OVAN – Partner i vi se sjajno dopunjujete na mentalnom nivou i trenutno imate slična interesovanja. Moguće je kraće zajedničko putovanje ili odlazak u kupovinu. Slobodni Ovnovi, mlađa osoba se zainteresovala za vas baš iz razloga zato što izgledate hladnije nego inače.

BIK – Prijaće vam ova situacija jer ste napokon pronašli svoj mir i svoje zadovoljstvo u svemu ovome. Sada ne morate previše da brinete o partneru, gde je i šta radi jer je tu pored vas. Slobodni Bikovi, jednu osobu smatrate više od prijatelja.

BLIZANCI – Venera u vašem znaku vam donosi posebnu harizmatičnost i veselelost. Partner je popustljiv prema vama i ugađa vam. Slobodni Blizanci, zaljubljive ste prirode. Nećete ispuštati telefon iz ruku. Postajtete sve bliskiji sa jednom osobom.

RAK – Venera u vašem 12 polju donosi vam sumnju i nezadovoljstvo postojećim odnosom. Brinete zbog partnera. Neki Rakovi mogu započeti tajno dopisivanje i tok upasti u iskušenje. Slobodni Rakovi, zainteresovali ste se za osobu koja se nalazi na drugom kontinentu.

LAV – Očekuju vas napeti emotivni odnosi. Vi ste ljuti a partner je tvrdoglav i tako možete u krug. Porazgovarajte sa prijateljima koji vas mogu posavetovati u nekim stvarima. Slobodni Lavovi, ova sedmica neće puno toga promeniti u vašem emotivnom životu.

DEVICA – Uskoro ćete postati dosta nervozniji i željni neke promene. Takođe, biće potrebna i najmanja sitnica da vaša sitničavost pređe u pravu svađu sa partnerom. Radite vežbe i pokušajte da na taj način kanališete lošu energiju. Slobodne Device, rado biste se upustili u avanturu sa bilo kim. Progorelo vam je mesto.

VAGA – Očekuje vas skladan emotivni period jer ovih dana doživljavate nešto potpuno drugačije. Ljubav je obostrana. Slobododne Vage, privlači vas osoba iz daleka sa kojom ste u kontaktu i koja vas uzbuđuje. Planirate skori susret i postajete nestrpljivi.

ŠKORPIJA – Za promenu sada ćete biti u kući zbog čega partner više neće toliko ljubomorisati ali će potajno pratiti sve zvuke i vibracije koje ispušta vaš mobilni telefon. Slobodne Škorpije, jedna osoba će postati otvorenija u svojim namerama.

STRELAC – Ovo je za vas skladan emotivni period. Uživate u vašem braku a uskoro možete planirati i neke manje radove i izmene u domaćinstvu. Zasmejavajte partnera umesto da ga žestite. Slobodni Strelčevi, morate napraviti prvi korak. Pružite priliku potpuno nepoznatoj osobi koju ćete vi kontaktirati.

JARAC – Ako u određenim trenucima posustanete ili se nađete u nezgodnoj situaciji, obratite se partneru. On trenutno ima više sreće od vas. Lepo druženje sa decom. Slobodni Jarčevi, prija vam društvo mlađe osobe koja se zaljubila u vas.

VODOLIJA – Venera u vašem 4. polju govori da će vam najlepše biti u krugu porodice. Možete na neki način oplemeniti vaš životni prostor. Povedite računa o svojoj tvrdoglavosti. Slobodne Vodolije, mlađa osoba će se uskoro ohrabriti i krenuti sa direktnim udvaranjem.

RIBE – Partner će iz dana u dan postajati sve napetiji i nervozniji. On je spreman za avanture i više ne želi da sedi samo u kući. Kraća šetnja po obližnjem kraju. Slobodne Ribe, jedna osoba jedva čeka da joj se javite. Napišite poruku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *