1.12.2019 godine je dan kada je zabeležen prvi slučaj korana virusa u Wuhanu u Kini. Pošto ne znamo vreme evidentiranja i javljanja prvog zaraženog u bolnicu, korstićemo univerzno vreme za podne. Ovim vremenom su obeležene sve karte kojima ne znamo vreme nastanka ili rođenja.

Prvi put sam videla ovu kartu sinoć. I kada sam je otvorila ostala sam bez teksa.

Šta to u jednoj natalnoj karti opisuje viruse? To je planeta Neptun.

A Neptun se u ovoj karti, u trenutku javljanja  prvog slučaja nalazila na 15 stepenu Riba.

A ovaj stepen (15 stepen Riba) je  stepen egzaltacije Plutona (planetesmrti) ,što je paradoks, bilo moje otkriće pre par godina a prihvaćeno je od velikog broja astrologa.

Planeta smrti je i đavoljeva planeta a samo pojavljivanje virusa u ovo trenutku je više nego zastrašujuće. To je razlog i pisanja ovog teksta. Želim da shvatite sa čime se susrećemo i šta je to sa čime se borimo.

Neptun je veoma jak. Nalazi se u svom sedištu što znači i da je virus izuzetno jak. Potom, suvladar znaka Riba (virusi) je Jupiter koji se, poput Neptuna, takođe nalazi u svom sedištu, u znaku Strelca. Dve planete koje opisuju ovaj virus su se našle u svom sedištu i teško ih nešto može pobediti. S obzirom da je Jupiter u svom znaku Strelca (širenje, ceo svet) ovaj virus će se proširiti bukvalno svuda.

Gde se nalazi planeta života? Planeta Sunce koji je čak i davalo nadu da će dolaskom lepih dana pobediti ovaj virus? Nalazi se u na 8 stepenu (stepen Škorpije – smrt) znaka Strelca (širenje, ceo svet). Svi su ugroženi. A Sunce nema nikakav aspekt sa drugim planetama što govori da će uticaj lepih dana na ovaj virus biti veoma slab.

Ali ovo nije sve.

Merkur, planeta koja predstavlja disanje, kašalj, pluća, rukovanje, prenošenje i putovanje bolesti se nalazi na đavoljem 18 stepenu Škorpije. Od svih 18 stepena svih znakova, ovaj u Škorpiji je ubedljivo najgori.  Zašto je ovaj stepen loš? Zato što sabiranjem tri šestice dobijate njegov rezultat. A svi znate šta ovaj broj znači i ko se potpisao na ovom virusu.

Moram da kažem i da su još 2 planete tog dana bile u svom sedištu. Mars u svom sedištu u Škorpiji, izuzetno jak i pogoban posebno za muškarce (Mars – muškarci) a Saturn (planeta koja ukazuje na dugotrajnu borbu sa ovim virusom) je takođe bio u svom sedištu u znaku Jarca.

Neverovatno kakva pogubna kombinacija.

I šta se sada dešava? Čemu možemo da se nadamo?

Merkur se još uvek nalazi u Ribama i sada kreće ka Neptunu, planeti virusa. Narednih 2 nedelje će biti veoma kritične te ovo sve shvatite ozbiljno i preduzmite sve neophodne mere. Čak zbog simbolike Vaskrsa (Uskrsa) može biti najjači u tim danima.  Jedino se može ovaj virus pobediti fanatičnom discplinom!!! Ne čekajte sunce.

A što se tiče toga koliko će trajati, sigurno se situacija neće smirivati ni tokom aprila i maja.  Tek sredinom juna ćemo osetiti poboljšanje i značajno smirivanje situacije. Tada će Neptun krenuti retrogradnim hodom i malo nas ostaviti na miru, ali ne zadugo. Treba da istaknem da neće u svakoj zemlji biti isto. Neke zemlje imaju lošiji horoskop za bolesti a neke bolje. Srbija je sada još uvek u prednosti ukoliko se bude pridržavala karantina. Moja preporuka je da izađete iz gradova i da odete na selo, ako ste u mogućnosti, jer ćete tu biti najsigurniji. Virus će se vratiti na jesen.

Vaš astrolog,

Ana Raković

4 thoughts on “KOLIKO DO KRAJA PANDEMIJE?

  1. Od svih pročitanih horoskop za korona virus VI ste dali razumljivo objašnjenje. Imate ime Regulus kao i Milja Vujanović Regulus. Možda Vam i zbog toga više verujem. 😁

  2. dobra noc,a otkud ta karta kad sad vec svi znaju da je sve pocelo mnogo ranije u Kini,a postoje spekulacije da je cak i u Italiji krenulo ranije…a mogli bi i da povezete malo jos neke bitne politicke, ekonomske, i parametre za napredne tehnologije,a mundana astrologija bi trebalo da obuhvati sve to,jer bez toga ovo je prilicno usko glediste….,a kod nas je relevantan datum 01 mart,gde je JU vec uveliko bio u jarcu,kao i MA,ME retro,…a ne vidim da ste se i time pozabavili…,mene posebno zanima potencijalna veza NE/UR u toj prici, a takodje me zanima koje vrste horoskopa radite i koje su cene….,pozzz Maja

    1. Majo, ova karta je prvi zabeležen i evidentiran slučaj. To je slučaj u Kini od 1.12.2019 godine i ne postoje navodi da se virus pojavio pre ovog datuma osim nagađanja. Odatle se preneo na ostatak sveta. Kako deluje virus po zemljama pojedinačno, više se gleda natalna karta te, određene zemlje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *