OVAN – Došli ste u fazu kada ne želite da se svađate i kada radije bežite sa ratne linije da ne bi pogoršali situaciju. Partner je vrcav, šarmantan i u neprestanom pokretu. Vi ste trenutno u drugom planu. Slobodni Ovnovi, mlađa osoba pokušava da dobre do vas ali to čini na pogrešan način.

BIK – Gledajte da vam partner ne pokvari raspoloženje sa svojim problemima. Ukoliko budete pazarali nešto za sebe, želećete da to prikrijete od voljene osobe da vas ne bi kritikovala. Slobodni Bikovi, mlađa osoba sa kojom ste u kontaktu se može predomisliti u zadnji čas i nestati iz vašeg života kao dlanom o dlan.

BLIZANCI – Uživaćete narednih dana u razgovorima sa drugim ljudima ali vodite računa da vas ne shvate pogrešno, posebno suprotan pol koji ljubaznost može pomešati sa flertom. Slobodni Blizanci, očekuju vas kontakti sa suprotnim polom ali igraćete dvostruku igru dok se ne uverite da je neko vredan vaše pažnje.

RAK – Ovo definitivno nije vaša sedmica a nezadovoljstvo vas može navesti da razumevanje potražite kod druge bliske osobe sa kojom se sve više zbližavate preko društvenih mreža. Slobododni Rakovi, moguća je tajna ljubavna afera, samo pazite da se o njoj ne sazna.

LAV – Najviše ćete se družiti sa prijateljima koji će obeležiti ovaj period. Nemojte zaboraviti da vratite dug jednom članu porodice jer ako to ne učinite izgubićete poverenje. Slobodni Lavovi, jedna osoba se raspituje o vama preko zajedničkih prijatelja ali to čini na jedan nespretan način.

DEVICA – Ulazite u jedan izazovni period za vaš brak a Mars na vrhu 7 polja donosi svađe i probleme u bračnoj zajednici. Izbegavajte tajni flert da vas partner ne bi slučajno otkrio. Slobodne Device,  osoba sa kojom ste bili u kontaktu ponovo će pokušati da vas kontaktira.

VAGA – Retrogradna Venera vam donosi dodatne srećne preokrete i prilike koje će vam popraviti raspoloženje. Sreća preko prijatelja. Slobodne Vage, očekuje vas obnova kontakata sa osobama sa fakulteta a nekima se mogu javiti bivši partneri iz inostranstva.

ŠKORPIJA – Partner vam namerno kontrira jer želi da vas povredi jer ste i vi povredili njega. Morate mu pružiti više od pukog izvinjenja i lepih reči. On to očekuje. Slobodne Škorpije, na kraćem putovanju imaćete priliku da ostvarite aferu sa osobom koja vam se dopada ali nakon toga se možete pokajati.

STRELAC – Partner nema vremena da se sad posećuje sa vašom familijom pa ga morate „pokrivati“ kod vaših. Moguće je zajedničko putovanje ili izlet do obližnjeg mesta. Slobodni Strelčevi, ne sviđa vam se to što je jedna osoba koju ste nedavno upoznali, u braku. Razmišljate da odustanete od svega.

JARAC – Ponekad umete da budete pravi račundžija i da izvučete korist iz cele situacije. Partner će vam izaću u susret ali on nije nimalo naivan i računajte na to da će vas ispitivati. Slobodni Jarčevi, sada vam je potrebna sigurnost pa ćete dati šansu osobi koja je materijalno situirana i koja vam može nešto pružiti u životu.

VODOLIJA – Partner je fokusiran na dom i porodicu te se zajedno možete baviti porodičnim pitanjima a neke očekuje čak i okupljanje i slavlje unutar familije. Slobodne Vodolije, retrogradna Venera će vam doneti vraćanje nekih starih osoba u vaš život.

RIBE – Bićete dosta strastveniji nego inače a partnera može zbuniti vaša preduzimljivost pa čak i ljubomora koju ćete pokazivati. Slobodne Ribe, jeste da se jedna osoba igrala sa vašim strpljenjem ali vi, realno, i dalje ne znate na čemu ste. Ne zalećite se.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *