OVAN – Partner ima neke ideje o kupovini vezane za kuću koje vi možete protumačiti kao bespotrebni trošak ukoliko budete ustali na „levu nogu“. Partner vam se prilagođava ali ako budete statični, ode on bez vas. Slobodni Ovnovi, ljubavna kombinacija sa mlađom osobom. Ljubavni susret na kraćem putovanju.

BIK – Planirate niz putovanja koje najpre zavise od novčane situacije. Što se tiče partnera, više bi voleli da takav nervozan ostane kući. Slobodni Bikovi, znate svoju vrednost i nećete ništa ispod onoga što smatrate da je dobro za vas. Dopadate se osobi sa sela.

BLIZANCI – Potreban vam je saučesnik za sve one vragolije koje vam padaju na pamet a logično je da to bude vaš partner. Ulazite u period kada ćete krenuti da rešavate porodične i stambene probleme. Slobodni Blizanci, preko noći možete osetiti veliku žudnju za osobom koju ste nedavno upoznali ali posle sedmicu, dve ona može isto tako splasnuti.

RAK – Partner vam stalno nešto brani. Te mu smeta ovo, te ono…Nikako ne možete da se opustite a što je najgore u ovom periodu vam ne prijaju ni prijatelji. Najbolje će vam biti u samoći. Odmorite se. Slobodne Ribe, privlačite potuno pogrešne osobe, one koji nisu slobodni i koji vam ne mogu ponuditi nikakvu perspektivu.

LAV – Ako ne očekujte previše od drugih onda se ne možete ni razočarati. Prijaće vam beg od svakodnevnice negde gde do sada niste bili. Slobodni Lavovi, ne dozvoljavate drugim ljudima da vam priđu a ako ste i prisiljeni da se upoznate sa nekim novim bićete suzdržani i nepristupačni.

DEVICA – Od sredine nedelje ćete osetiti jednu vrstu poboljšanja i promena raspoloženja. Tome može biti uzrok i najavljena poseta rođaku ili članu familije. Partnera očekuje uspeh. Slobodne Device, osoba sa posla vas neprestano nešto zapitkuje što se može protumačiti i kao signal da joj se dopadate i da ona želi da više vremna provodi u vašem društvu.

VAGA – Još uvek ste u povoljnom ljubavnom periodu kada zajedno sa partnerom možete praviti planove za budućnost. Ipak, vodite računa da ne naljutite dragu osobu koja ovih dana ima „kratak fitilj“. Slobodne Vage, još uvek vam je inostranstvo blogonaklono i baš tu možete sresti nekog novog ili osoba koja vam se može dopasti živi u drugoj zemlji.

ŠKORPIJA – Ljubomorni ste i sumnjičavi. Zbog toga neprestano želite da znate gde vam je partner, s kim i šta radi. Telefonske poruke su nešto najnormalnije čime pribegavate. Slobodne Škorpije, ovo je vaše vreme jer napokon može doći do promena u vašem emotivnom životu. Strastveni susreti.

STRELAC – Venera u polju partnerstva vam donosi stabilnost u braku ali ako je partner mlađi od vas onda može shvatiti koliko ste različiti i koliko njega interesuju neke nevažne stvari no morate imati razumevanja. Slobodni Strelčevi, dosta ste se promenili poslednjih meseci a i sama vaša očekivanje prema suprotnom polu su dosta drugačija. Postajete pristupačni.

JARAC – Ponekad vam je krivo što je partnerova familija veća i što su oni bliskiji među sobom nego vaši. Kad biste i vi bili otvoreniji a ne tako kruti, mogli biste da to promenite. Slobodni Jarčevi, jedva čekate da krenete na posao jer se nadate da ćete tu ponovo sresti jednu osobu.

VODOLIJA – Svesni ste da neke stvari ne možete promeniti pa se više i ne trudite zbog čega postajete ponovo zatvoreni. Očekujte goste u domu. Sreća preko dece. Slobodne Vodolije, od sredine sedmice ćete osetiti promenu i jedno rasterećenje a uskoro su moguće i nove ljubavne prilike.

RIBE – Ovo je vaš srećni period jer ćete uspeti da se odmorite i posvetite onome što volite i porodici koja jedva čeka da vas vidi. Slobodne Ribe, jedan emotivni odnos se menja na bolje. Uspeh u zavođenju. Teško će vam sada neko reći ne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *