OVAN – Partner je divan prema vama. Pažljiv je, otvoren je, želi da se posavetuje i da vas usreći koliko može ali vama to ne znači puno kada vam obaveze dišu za vratom. Problem sa starijim članom porodice. Slobodni Ovnovi, Venera se nalazi u vašem polju ljubavi i donosi vam predloge za izalske, provod a samim tim i nova poznanstva. Nađite vremena čak i ako ste umorni ako ne želite da propustite šansu!

BIK – Postajete sve pristupačniji i otvoreniji za druge ljude a pred vama je i jedan lep period koji donosi više uživanja i odmora nego pre. Sada se možete posvetiti voljenim bićima a pogotovu najmlađima u čijem društvu ćete uživati. Moguće je proširenje porodice. Slobodni Bikovi, vreme je da skrenete pažnju na sebe. Imaćete uspeha u flertu jer ostavljate utisak. Zakažite susret.

BLIZANCI – Merkur u Vagi govori koliko vam je stalo da sa partnerom imate dobre odnose i da se sa njim slažete. Kraće putovanje ili izlet još više mogu učvrstiti vaš odnos. Zajedničke uspomene su najdragocenije. Slobodni Blizanci, vrlo lako možete započeti novu ljubavnu vezu. Kontaktirajte osobu koja vam se dopada.

RAK – Partner gleda da vam ništa ne fali dok se on sam odriče puno toga. Merkur u 5. polju govori da bi trebalo da ga podsetiti koliko vam znači i da otvorenije pričate o svojim osećanjima. Slobodni Rakovi, mlađa osoba se interesuje o vama. Novo poznanstvo na kraćem putovanju.

LAV – Ono o čemu bi trebalo da povedete računa je da partner ne sazna za nešto što ste hteli da sakrijete od njega, ali ako se to desi, dobro ćete proći. Slobodni Lavovi, možda ste vi fokusirani na posao ali suprotan pol je fokusiran na vas. Uskoro ćete se i vi zainteresovati.

DEVICA – Ulazite u period sumnje i neiskrenosti i trenutno nemojte očekivati neki boljitak po pitanju ljubavi. Uostalom, sada vam je pažnju privukla tajna osoba sa kojom se dopisujete. Slobodne Device, ako želite da se upustite u tajnu ljubavnu vezu, onda u redu. Ljubav možete doživeti na moru.

VAGA – Ovo je vaš srećan emotivni period ali krajem sedmice zbog nestrpljenja da doživite nešto novo i drugačije, možete narušiti postojeći emotivni odnos. Slobodne Vage, pred vama je period pun interesantnih avantura i mogućnosti, ali na kraju možete zaključiti da vam je najbolje kada se sami. Poznanstvo sa osobom koja je u braku iako spominje razvod, prekinućete u startu.

ŠKORPIJA – Na početku će izgledati sve u redu ali već krajem sedmice počinju da se naziru stari problemi koji će sve više isplivavati na površinu. Ljubavna neprilika. Slobodne Škorpije, tek sada možete shvatiti koliko vam znači jedan stari odnos zbog čega ćete iz dana u dan razmišljati o tome da ga obnovite.

STRELAC – Očekuje vas promenljiva situacija na polju ljubavi. Čas ćete biti ponosni na partnera a čas ćete se svađati i stalno mu nešto zamerati. Partner ima veliku podršku jednog od vaših roditelja. Slobodni Strelčevi, retrogradni Mars u 5 polju donosi obnovu nekih kontakata a onda i ponovno razočaranje.

JARAC – Ono što vam može pokvariti raspoloženje su porodični prolemi i nevolje u kući koje treba rešiti u narednom periodu. Može vas gušiti partnerova ljubomora koja će biti sve izraženija narednih dana. Slobodni Jarčevi, nije povoljno vreme za ljubav a jedna osoba sa kojom ste bili u kontaktu se kani da vam saspe sve u lice.

VODOLIJA – Venera u vašem 7 polju vam donosi emotivnu stabilnost i srećne trenutke sa voljenom osobom ali gledajte da ne potencirate previše na nekim novinama, uzbuđenjima i iznenađenjima jer partneru trenutno nije do toga. Slobodne Vodolije, novi susret i poznanstvo se može dogoditi upravo tamo gde se najmanje nadate.

RIBE – Umete da budete glavni oponent svom partneru. Kao da vas ponekad uopšte ne zanima šta on radi i da li je uspešan ili nije.  Uzdržite se ovih dana da mu dajete savete jer će biti pogrešni. Slobodne Ribe, iznenadiće vas ponašanje jedne osobe sa posla zbog koje će vam biti neprijatno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *