OVAN – Bićete netaktični i grubi prema partneru a još više će vas razljutiti kada budete videli da je on tužan i nesiguran u sebe. Ne budite na kraj srca. Slobodni Ovnovi, izbegavajte Blizance i Device ovih dana jer vam nikako ne odgovaraju i mogu vas samo naljutiti.

BIK – Za vas je najbolje da neke stvari ne vidite pa čak i da se ne trudite da to promenite. Što manje znate, biće bolje za vas. Slobodni Bikovi, ne verujte jednoj Ribi koja vam se udvara jer vam ona priča sve ono što želite da čujete.

BLIZANCI – Sada ćete biti u strahu zbog nekih manjih laži koje ste prećutali partneru i koje on sada može otkriti. Pazite i da vam partner slučajno ne proveri telefon. Slobodni Blizanci, jedna osoba vam podiže ego time što vam se udvara. Sve to vam prija ali niste zaljubljeni.

RAK – Venera u 12 polju donosi veliku zbrku i nesigurnost u vašem emotivnom životu zbog čega nikako ne možete da se opustite. Maštali ste o jednoj osobi ali sada ste i od nje sve dalji i dalji. Slobodni Rakovi, posvetite pažnju svom izgledu i to uskoro neće ostati nezapaženo.

LAV – Ulazite u jedan kritičan emotivni period u kojem se možete dosta udaljiti od voljene osobe a možda će vam biti najbolje da se neko vreme i fizički razdvojite. Slobodni Lavovi, ponekad ni prevelika samouverenost nije dobra jer odmah o sebi govorite da je sa vama teško izaći na kraj. Izbegavajte Vodolije.

DEVICA – Device koje se nalaze u drugom braku imaju razloga da budu zabrinute jer ih očekuje svađa sa partnerom a kako stvari stoje, deblji kraj ćete vi izvući. Slobodne Device, nije trenutak za počinjenje nove ljubavne veze a postupci osoba koji vam se udvaraju će vam ići na živce tako da možete biti veoma otrestiti i nekulturni.

VAGA – Imaćete potrebu da skrivate svoja osećanja od drugih ljudi ili da  druge ljude dovodite u zabludu kada je vaš ljubavni život u pitanju. Neke Vage biće sklone tajnim ljubavnim vezama preko posla. Oni koji su slobodni bi tebalo da manje veruju u laži jedne Ribe.

ŠKORPIJA – Venera u Blizancima u vašem 8 polju povećava strastvenost koju osećate prema mlađoj osobi o kojoj ne bi trebalo da razmišljate jer ste vi, da vas podsetim, u braku. Slobodne Škorpije, uzbudljiva avantura može započeti i preko razgovora. Prija vam pažnja Strelca i Jarca.

STRELAC – Malo ljubomore neće štetiti vašem braku već naprotiv, može vas pokrenuti i dodatno motivisati. Jedino što vam ne prija je to što partner izbegava neke obaveze unutar porodice. Slobodni Strelčevi, razmislite o tome šta bi vaši roditelji rekli kada bi vas videli sa tim dečkom ili devojkom.

JARAC – Nije da partner  ne pokušava da vas uključi u svoja dešavanja nego vi nećete ni da čujete za njegov predlog. Bukvalno ga sasečete u korenu. Slobodni Jarčevi, preko posla su moguća udvaranja ili bolje rečeno, mlađa osoba se može zaljubiti u vas ali vam to neće reći direktno jer se plaši da je ne odbijete.

VODOLIJA – Partner je dosta ambiciozan i  zbog toga će mu biti potrebne odrešene ruke za samostalno donošenje odluka. Najbolje je da se distancirate. Slobodne Vodolije, Venera ulazi u vaše polje ljubavi što govori da se i vaš emotivni život može promeniti. Početak veze.

RIBE – Možete reagovati preemotivno pa čak i partnera optužiti za prevaru. Pokušajte da smirite strasti i razmišljate hladne glave. U takvim situacijama bi vam prijalo šetnja po pustim ulicama kasno uveče ili rano ujutru. Slobodne Ribe, zaljubljive ste prirode i lako možete započeti novu emotivnu vezu jer ste već dugo vremena sami.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *