OVAN – Ulaskom Marsa u vaš znak lako možete izgubiti strpljenje i jasno staviti do znanja šta vam smeta i šta želite. Neki Ovnovi će biti ljuti na partnera koji će znati da više ne treba da gura nos tamo gde mu mesto nije. Slobodni Ovnovi, osetićete se živim pa ne bi bilo loše da višak energije trošite na sport a baš na takvom mestu možete sresti nekog novog.

BIK– Osećate se smireno i sigurno ali tome ste vi najviše zaslužni jer ste rešili da vam niko i ništa ne može pokvariti raspoloženje. Partner vam puno toga ne priča da se ne bi nervirali. Slobodni Bikovi, Venera je krenula direktnim hodom pa će se i vaša situacija postepeno menjati ali sada najpre uživajte u sebi.

BIZANCI – Vreme je da počnete da više uživate u svemu ono što do sada niste probali. Predložite partneru nešto interesantno, odlazak ne neko novo mesto ili kraće putovanje u okruženju. Slobodni Blizanci, jedan emotivni odnos će se uskoro promeniti i postati ozbiljniji.

RAK – Očekuje vas jedan porodičan susret a osoba iz daleka vam može najaviti skoriju posetu. Partner planira kraće putovanje. Prijalo bi vam more. Slobodni Rakovi, mlađa osoba sa kojom ste u kontaktu nije iskrena prema vama.

LAV – Partner i vi u kombinaciji delujete potpuno nepredvidivo. Odjednom vam može sinuti ideja da se negde izgubite i otputujete pa da sve ostavite bez teksta šta vam bi. Slobododni Lavovi muškog pola će imati više sreće u zavođenju. Za njih je moguća avantura.

DEVICA – Mogu vam se ispuniti ljubavne želje zbog čega ćete biti veoma raspoloženi a i jedno novo poznanstvo će vam veoma prijati čime ćete razbiti monotoniju u koju ste se neprimetno uvukli. Slobodne Device, dobijate poziv da posetite osobu iz daleka.

VAGA – Mars na vrhu vašeg 7 polja govori da vas partner dodatno motiviše i pokreće. Moguć je i neki vid poslovne saradnje. Slobodne Vage, možda svi ti propali ljubavni pokušaji govore da tek treba da upoznate sudbinsku osobu. Ništa se ne dešava bez razloga.

ŠKORPIJA – Argumentovano ćete napasti voljenu osobu i insistirati na tome da vam neke stvari objasni. Odajete utisak da se sa vama ne treba zezati dok je partner kao pravo dete. Neozbiljan i neodgovoran. Slobodne Škorpije, kada vam se neko dopada to ćete jasno staviti do znanja. Obnova starog kontakta.

STRELAC – Venera u 7 polju deluje kao da ste na 7. nebu. Prepustite se i uživajte. Ne treba da vas zanima tuđe mišljenje. Volite kao što voli dete. Pričajte o svojim osećanjima. Ne stidite se da verujete u ljubav. Slobodni Strelčevi, ova sedmica može da donese preokret.  Osoba koja radi u uniformi je zainteresovana za vas.

JARAC – Bićete neumorni pa će čak i partner jedva čekati da predahne pored vas i vrati se kući kako bi se odmorili. Preuzimate inicijativu što je odlično za promenu. Slobodni Jarčevi, vreme je za nova poznanstva. Pripremite se na nova udvaranja.

VODOLIJA – Preko partnera vas očekuju promene a zajedno možete praviti i neke tajne planove. Dopunjujete se kao dan i noć.  Slobodne Vodolije, osoba se posla se zainteresovala za vas i ona smišlja način kako da vam se približi.

RIBE – Partner bi sada najradije pošao negde na letovanje i ne bi bilo loše da ga u ovom periodu realizujete ali gde god da idete obavezno ponesite kremu za sunčanje jer ćete lako izgoreti „kao rak“.  Slobodne Ribe, svi će primetiti promenu u vašem ponašanju.  Menjate. Morate postati direktniji ako želite da osvojite osobu o kojoj danima razmišljate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *