OVAN – Venera u vašem 2. Polju donosi vam razne beneficije i ustupke preko voljene osobe. Neki od vas mogu dobiti i poklon dok se vi možete odužiti omiljenom hranom voljene osobe. Prijaće vam šetnja prirodom. Slobodni Ovnovi,  dopadate se dobrostojećoj osobi koja će vam se udvarati na galantan način.

BIK – Venera u vašem znaku donosi vam staloženost i partnerovu privrženost. Čak i da je bilo problema u vašem braku, sada ste okrenuti jedno drugome i tu prestaje svaki problem. Slobodni Bikovi, pokušavate da izgledom privučete pažnju  na sebe ali vam to ne uspeva.

BLIZANCI – Venera u 12 polju donosi vam tajne flertove i  ljubavne susrete. Možda sve ostane na jednoj komunikaciji ali realno i na taj način ćete prevariti partnera. Slobodni Blizanci, dopada vam se osoba sa posla ali ste za sada rešeni da  svoja osećanja zadržite za sebe.

RAK – Partner je usmeren za zaradu i sticanje ali u svemu tome postaje opsesivan tako da počinje da vam računa i broji  koliko ste novca vi potrošili. Slobodni Rakovi, bivši partner može biti povređen zbog nekih informacija koje mu pristižu o vama.

LAV – Ne možete da se opustite pored partnera koji neprestano ima neke crne misli o svemu u okruženju. Pronađite način da se oboje opustite. Slobodni Lavovi, trenutno vam više odgovara da ne skrećete previše pažnje na sebe. Moguć tajni susret.

DEVICA – Najviše brinete za  partnera kojem ćete biti posvećni narednih dana. Poverenje koje gajite u emotivnom odnosu vas još više može zbližiti. Slobodne Device, posvetili ste se svom izgledu i stvarno se trudite da pronađete nekoga pored koga ćete se skrasiti. Napravite ustupke.

VAGA – Ukoliko planirate proširenje porodice, Venera u vašem 8. Polju donosi vam mogućnost proširenja porodice. Partner vas posesivno želi samo za sebe. Slobodne Vage, lako možete ući u ljubavnu avanturu, pogotovu ako iz svega toga imate nekakvu korist ili računicu.

ŠKORPIJA – Venera u 7.polju donosi vam emotivnu blikost a svi problemi ostaju iza vas. Uživajte u bliskosti i intimi u kojoj trenutno uživate. Slobodne Škorpije, bilo bi najbolje da pružite priliku potpuno nepoznatoj osobi da vam se približi. Popularnost kod suprotnog pola.

STRELAC – Sa partnerom se slabo viđate. Kako vi dođete kući, on ode za svojim obavezama i tako u krug. Niste naročito bliski. Najmlađi članovi porodice jedva čekaju da se igraju sa vama. Slobodni Strelčevi, ovo je vaš srećan period. Jedna situirana, starija osoba sa posla se interesuje o vama.

JARAC – Najlepše ćete se osećati u svojoj kući.  Ležernost, komfor i prisno okruženje mogu delovati blagotvorno na vas i vašeg partnera. Uživajte u toplini svog doma. Slobodni Jarčevi, očekujete da se nešto desi i na dobrom ste putu da privučete novu osobu u svoj život.

VODOLIJA – Partner je zabrinut zbog finansija i potrebna mu je vaša moralna podrška ili znak da ga podržavate u važnim odlukama. Ohrabrenje i razumevanje. Slobodne Vodolije, mlađa osoba neće odustati tako lako. Ako se trenutno ne javlja, ona smišlja novi način kako da vam priđe.


RIBE – Merkur na vašem Ascendentu govori o mentalnoj bliskosti vas i vašeg partnera ali i o zajedničkom putovanju koje planirate sledeće sedmice. Ako neko zna kako dišete, to je voljena osoba. Slobodne Ribe, garderobom pokušavate da skrenete pažnju na sebe. Mlađa osoba se interesuje o vama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *