Iako bi bilo sjajno pogledati kartu stjuardese Vesne Vulović koja je jedina preživela pad JAT- ovog aviona 1972 godine, nažalost nećemo imatu tu priliku jer nam nisu poznati njeni podaci o vremenu rođenja, ali zato u današnjoj rubrici, pažnju možemo posvetiti drugoj junakinji koja se, igrom slučaja, našla u sličnoj situaciji i to samo godinu dana pre ovog događaja.

1971, sedamnaestogodišnja Juliana Koepčk ( Juliane Koepcke) je pala sa tri kilometra visine u džunglu Perua, nakon što se avion raspao u vazduhu. Ne samo što je preživela pad aviona već je 10 dana sama preživela u divljini, hodavši kilometrima i kilometrima do civilizacije.

Julijana je posmatrala kako munje sevaju svuda oko aviona dok se držala za ruke sa majkom i drugim putnicima koji su počeli da vrište.

“Odjednom je buka stala i ja sam bila van aviona. Slobodno sam padala i dalje vezana za svoje sedište. Šuštanje vazduha je bio jedini zvuk koji sam mogla da čujem“. – ispričala je Julijana.

Potom je rekla kako je propadala kroz drveće, ostala bez svesti i kako se narednog dana probudila sama u džungli. Tražila je majku, ali niko joj nije odgovarao jer niko osim nje nije preživeo. Na mestu pada aviona, pronašla je torbu sa slatkišima koji su bili njena jedina hrana u narednim danima.

“Slomila sam ključnu kost i imala duboke posekotine na nogama, ali moje povrede nisu bile ozbiljne. Kasnije sam shvatila da sam pocepala ligamente, ali sam mogla da hodam“.

Neverovatna priča koja ima srećan kraj nagnala me je da proverim kakav je to raspored planeta u njenoj karti doveo do toga da preživi.

Ovo je njena natalna karta:

Juliane Koepecke, 10.10.1954, 6.50 PM, Miraflores, PERU

Rođena je u znaku Vage i sa podznakom u Ovnu, a njen vladar Ascendenta je položen u znaku Jarca koji ukazuje na pad (Jarac – zemljani znak – pad). Egzaltirani Mars u Jarcu dao joj je neverovatnu izdržljivost i pored toga što je Julijana zadobila nekoliko povreda jer je  ovaj Mars je u astrologiji najjači i može da preživi nešto što drugi ne bi mogli. Mars, vladar Ascendenta se nalazi u 9 polju (polje Strelca – sreća) što govori da je rođena i pod srećnom zvezdom a da jedina preživi ovako nešto, stvarno treba imati mnogo sreće.

S obzirom da je rođena u znaku Vage (Sunce – život u Vagi – slatkiši), znaku koji predstavlja slatkiše, ne čudi što su joj upravo čokoladice spasle život.

Šta je još zanimljivo u karti Julijane Koepčk? O tome da li bi trebalo nečega da se plašimo govore određeni aspekti a ovog puta nas zanima kakve aspekte u njenoj natalnoj karti pravi Uran – planeta koja simboliše avione. I ono što je mene ostavilo bez daha u ovoj karti je Uran (avion) koji se nalazi u egzaktnoj konjunkciji sa planetom sreće – Jupiterom! Ovo ukazuje na neverovatnu sreću koja je pratila i koja joj je spasla glavu.

Neko će prokomentarisati, ako je imala toliko sreće, zašto je doživela nesreću?

S obzirom da putovanje avionom predstavlja sve vrste saobraćaja, trebalo bi pogledati i njeno 3. polje (saobraćaj) i aspekte Merkura (putovanja).

U njenom slučaju, 3. polje joj počinje u Blizanacima (putovanja) a Merkur je položen u znaku Škorpije (smrtna opasnost) na 11. stepenu (Akruks, stepen egzaltacije Urana) što predstavlja avionski saobaraćaj a na probleme na tom putovanju i na pad aviona ukazuje Saturn (pad) koji se nalazi u konjunkciji sa natalnim Merkurkom.

Neko me jednom pitao, da li svi ljudi u avionu imaju loše natalne karte, tj. aspekte koji ukazuju na probleme koji se mogu zadesiti i odgovor je – da. Oni koji imaju manje loše aspekte često prežive udese. Zbog toga treba birati i s kim ćete putovati jer ako osoba pored vas ima sjajan horoskop za putovanja, ona vas na neki način može zaštiti od veće katastrofe. A oni koji imaju loše aspekte, pre nego što krenu na put, treba da pogledaju trenutne aspekte za određeni dan i da odlože putovanje ako su oni loši. Takve informacije u vidu konsultacija možete postići u razgovoru sa vašim astrologom.

Dobro došli.

Kontakt na E-mail:astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber&WhatsApp) na +381649031191, Skype: ana.rakovic1

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *