Tranzit Jupitera kroz znak Jarca će trajati sve do 19.12.2020 godine. Ako znamo da je Jupiter planeta sreće i prosperiteta a znak Jarca znakom problema i siromaštva onda imamo jednu kontradiktornu sliku koja nas očekuje u narednih godinu dana.  No, neće baš toliko biti loše, pogotovu u Srbiji jer će planeta Jupiter biti zaštitnik naše zemlje u narednom periodu. Ovo je doba kada će siromašniji narodi beležiti prosperitet i napredak, a isto tako i niži slojevi društva.

Razne vrste pomoći i beneficija će imati siromašni, socijalni slučajevi i penzioneri.  Ako znamo i da je puno naših ljudi u inostranstvu, narednih godinu dana osetiće se veći priliv novčanih sredstava iz inostranstva i možda će 2020 godina doneti rekord u tim novčanim transakcijama ka Srbiji. Samim tim, ljudima u Srbiji će biti bolje nego inače.

A ako ste na Zapadu ili u inostranstvu, tamo će biti lošije nego obično, zbog čega možemo zaključiti da je ovaj svet jedna velika klackalica i da se odnos snaga i prosperiteta u svetu stalno menja.

Ono što treba isticati u narednom periodu je tradicija, stariteti, ruine i istorija koja može privlačiti šire mase u naš kraj ili bilo koji drugi. Sve ono što je predstavljeno na jedan retro način ili vintage stil može biti pun pogodak. Na primer, ako ste modni dizajner onda bi trebalo da kreirate odeću u etno stilu, ako ste arhitetkta trebalo bi da spojite moderno sa stilovima možda, gotike, romantizma ili vizantije, ako ste ugostitelj, osmislite ambijent koji na zanimljiv način oslikava istorijske događaje, predstavlja istoriju jednog naroda ili se bazirajte na neku etnu priču. Cilj je da od nečeg starog napravite nešto novo.

Tokom narednog perioda bi bilo dobro pokrenuti posao sa kamenolomom ili obradom ove sirovine, ugalj će biti na ceni (a može i poskupeti), pravo je vreme za zaposlenje u staračkom domu, za veće investicije na planinama i planinskim centrima,  veći promet u zimskim i ski centrima, novac vam može doći i kroz poslove zamrznute hrane ili prodajem zamrznutog voća i povrća, posao sa hladnjačama sa može isplatiti a  vreme je i za proizvodnju i prodaju sladoleda. Posao će cvetati i ortopedima, kiropraktičarima i stomatolozima.

Nije posebno povoljno vreme za početak novih poslova ali jeste za širenje postojećeg i pravljenja boljih poslovnih rezultata. Ako u nerednih godinu dana budete pokretali posao, računajte da ćete nekoliko godinama morati da radite mukotrpno da biste postigli značajnije rezultate. U ovoj godini uspeh neće doći preko noći.

Ali ako ste starija osoba (50,60 godina) a želite da pokrenete neku poslovnu priču, vi biste imali u ovom periodu mnogo  više sreće nego ostali jer imate iskustvo i stav da nemate šta da izgubite.

Jupiter predstavlja i filmsku industriju koja će narednih godinu dana biti u padu u svetu ali kod nas će kinematografija da živne i beleži određene rezultate. Mogući su rimejk filmovi ili će vam više odgovarati da gledate one stare dobre filmove.

Gledajte da provodite više vremena na planinama jer će vam to prijati a prijaće vam društvo starijih ljudi, deka i baka s kojima možete postati bliski u narednom periodu.

Treba istaći i da će u jednom delu ovog tranzita Jupiter biti retrogradan, tačnije od 16.5 do 14.9.2020 . Ako imate ličnih planeta u znaku Jarca pred vama je godina koja će vam doneti prosperite i pokretanje novih priča. Takođe,  napredak mogu da očekuju Jarčevi i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku. Jarčevima će imati sreće a neki mogu putovati u inostrasntvo.

Vodolije mogu biti veoma kreativne i sklone istraživačkom radu.

Ribe će imati priliku da ostvare jedno novo prijateljstvo sa starijom osobom.

Ovnovi beleže godinu u kojoj mogu poslovno napredovati.

Bikovi mogu imati priliku da otputuju u inostranstvo i da prošire posao i imetak.

Blizanci razmišljaju o podizanju kredita i novim investicijama.

Rakovi se mogu skrasiti ili postati bliskiji sa partnerom.

Lavovi treba da očekuje širenje posla i bolje odnose sa kolegama.

Device imaju priliku da se zaljublje kao nikada do sad. Planiranje potomstva.

Vage planiraju da reše pitanje nekretnine.

Škorpije bi trebale da ulažu u svoje obrazovanje. Uspeh u trgovini.

Strelčevima stižu veći finansijski dobici.

Na svakih 12 godina se Jupiter nađe u određenom znaku, a Jupiter u Jarcu u svojim natalnim kartama imaju i neke poznate ličnosti poput:

Skarlet Johanson, Ronalda, Marka Zukerberga, princa Harija, Čarli Čaplina, Džek Niksona, Ričarda Gira, Ludviga van Betovena, Margaret Tačer, Volt Diznija, Adolfa Hitlera, Morgan Frimana,  Oskara Vajlda, Sadama Huseina, Alber Kamija, Sigurni Viver i drugih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *