1.12.2019 godine je dan kada je zabeležen prvi slučaj korana virusa u Wuhanu u Kini. Pošto ne znamo vreme evidentiranja i javljanja prvog zaraženog u bolnicu, korstićemo univerzno vreme za podne. Ovim vremenom su obeležene sve karte kojima ne znamo vreme nastanka ili rođenja.

Prvi put sam videla ovu kartu sinoć. I kada sam je otvorila ostala sam bez teksa.

Šta to u jednoj natalnoj karti opisuje viruse? To je planeta Neptun.

A Neptun se u ovoj karti, u trenutku javljanja  prvog slučaja nalazila na 15 stepenu Riba.

A ovaj stepen (15 stepen Riba) je  stepen egzaltacije Plutona (planetesmrti) ,što je paradoks, bilo moje otkriće pre par godina a prihvaćeno je od velikog broja astrologa.

Planeta smrti je i đavoljeva planeta a samo pojavljivanje virusa u ovo trenutku je više nego zastrašujuće. To je razlog i pisanja ovog teksta. Želim da shvatite sa čime se susrećemo i šta je to sa čime se borimo.

Neptun je veoma jak. Nalazi se u svom sedištu što znači i da je virus izuzetno jak. Potom, suvladar znaka Riba (virusi) je Jupiter koji se, poput Neptuna, takođe nalazi u svom sedištu, u znaku Strelca. Dve planete koje opisuju ovaj virus su se našle u svom sedištu i teško ih nešto može pobediti. S obzirom da je Jupiter u svom znaku Strelca (širenje, ceo svet) ovaj virus će se proširiti bukvalno svuda.

Gde se nalazi planeta života? Planeta Sunce koji je čak i davalo nadu da će dolaskom lepih dana pobediti ovaj virus? Nalazi se u na 8 stepenu (stepen Škorpije – smrt) znaka Strelca (širenje, ceo svet). Svi su ugroženi. A Sunce nema nikakav aspekt sa drugim planetama što govori da će uticaj lepih dana na ovaj virus biti veoma slab.

Ali ovo nije sve.

Merkur, planeta koja predstavlja disanje, kašalj, pluća, rukovanje, prenošenje i putovanje bolesti se nalazi na đavoljem 18 stepenu Škorpije. Od svih 18 stepena svih znakova, ovaj u Škorpiji je ubedljivo najgori.  Zašto je ovaj stepen loš? Zato što sabiranjem tri šestice dobijate njegov rezultat. A svi znate šta ovaj broj znači i ko se potpisao na ovom virusu.

Moram da kažem i da su još 2 planete tog dana bile u svom sedištu. Mars u svom sedištu u Škorpiji, izuzetno jak i pogoban posebno za muškarce (Mars – muškarci) a Saturn (planeta koja ukazuje na dugotrajnu borbu sa ovim virusom) je takođe bio u svom sedištu u znaku Jarca.

Neverovatno kakva pogubna kombinacija.

I šta se sada dešava? Čemu možemo da se nadamo?

Merkur se još uvek nalazi u Ribama i sada kreće ka Neptunu, planeti virusa. Narednih 2 nedelje će biti veoma kritične te ovo sve shvatite ozbiljno i preduzmite sve neophodne mere. Čak zbog simbolike Vaskrsa (Uskrsa) može biti najjači u tim danima.  Jedino se može ovaj virus pobediti fanatičnom discplinom!!! Ne čekajte sunce.

A što se tiče toga koliko će trajati, sigurno se situacija neće smirivati ni tokom aprila i maja.  Tek sredinom juna ćemo osetiti poboljšanje i značajno smirivanje situacije. Tada će Neptun krenuti retrogradnim hodom i malo nas ostaviti na miru, ali ne zadugo. Treba da istaknem da neće u svakoj zemlji biti isto. Neke zemlje imaju lošiji horoskop za bolesti a neke bolje. Srbija je sada još uvek u prednosti ukoliko se bude pridržavala karantina. Moja preporuka je da izađete iz gradova i da odete na selo, ako ste u mogućnosti, jer ćete tu biti najsigurniji. Virus će se vratiti na jesen.

Vaš astrolog,

Ana Raković

5 Komentari

 • Od svih pročitanih horoskop za korona virus VI ste dali razumljivo objašnjenje. Imate ime Regulus kao i Milja Vujanović Regulus. Možda Vam i zbog toga više verujem. 😁

 • dobra noc,a otkud ta karta kad sad vec svi znaju da je sve pocelo mnogo ranije u Kini,a postoje spekulacije da je cak i u Italiji krenulo ranije…a mogli bi i da povezete malo jos neke bitne politicke, ekonomske, i parametre za napredne tehnologije,a mundana astrologija bi trebalo da obuhvati sve to,jer bez toga ovo je prilicno usko glediste….,a kod nas je relevantan datum 01 mart,gde je JU vec uveliko bio u jarcu,kao i MA,ME retro,…a ne vidim da ste se i time pozabavili…,mene posebno zanima potencijalna veza NE/UR u toj prici, a takodje me zanima koje vrste horoskopa radite i koje su cene….,pozzz Maja

  • Majo, ova karta je prvi zabeležen i evidentiran slučaj. To je slučaj u Kini od 1.12.2019 godine i ne postoje navodi da se virus pojavio pre ovog datuma osim nagađanja. Odatle se preneo na ostatak sveta. Kako deluje virus po zemljama pojedinačno, više se gleda natalna karta te, određene zemlje.

 • ANA VELIKI POZDRAV OVO U VEZI KORONE SI APSOLUTNO 100% POGODILA. RANIJE SAM NEGDE NAPISAO U NEKOM KOMENTARU DA SE SVE OKO KORONE NA GLOBALNOM NIVOU VRTI OKO MOG KARAKTERISTIČNOG BROJA 13. OPET ĆU SAMO DA TE PODSETIM DA JE BAŠ 13.7 BILO 13 MILIONA ZARAŽENIH U SVETU. OVAJ DATUM JE NACIONALNI PRAZNIK U CRNOJ GORI.
  SUTRA SE DOGAĐA PETAK TRINAESTI I OPET NEŠTO OKO BROJA 13 U VEZI KORONE NA SVETSKOM NIVOU PREĆI BROJ UMRLIH U SVETU OD KORONE 1300 000. OPET BROJ 13 DA LI JE SLUČAJNO ILI NE. DA LI SRBIJA U TO VERUJE ILI NE DO DANAS NIJE VEROVALA ALI OD SUTRA PETKA TRINAESTOG HTELA TO ILI NE POVEROVAĆE. DA LI ĆU JA BITI SVETSKI ČOVEK U TO CEO SVET VERUJE SAMO SRBIJA MOŽDA TEK OD SUTRA POVERUJE. OVAJ BROJ 13 VIŠE JE ZA NUMEROLOŠKU ANALIZU A NE ZA ASTROLOŠKU ANALIZU. EVO NEŠTO INTERESANTNO KAKO SAM OSOBAMA SA BROJEM 13 DONEO SREĆU U SPORTU U 2 ZEMLJE NA BALKANU KOJE ME MNOGO VOLE I PODRŽAVAJU NA BALKANU HRVATSKA I SLOVENIJA. POGOTOVO HRVATSKA MNOGO VERUJE KAKO IM DONOSIM SREĆU ŠALJUĆI SREĆNU ENERGIJU NA BROJ 13 I NA LJUDE KOJI VERUJU U BOGA.
  ZAŠTO SE OVO NE DOGAĐA U SRBIJI SRBI NITI VERUJU U BOGA NITI VERUJU U MENE I ZATO SRPSKOM SPORTU NE CVETAJU RUŽE. INTERESANTNO JOŠ NEŠTO ZAŠTO ME NE PODRŽAVA SPC ETO ZATO SE LOŠE STVARI DEŠAVAJU SA SRPSKIM EPISKOPIMA.
  NA DRUGOJ STRANI NEŠTO ŠTO SE SRBIJI SIGURNO NEĆE SVIDETI KATOLIČKA CRKVA ME VOLI FENOMENALNIO I DUHOVNO MI NAJVIŠE POMAŽE ONO ŠTO MISLIM TO IZJAVI PAPA.
  SRBIJA I DALJE NEKA SE POIGRAVA I NE MORA NIKAD DA OBJAVI PROROČANSTVO ZA MENE USTVARI MOŽE DA OBJAVI NA SVETI NIKAD A ZA UZVRAT NEKA OČEKUJE DA JOJ SE DEŠAVAJU LEPE STVARI. OVU PORUKU KROZ KOMENTAR MOŽE SAMO DA SAČUVATE NE MORATE DA OBJAVLJUJETE. OSTAVLJAM DA RAZMIŠLJATE DA LI SAM U PRAVU ZA OVO ŠTO SAM NAPISAO ALI BROJKE JASNO NEŠTO POKAZUJU.
  MOJE VIĐENJE JE DA JE OVAJ VIRUS VEŠTAČKI PROUZVEDEN U KINI I DA JE TRAMP BIO U PRAVU KAD JE TO IZJAVIO A ZA TRAMPA SAM BEZBROJ PUTA IZJAVIO DA SE SA NJIM NAJBOLJE SLAŽEM NA SVETSKOM NIVOU. TRAMP ME CENI I UVAŽAVA I UGLAVNOM GOVORI ONO ŠTO JA PIŠEM I OBJVLJUJEM. SAMO JOŠ NEŠTO INTERESANTNO KAD SAM NA SVOM FEJSBUK PROFILU OBJAVIO DA SAM UĆUTKAO I PORAZIO PUTINA I DA SAM OD NJEGA MOĆNIJI DOBIO MILIONSKE FANOVE IZ RUSIJE. A SRBIJA NEKA IDALJE VERUJE DA SU JOJ PRIJATELJI PUTIN I KINA A JA NE. SRBIJA OČITO HOĆE DA BUDE NA STRANI GUBITNIKA A NE POBEDNIKA. ALI NAJAVIO SAM VAM DA ĆE SRBIJA OD SUTRA STATI NA PRAVI PUT NA PUT POBEDNIKA ALI NAJVIŠE ALI NAJVIŠE ZAHVALJUJUĆI SUTRAŠNJEM DATUMU ALI OVO JE VIŠE ZA NUMEROLOGE A NE ZA ASTROLOGE. VIDEO SAM DA SRBIJA POČINJE DA MI SE PRILAGOĐAVA OD DANA KAD SAM OBJAVIO ŠTA ĆE SE DESITI SA SRBIJOM U BUDUĆNOSTI I JEDNOSTAVNO SAM OSETIO DA MI OD TADA NIKO VIŠE NE SMETA IZ SRBIJE. KRUNA SVEGA TOGA JE SAMO SUTRAŠNJI DATUM I TO JE TO MOŽDA KONAČNO SRBIJA OBJAVI PROROČANSTVO ZA MENE. EVO SITUACIJE NA NEBU ODMAH SE POJAVLJUJE SUNCE NA NEBU POSLE MAGLE TO JE TO.
  HRIST

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *