OVAN – Morate biti svesni da možete reagovati prenagljeno u nekim situacijama što može pokvariti raspoloženje ljudi iz vašeg okruženja. Partner vas smiruje. Dobitak ili poklon. Prijaće vam boravak u prirodi. Slobodni Ovnovi, osoba iz seoskog okrženja se interesuje o vama i predlaže vam susret.

BIK – Ovo je za vas jedan miran period u kojem ćete uspostaviti bliskost sa partnerom. No, ipak gledajte da previše ne komentarišete partnerove strahove jer se može naljutiti. Slobodni Bikovi, privlačite osobu iz inostranstva koja prema vama ima ozbiljne namere.

BLIZANCI –  Venera u vašem 12 polju govori da je vaš partner u velikom strahu i da mu je potrebna vaša podrška ili razgovor ohrabrenja. Prijalo bi vam da odete negde daleko od drugih ljudi. Slobodni Blizanci, nikako ne uspevate da vidite dragu osobu a pitanje je kada će se to desiti.

RAK – Partner je jako nervozan zbog novonastale situacije i sada se nalazi na jednom prelomnom periodu u kojem će morati da donese veće životne odluke koje će uticati na celu porodicu. Slobodni Rakovi, draga osoba je daleko od vas i teško da će se sada nešto konkretno desiti.

LAV – Ulaskom Sunca u znak Ovna postaćete preduzimljiviji ali ćete i neprestano kritikovati partnerovu neozbiljnost što će uneti jednu dozu nestabilnosti u vašem odnosu. Slobodni Lavovi, ako ima  neko da vam se sviđa, reagujte odmah.

DEVICA –  Razmišljate o partneru i njegovom problemu vezanog za putovanje i smišljate načine kako da to premostite. Optimistični ste i raspoloženi. Slobodne Device, osoba iz inostranstva se ozbiljno zainteresovala za vas.

VAGA – Tek kada ste potpuno sigurni da vam partner pripada dušom i telom možete mirno zaspati. Sunce u vašem 7 polju govori o tome da ste ponosni na partnera i na njegovu preduzimljivost zbog čega se i sami osećate sigurnije. Slobodne Vage, zvezde kažu da obratite pažnju ovih dana jer možete ostvariti sudbinske susrete.

ŠKORPIJA – Najviše brinete o poslu jer od njega zavisi realizacija i vaših privatnih planova. Partner vam pruža podršku i vi se pored njega osećate sigurno. Slobodne Škorpije, imate konkurenciju. Niste jedini koji se bori za naklonost drage osobe.

STRELAC – Za vas će biti najbolje da potrošite negde tu energiju koju imate jer ako neko voli da je non stop u pokretu to je znak Strelca.  Bavite se sportom. Slobodni Strelčevi, postajete bliski sa jednom osobom iz poslovnog okruženja.

JARAC – Neki od Jarčeva razmišljaju o preseljenju i o promenama u kući najpre zbog najstarijih članova domaćinstva. Slobodni Jarčevi, ovo je vaš srećni period. Venera u vašem 5. Polju otvara vam mogućnost zaljubljivanja i početka nove ljubavne veze.

VODOLIJA –Saturn u vašem znaku donosi vam zabrinutost ali i jedno odgovornije ponašanje prema svima u okruženju. Partner je zabrinut za finansije. Slobodne Vodolije, ostvarujete komunikaciju sa jednom osobom iz obližnjeg mesta. Ljubav je moguća na kraćem putovanju.

RIBE – Skladan odnos vas očekuje sa partnerom koji vas ohrabruje i daje vam odrešene ruke za donošenje važnih odluka. Moguće je zajedničko putovanje. Slobodne Ribe, osoba koja živi blizu vas, možda  u vašem komšiluku, je zainteresovana za vas i jedva čeka da vas vidi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *