OVAN – Jedini način da ispravite grešku je da partneru objasnite kako se osećate ali problem je što nekako ne možete da ostanete nasamo. Ljuti ste na sebe. Slobodni Ovnovi, ne možete pošto – poto  promeniti nečije mišljenje. Morate biti šarmantniji i zanimljiviji ako želite da doprete do drage osobe.

BIK – Pokušavate da budete mirni i staloženi i da na takav način smirite partnera koji je ovih dana neraspoložen. Postoje neke stvari koje ćete želeti da zadržite za sebe. Slobodni Bikovi, jedna kombinacija će se završiti pre nego što je započeta.

BLIZNACI – Dosta vremena provodite u brzi oko domaćinstva i članova porodice. Neki veći planovi sada se neće realizovati ni partneru ni vama i zbog toga vam može biti krivo. Slobodni Blizanci, ne očekujte da vam se desi nešto dok sedite u svojoj sobi. Pokrenite se.

RAK – Pred vama je sedmica puna izazova a loše slaganje sa partnerom može biti krunisano prekidom komunikacije i izbegavanjem. Ovde ni suze ne pomažu jer znate da neće delovati. Slobodni Rakovi, ostaje vam samo da maštate i da se nadate.

LAV – Sedmica u kojoj se nalazite nikako neće doprineti popravljanju, već pogoršanju odnosa a što je najgore, do partnera ne dopire ono što govorite ali i do vas  ne stižu njegove želje. Najbolje bi bilo da se razdvojite na par dana. Slobodni Lavovi, nije momenat za nove početke, barem dok ne raščistite sa prošlošću.

DEVICA – Ne bi trebalo da pustite da prijatelji utiču na vas jer možete samo još više pogoršati situaciju. Distancirajte se jer će to prijati vašem odnosu. Slobodne Device, mlađa osoba se predstavlja kao uspešna a u stvari, samo hoće da ostavi što bolji utisak na vas.

VAGA – Prevelike želje mogu dovesti do razočaranja. Mars u polju partnerstva donosi nesuglasice i rasprave na duži rok. Nešto radite pogrešno. Slobodne Vage, trebalo bi da izbegavate ljubavne afere na poslu jer će vam to više naškoditi nego prijati.

ŠKORPIJA – Niste iskreni prema partneru. Ni vi sami ne znate zašto neke stvari krijete od njega. Nemojte se posle pitati što vam je partner ljubomoran. Slobodne Škorpije, nemojte se hvalisati svojim seksualnim veštinama narednih dana.

STRELAC – Činjenica je da vam sa partnerom može biti lepo i na običnoj klupi u parku ili u elitnom restoranu. Uživate zajedno bez obzira na sve. Slobodni Strelčevi, udvara vam se osoba koja može biti navalentnija u nastojanju da vas osvoji.

JARAC  – Ima puno toga što vam se isprečilo u emotivnom odnosu a posebno brinete zbog nestabilne finansijske situacije vašeg partnera jer ste svesni da će promene uticati na celu porodicu. Slobodni Jarčevi, pazite da drugi ne otkriju vaš flert na poslu.

VODOLIJA – Nalazite se u jednom periodu gde ne znate šta da mislite i kako da odregujete. Najbolje da pustite da vreme pokaže. Prijaće vam distanca. Slobodne Vodolije, možete reagovati preemotivno i prenagljeno. Dobijate komplimente i pozive za susrete.

RIBE – Mars u 1 polju vam donosi dodatne obaveze zbog kojih se možete brecati na partnera. Najbolje bi bilo da ne započinjete ništa ako ćete time pokvariti odnose. Problem u domaćinstvu. Slobodne Ribe, osobe iz vašeg kraja jedva čeka da vas negde sretne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *