći do značajnije promene.

LAV – U vašoj kući je pravo ratno stanje a ne zna se ko je ozbiljnije shvatio situaciju, partner ili vi? Prijatelji vam izlaze u susret. Slobodni Lavovi, jedno prijateljstvo se sve više pretvara u nešto više. I vi podsvesno osećate da tu ima nečega.

DEVICA – Sve bi bilo lepo da partner da niste paničari Ovako, jedino što vam preostaje je da se ušuškate u krevet i ne izlazite nigde do sledećeg proleća. Slobodne Device, sve nešto okolišate a dok ne budete direktni, druga strana neće znati šta vam je u glavi.

VAGA – Vama cela ova situacija ide u korist. Srećni ste i zadovoljni a i pravite planove za budućnost što je najbolji pokazatelj vašeg optimizma. Slobodne Vage, niste vi jedini sa ruševinama bivše ljubavi. Neke Vage mogu započeti novu ljubavnu vezu.

ŠKOPRIJA – Pregrmeli ste prethodni period i sada tek možete da sumirate situaciju.  Partner vam pruža stabilnost a moguće je i da će on sada biti strana od koje zavise vaše finansije u kući. Slobodne Škorpije, privlači vas sve što je tajno i zabranjeno . Zbog toga se lako možete upustiti u opasnu avanturu.

STRELAC – Obavezno vodite računa da partner pri povratku u kuću opere i dezinfikuje ruke jer on sada ulazi u kritičan period. Delite obaveze i zadovoljni ste zbog toga. Slobodni Strelčevi,  bivši partner tobože brine o vama, pa se raspituje kako vam je.

JARAC – Ova situacija će uticati na vas i sada započinjete korake koji će vam promeniti budućnost. Možda vi to ne primećujete sada ali sve aktivnosti mogu biti okidač vaše lepše budućnosti. Ljuti ste na porodicu. Problemi u kući. Slobodni Jarčevi, vaš srećan period vam donosi jačanje emocija i produbljivanje emotivnog odnosa.

VODOLIJA – Vezani ste za porodicu i kuću ali to ne znači da ćete provesti naredne dane poput drugih ljudi. Partner i dalje brine za finansije ali to krije od vas. Mogući su gosti u domu. Slobodne Vodolije,iz čista mira možete prekinuti  kontakt sa osobom koju ste do juče simpatisali jer imate preča posla – spasavanje sveta.

RIBE – Partner i vi utičete jedno na drugo i zajedno ste u svemu ovome. Pridržavaćete se svih uputstava i provoditi dane čitajući svakojake tekstove posle kojih ćete biti još zabrinutiji. Igrajte remi. Slobodne Ribe, mlađa osoba najavluje skori susret ili je možete sresti negde na ulici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *