01 JANUARMERKUR SEKSTIL NEPTUN (18) – Ovo je dan kada bi mlađe osobe mogle da pokažu neku vrstu nezainteresovanosti i nehajnosti. Deca mogu biti aljkava ili se brzo isprljati što roditelje može iznervirati. Omladina će biti pospana, pa će sigurno ostati duže u krevetu nego obično, dok se neke, najmlađe osobe mogu osetiti prehlađeno. Izbegavajte alkohol i nedozvoljena sredstva koje mogu biti privlačne mlađoj populaciji. Ovaj tranzit može ukazivati i na nevolje u saobraćaju ali i pojačanu kontrolu saobraćajne policije. Merkur predstavlja komunikaciju a Neptun grešku, pa prvi dan Nove godine možemo da očekuje puno pogrešnih poziva ili poruka ali i razočaranje jer će mnogi izostaviti čestitanje.

04 JANUARMERKUR KONJUNKCIJA PLUTON (4) – Ovo je tranzit koji govori da neke kontakte sa posla možete prekinuti jer osećate da ste iskorišćeni a da je odnos postao veoma štetan. Trebalo bi da izbegavate ogovaranja na radnom mestu i zlobne komentare bez obzira šta vi mislite. Kolega ili mušterija vas može uvrediti ili ostati dužan. Napravite veliko raspremanje i bacite sve ono što vam nije potrebno ili ako je vredno, donirajte. I na poslu bi trebalo da razmislite o tome da jedan posao potpuno porušite i krenete iz početka. Oprez u saobraćaju. Proverite rok lekova pre nego što ih popijete.

08 JANUAR – SUNCE SEKSTIL NEPTUN (18) – Tokom ovog dana nas očekuju dva velika aspekta. Prvi, ukazuje da možete očekivati nekakvu uslugu od ljudi sa posla, da šef može biti sitničav i otkriti neku tajnu koja je od njega sakrivena. Takođe, ovaj tranzit govori da bi muškarci mogli biti pospaniji a neki se mogu osetiti prehlađeno ili imati mamurluk. Vodite računa i o tome šta partner priča jer dame u braku mogu primetiti nekakvu nelogičnost i postati ljubomorne. Osobe kojima je Ascendent u Lavu mogu biti zaboravne ili malaksale.

08 JANUAR – MERKUR KVADRAT MARS (1) – Istog dana se dešava i jedan nepovoljan aspekt koji ukazuje na određen probleme. Kao prvo, problemi su mogući u saobraćaju, pa se čuvajte da ne udarite u drugi auto, kako se parkirate, ulazite u raskrsnicu i slično. Deca mogu biti jako nestašna i lako se udariti i povrediti. Mlađe osobe i deca će biti svadljive, pa se mogu i potući. Generalno ovaj tranzit donosi neki vid rasprava, svađe i neprijatnosti u komunikaciji sa drugim ljudima a posebno se u nekoj neprilici mogu naći osobe kojima je Ascendent u znaku Blizanaca i Device, dok će osobama koje su u podznaku Ovnovi ili Škorpije teško pasti komunikacija ili kraće putovanje. Oprez sa telefonom ili računarom jer može doći do kvara ukoliko budete grubi i nehajni.

09 JANUAR – VENERA TRIGON MARS (1) – Ovaj tranzit je idealan za uspostavljanje poslovne saradnje i dobre odnose na poslu posebno među različitim polom. Svi će biti okrenuti jedni drugima i spremni na saradnju puni razumevanja jedne za druge. Ovaj tranzit donosi i veliku fizičku privlačnost pa će se ovih dana (tranzit će početi da deluje i nekoliko dana pre) mnogi parovi naći i imati sastanak. Spontani susret se može pretvoriti u strastveno veče. U lošim natalnim kartama ili vezama ovaj tranzit može izazvati međusuboni sukob pa ipak treba biti oprezan.

09 JANUAR – MERKUR KONJUNKCIJA SATURN (2) – Istog dana se dešava još jedan aspekt a ovog puta reč je izazovnom aspektu koji donosi određene probleme. Saturn je planeta koja uvek stvara određene neprilike pa tako konjunkcija ove dve planete donosi probleme, ovog puta u komunikaciji i saoraćaju. Ovaj tranzit može doneti kašnjenja i odugovlačenja.  Tranzit nije povoljan za nova učenja ali za obnavljanje gradiva jeste. Možda ćete morati da odbijete nekoga ili da budete neprijatni prema određenoj osobi. Deca mogu zaslužiti svoju kaznu. Može vam biti vraćen deo starog duga.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

11 JANUAR – MERKUR KONJUNKCIJA JUPITER (5) – Ovaj tranzit je sjajan za nove početke i nove poslove posebno kada su u pitanju kreativni poslovni preko interenta, trgovinu i markting. Ovaj tranzit može doneti planiranje putovanja ali i popuštanje nekih mera vezanih za ograničenje putovanja. Prijaće vam komunikacija sa drugim ljudima, bićete otvorenog uma i spremni da čujete nešto novo i saznate nove stvari. Mozak će vam funkcionisati mnogo bolje zbog čega je pravo vreme da se posvetite novim učenjima, čitanju, pisanju i svim drugim umnim poslovima. Razmislite o načinu reklamiranja i lične prezentacije.  Odličan je dan za kupovnu novih uređaja ili automobila.

12 JANUAR – MERKUR KVADRAT URAN (6) – Bićete spremni na rizik ali ipak vodite računa jer se neće baš svaki poduhvat završiti bez posledica ili potešoća. Na sve to i Mesec u Jarcu može doneti neke blokade i zastoje, pa će vam ovaj tranzit dobro doći da brzo odreagujete i smislite plan B. Neočekivana dešavanja, predlozi i iznenađenja mogu se dogoditi ovog dana. Mladi će biti razdravžljivi i terati po svom. Buntovno ponašanje omladine i jedna vrsta neposlušnosti. Ne insistirajte da nešto promenite jer će to ovog dana biti izrazito teško. Susret starih prijatelja. Poteškoće u saobraćaju. Vozite sporije kako ne biste dobili kaznu za brzu vožnju. Platite parking na vreme.

13 JANUAR – MARS KVADRAT SATURN (3) – Ovog dna se dešavaju dva aspekta. Ovaj, donosi zastoje kada je posao u pitanju, odlaganje posla, problem sa radnicima, nedostatak materijala za rad, smanjenje posla i klijenata, kvar maština itd. Neki drugi se mogu suočiti sa nedostatkom vremena zbog čega neki poslovi mogu biti odloženi a rokovi pomereni. Imaćete problema i sa zaposlenima ili adekvatnim radnicima i to može biti problem. Problemi sa grejanjem. Oprez pri rukovanju sa šporetom ili peglom. Kada je ljubavni život u pitanju, muškarci mogu biti distancirani ali i nedovoljno motivisani u krevetu pa neki mogu imati peh.

13 JANUAR – VENERA TRIGON URAN (6) – Ovaj tranzit donosi prijatne kontakte sa prijateljima posebno onim starim. Moguće je i neka vrsta udaljavnja od partnera koje može biti prouzrokovano putovanjem ili poslovnim obavezama. U emotivnim vezama može doći do promena, razgovora o starim problemima i jednom novom početku. Starije osobe mogu ostvariti novo poznanstvo pa čak i započeti neki vid veze ili prijateljstva. Promene u navikama.  Nove kolege na poslu i promene na tom polju.

14 JANUAR – SUNCE KONJUNKCIJA PLUTON (24) – Tranzit koji donosi određeni pritisak uticajne osobe a možete biti i u strahu da šef ne otkrije nešto o vama što vam može narušiti ugled. Ovaj tranzit ukazuje i na ljubomoru koja će biti posebno izražena kod jačeg pola pa će neki svoje partnerke uslovljavati na određene stvari koje im smetaju ili će se ponašati poput tajnog agenta ne bi li se uverili da druga strana ne radi ništa što ne bi trebalo. Muškarcima će biti potrebna pomoć ali je iz dostojanstva neće tražiti. Ovaj tranzit može da donese i određene zdravstvene probleme i poteškoće posebno ako planirate kakvu operaciju a sam oporavak će biti mnogo duži nego inače. Uticajna osoba vam duguje uslugu a to sada ne pominje pa ćete se oseti da ste iskorišćeni.

17 JANUAR – JUPITER KVADRAT URAN (6) – U pitanju su dve sporije planete koje će u ovom periodu imati sukobljenu energiju pa će se i realizacija određenih promena dešavati malo usporenije. Naime, ovaj tranzit govori da je vreme za određene novitete ali ako budete požurili zbrzali stvar to će biti kontraproduktivno. Jačajte ideje, unosite novitete u svoje poslovanje ali shvatite to i kao neku vrstu eksperimenta jer možda treba probati upravo i ono za šta ne mislite da je dobra ideja. Budite otvoreni za nove predloge.  I obrnuto. Ako niste spremni na promene i novitete, ako niste spremni i na lične promene, onda ćete propustiti izvanrednu priliku da napredeujete. Ovaj tranzit može da nam donese i određene promene na radnom mestu, neke nove metode rada, usavršavanje, modernizaciju a na Zapadu i povećan broj otkaza. Poskupljenje tehnike i novih uređaja.

20 JANUAR – MARS KONJUNKCIJA URAN (6) – Posle kraće pauze Mars pravi aspekt koji donosi promene na poslu i početke nekih novih projekata na koje možda nećete biti spremni ali će biti neophodni. Ovaj tranzit ukazuje i da sada možete ostvariti neke nove poslovne kontakte, pronaći nove radnike i angažovati ih. Ovaj tranzit ukazuje i na promene na radnom mestu, nove kolege, izmene u poslovanju  i ubrzanje poslova tako da je pitanje da li ćete uspeti da postignete sve što se od vas očekuje. Muškarci mogu biti biti agresivnii reagovati prenagljeno. Čak i u emotivnim vezama neki će biti spremni da ostave iza sebe svaki odnos koji je toksičan i sputavajući. Ljutnja na prijatelje.

23 JANUAR – MARS KVADRAT JUPITER (8) – Ovog dana se dešavaju 3 aspekta. Ovaj govori o novim investicijama i proširenju posla koji neće biti moguć bez određene finansijske pomoć i zaleđine. Zbog toga, glavni prioritet današanjeg dana je pronaći nove investitore ili ostvariti nove poslovne saradnje a to će biti skoro nemoguća misija. Zaduženje. Prevelika očekivanja. Posao sa inostranstvom se komplikuje.

23 JANUAR – VENERA SEKSTIL NEPTUN (19) – Tranzit koji je povoljan za emotivne odnose jer donosi brižnost i seosećanje. Ovog dana se pokazuje prava ljubav koja ne treba da zavisi ni od čega. Bićete preemotivni i osetljivi pa vas može rastužiti najmanja sitnica. Tokom ovog dana bićete skloni i tajnom flertu ili ćete imati određena očekivanja vezana za jednu tajnu osobu. Mogućnost platonske ljubavi i prikrivenih osećanja. Odličan je dan da uradite lekarsku kontrolu. Prijaće vam svaki vid umetnosti a i sami ćete biti maštoviti.

23 JANUAR – SUNCE KONJUNKCIJA SATURN (4) – Obratite pažnju na to da ovog dana nije preporučljivo obavljati važnije poslovne razgovore sa autoritetom jer ćete lako biti odbijeni. Takođe, računajte na šefovu kontrolu i zainteresovanost da na tajne načine sazna sve ono što se dešava na radnom mestu. Ovaj tranzit govori i da vas očekuju nevolje sa ukućanima, problemi u odnosu sa ocem ili drugom muškom figurom. Ne dobijate adekvatnu pomoć ili zaštitu. Pretrpećete kritike. Vodite računa u saobraćaju jer će biti povećana kontrola. Vreme je za zamenu i reklamacije.

26 JANUAR – SUNCE KVADRAT URAN (6) – Još jedan tranzit koji donosi neprilike na radnom mestu. Nezadovoljstvo autoriteta može biti vidno. Ovo je tranzit koji ukazuje i na viku, dreku, glasnije razgovore ali i buku od koje nećete imati mira.  Možete imati problema sa uticajnom osobom ili ćete se protiviti nekim najavljenim izmenama. Nerviraju vas stalne promene i to što taman naviknete na jedno pa morate da se prilagođavate novim promenama. Autoriteti mogu biti veoma nervozni, pa ih izbegavajte. Loši odnosi u braku i nezadovoljstvo muškaraca.

28 JANUAR – VENERA KONJUNKCIJA PLUTON (25) – Možete očekivati skandale na javnim mestima. U emotivnom odnosu dolazi do problema a partner vam može napraviti scenu pred svima. Naravno, po sredi je ljubomora i ukoliko vi namerno neke stvari radite pred partnerom, očekujte i rekaciju na to. Takođe, ovaj tranzit povećava mogućnost da upoznate nekoga ko nije slobodan mada vam to neće predstavljati nekakav problem a trebalo bi ako se ne plašite karme. Ono što je najbolje da učinite danas je da osvežite vaš partnerski odnos sa nečim što znate da bi se dopalo partneru. To može biti i neka sitnica poput donjeg rublja, provokativne odeće, stava i slično.

28 JANUAR – SUNCE KONJUNKCIJA JUPITER (9) – Ovog dana se dešava još jedan aspekt koji je povoljan i koji donosi podršku uticajne osobe. Pravo je vreme za poslovni napredak, realizaciju najavljenih promena, nove poslovne projekte i saradnju sa drugim ljudima. Ukoliko vam je potrebna podrška uticajne osobe, odobrenje šefa ili oca, sada je vreme za razgovor sa njim jer možete dobiti to što tražite. Moguća je i poslovna saradnja sa ljudima iz inostranstva. Uspeh u školovanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *