OVAN – Ovo je sjajno vreme za vaš brak a zbog partnerove pažnje osetićete se posebno i bićete ponosni na vas dvoje. Kontakti su mogući i sa partnerovom porodicom. Slobodni Ovnovi, bićete primećeni i na jedan otvoren i spontan uspostavićete kontakt sa osobom koja vam se dopada. Neki od vas mogu sresti sudbinsku ljubav.

BIK – Za vaš znak to nije karakteristično ali sve se menja pa možete i vi. Neki od vas dozvoliće zabranjene misli prema nekom trećem a oni otvoreniji mogu očekivati tajni susret ili tajno udvarnje. Slobodni Bikovi, imate tajnog obožavaoca koji vas može obradovati jednim znakom pažnje.

BLIZANCI – Previše razmišljate šta će ko da kaže i deluje kao da ste previše dozvolili prijatejima da se mešaju u vaš privatni život. Pod hitno napravite distancu. Slobodni Blizanci, ponekad je lakše prepustiti osobu koja va se sviđa nekom drugome. Sve vam deluje prekomplikovano da bi imali želju da se borite.

RAK – Mars na vrhu vašeg 7 polja deluje upozoravajuće jer ulazite u period u kojem svakog trenutka možete da se posvađate sa partnerom. Slobodni Rakovi,  prijatelji pokušavaju da vas upoznaju sa osobom za koju oni smatraju da bi vam odgovarala. Za razliku od prethodnog puta, sada ne bi bilo loše da pristanete.

LAV – Ne slažete se loše sa partnerom ali daleko ste od neke romantike. Biće vam najveći poklon ukoliko partner uradi ono što je obećao.  Slobodni Lavovi, uticajna osoba sa posla se interesuje o vama ali gledajte da za taj flert ne saznaju vaše kolege jer ako se to desi naćićete se između dve vatre.

DEVICA – Teško da nekad možete sebi da objasnite svoje postupke a kamoli drugima. Bitno je da ste voljeni i da vas partner voli i to je ono za šta treba da se borite. Slobodne Device, osoba koja vas zanima je u braku. Potajno se nadate toj osobi ali ne činite nikakav korak iz dostojanstva.

VAGA – Partner i vi se nadopunjujete kao noć i dan. Koliko ste vi posvećeni njemu toliko je on posvećen vašem domu i porodici tako da činite jednu skladnu celinu. Privlačnost. Slobodne Vage, nedostajete dragoj osobi više nego što možete da zamislite.

ŠKORPIJA – Nikako ne uspevate da zaboravite neke partnerove greške iz prošlosti i stalno sebe podsećate na to šta je bilo. Slobodne Škorpije, jedna osoba sa posla pokušava da vam se približi tako što uvek ima spremnu šalu i dosetku za vas.

STRELAC – Ne volite kada je partner tako lenj i nezainteresovan za bilo šta dok vi ne bi po ceo dan ulazili u kuću. Možda morate brinuti o jednom članu porodice koji je bolestan. Slobodni Strelčevi, starija osoba se interesuje o vama.

JARAC – Već dugo vremena ćutite i kupite, kupite i ćutite i sada ste na ivici da eksplodirate. Ako vas svrbi nos, da znate šta je. Najbolje je rešenje otvoren i direktan razgovor o problemima koji vas muče. Slobodni Jarčevi, na kraćem putovanju može doći do novog poznanstva i zanimljivog razgovora sa osobom koja će vas zasmejavati.

VODOLIJA – Iako glumite da ste hladni i da vam nije ništa, žudite za partnerovom blizinom, dodirom i prepoznatljivim mirisom. Slobodne Vodolije, na jedan flert ne želite da odogovorite i pravite se da ga ne primećujete jer ne želite da toj osobi dajete lažnu nadu.

RIBE – Pred vama je skladan perio u kojem vas očekuju razna društvena okupljanja a moguće je i jedno kraće putovanje sa partnerom kao beg od stvarnosti i obaveza. Znate da uživate. Slobodne Ribe, planete najavluju raskošne ljubavne ponude. Ima nešto u vama tajanstveno i satenski mekano što druge ljude privlači vama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *