OVAN – Morate se dogovarati sa partnerom jer će vam tako biti lakše. Ne preuzimajte svu odgovornost na sebe jer nećete imati mira. Slobodni Ovnovi, pokušavate da budete ljubazni da ne bi ste nikoga povredili, ali ovu „igru“ ste rešili da preskočite!

BIK – Partner vas može iznanaditi, doći ranije ili predložiti nešto što do sada nikada nije. Prija vam pažnja koju dobijate a vi se revanširate sa omiljenom klopom. Slobodni Bikovi, ako ste dama narednih dana možete ostvariti značajno poznanstvo koje ima potencijal za nešto ozbiljnije.

BLIZANCI – Osećate da partner nešto krije od vas, pokušava da razaznate o čemu se radi ali samo gubite nerve. Vi ste sebi najvažniji. I kada budete to shvatili umećete više da uživate. A kada partner bude primetio vaš zadovoljni smešak,  ponovo će se okrenuti vama. Onda će se on pitati šta vi to krijete. Slobodni Blizanci, neodlučni ste. Kolebate se između dve osobe.

RAK – Ništa vam ne ide na ruku a iako ste znak koji najviše vremena provodi u kući i vas je ova situacija počela da zamara. Potreban vam je mir koji možete samo da obezbedite kada ukućani zaspe. Slobodni Rakovi, dopada vam se mlađa osoba i dozvoljavate sebi „grešne“ misli.

LAV – Ovo je period u kojem možete osetiti emotivnu stabilnost a osetićete i da se partner dosta promenio i da je, iz dana u dan, bolji prema vama. Slobodni Lavovi, komunikacija sa prijateljem polako se pretvara u flert. Takve igrice vas čine raspoloženim.

DEVICA – Obaveze koje imate prema jednom članu porodice vas stalno vraćaju unazad a svi vaši planovi se rasprše poput sapunice. Grubi ste. Razmislite o tome. Slobodne Device, sve vas nervira i sada biste pre rušili mostove nego što bih ih podizali.

VAGA – Lako menjate raspoloženje. Brzo se naljutite a isto tako i odljute. Kako bilo, ovo je i dalje stabilan emotivni period, ali uskoro možete očekivati dešavanja na radnom mestu koje ćete želeti da sakrijete od voljene osobe. Slobodne Vage, osoba sa kojom ste u kontaktu je veoma nestrpljiva, a baš zbog toga vas ona i uzbuđuje.

ŠKORPIJA – Partner je posvećen svojoj porodici sa kojom pravi planove. Moguće je i kraće putovanje na koje bi uskoro trebalo zajedno da krenete. Slobodne Škorpije, mlađa osoba vas uporno provocira i jedva čekate da joj se revanširate za sve.

STRELAC – Sve dok se partneru ne budete „popeli na glavu“ nećete dobiti ono što ste hteli. Morate biti uporni i isteraćete svoje. Sklad. Slobodni Strelčevi, postavljate se prema osobi koja vam se udvara kao prema prijatelju kojem pričate sve vaše ispovesti zaboravljajući da ga pitate a kako je on.

JARAC – Nalazite u periodu u kojem će vam porodica biti jako važna a planirate i manje izmene u domaćinstvu.  Partner vam pomaže u svakodnevnim aktivnostima. Slobodni Jarčevi, poznanstvo je moguće na radnom mestu. Ako vam kolege provodadžišu za nekoga, prihvatite igru.

VODOLIJA – Vreme je da neke Vodolije razmisle o potomstvu. Idelano je vreme za proširenje porodice.  Možete dobiti i iznenadnu ideju da sa voljenom osobom odete na kraći odmor. Slobodne Vodolije, Venera u vašem 5. polju vam povećava izglede da uđete u novu emotivnu vezu.

RIBE – Partner pravi nove troškove za koje vi niste upućeni i to će se pokazati kao problem u nekim narednim danima. Počeli ste da iskeno uživate u svom domu i svojoj porodici. Slobodne Ribe, jedna osoba koja živi blizu vas jedva čeka da vas vidi, ali to se nikako ne dešava. Stalno se mimoilazite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *