Rođena je kao vanbračno dete u rasturenoj porodici. Otac je nije nikada priznao jer je paralelno sa njenom majkom imao još jednu ženu i decu sa njom. Njena majka je od zore do mraka šila na šivaćoj mašini kako bi prehranila svojih petoro dece sa kojima je živela u jednoj siromašnoj kolibi.  I onog trenutka kada je spakovala svoj kofer prepun želja i snova, krenula je u svet da se oproba kao glumica. I bez obzira u kakvom blještavilu je kasnije živela uvek je mogla da oseti u svojim nozdrvama to siromaštvo koje je u njoj budilo neustrašivu želju da uspe u životu, na ovaj ili onaj način.

I kada je nekoliko godina kasnije na jednoj dobrotvornoj zabavi koju je organizovala kao već proslavljena glumica i devojka za kojom su mnogi žudeli, srela Huana, markantnog, visokog muškarca sa osmehom filmske zvezde bio je to preloman trenutak za njihove živote ali i za celu Argentinu kasnije. Oni u tom trenutku nisu to ni slutili.

Život se često poigrava sa nama a sudbina uvek spoji dvoje koji se moraju spojiti.

Ne zna se da li ih je vezivala ljubav i strast ili zajednička ambcija, ali kako bilo, Huan je godinu dana od tog susreta postao potpredsednik Argentine a ona je paralelno sa glumom, radila na jednoj radio stanici kao voditelj političke emsije, gde je, pričajući jezikom naroda  uspela da ubedi Argentince u ono što je i ona sama mislila o njemu. Ali kako je on više napredovao, tako je stvarao više neprijatelja a koplja su se lomila na Evi. Usled previranja, zbačen je sa funkcije i uhapšen je a u zatvoru je proveo 9 dana. Tri dana nakon izlaska, Eva i on su se venčali a potom je Huan predao kandidaturu za predsednika Argentine. I pobedio.

Tek sada, sa ove vremenske distance, istoričari tvrde da on se on nikada ne bi odlučio na takav korak da nije bilo Eve. Ona ga je motivisala, pokrenula i nadahnula mu volju da se bavi politikom i jednog dana postane predsednik.

Njih dvoje postali su predsednički par kakav nije zabeležen u istoriji cele južne Amerike. Delovali su skladno, jedinstveno i svuda su na najbolji mogući način promovisali svoju zemlju. Za ime Argentninskog predsednika i prve dame se čulo u svim krajevima sveta. Da bi uporedili njih značaj u odnosu na danas, odgovorite na sledeće pitanje – Kako se zove današnji argentinski predsednik? Ne znate?! Ni ja ne znam. Nije ni važno, ali iz tog odgovora možete da zamislite koliko su njih dvoje bili poznati  i koliki su uticaj ostavili na svoju zemlju i ceo svet.

Kako se vidi u njenoj natalnoj karti da ona utiče na svog supruga?

Rođena je u znaku i podznaku Bika. Baš ovaj znak govori o njenoj želji da se obogati i zaboravi na svoje siromaštvo iz kojeg je potekla. Bila je motivisana novcem a i kasnije je za nju bilo poznato da voli da troši i da je posedovala ogroman broj skupocenih haljina, krzna, nakita, šešira i cipela. Smatrala je da prva dama treba da lepo izgleda u svakom trenutku i nije štedela na sebi. Sve te skupocenosti kojima se ogrnula joj je doneo znak Bika koji je jako izražen u njenoj natalnoj karti, ali i Venera u 2. polju (polju novca).

U 1. polju joj se nalaze dve planete – Sunce i Mars. Sunce joj je donelo slavu u glumi jer je ovom planetom i znakom Lava predstavljena gluma ali Sunce je delovalo i na to da ona vremenom želi sve više i više, veći uspeh i veća dostignuća. Mars koji se nalazi u konjunkciji sa Suncem govori i da je Eva imala dovoljno energije da sve svoje zamisli pretoči u delo. Mars je suvladar njenog 7 polje koje počinje u Škorpiji (Škorpija – udovac – njen muž je pre nje imao ženu koja je umrla) a položen u njenom 1 polju govori kolika je bila njihova povezanost i koliko je Eva uistinu uticala na Huana Perona. Dala mu je vetar u leđa a i on sam se zbog nje toliko trudio jer je, shvatio da njoj to znači.

A da pogledamo sada njegovu kartu i proverimo da li se Evin uticaj video u njegovom horoskopu.

On je rođen u znaku Vage sa podznakom u Jarcu. Sve Vage su poznate kao dobre diplomate i vrsni političari. Jednostavno, ovaj se znak najbolje snalazi u toj oblasti pa ne čudi što je Huan krenuo tim putem. Ali njegov podznak u Jarcu, vladar Saturn položen u 11 polju više govori i stranačkoj opredeljenosti i angažovanosti nego o liderstvu. No, jedna osoba mu je posadila seme ideje da može više od toga. Bila je to Eva.

Ako 7 polje našeg horoskopa pripada prvom bračnom partneru onda 9. natalno polje ukazuje na drugog, tako da je njegovim 9 poljem opisana Eva. Ono počinje u znaku Lava što govori da je njegova žena glumica (Lav) ali i da je ona bila dovoljno ambciozna da ga okrene ozbiljnijim potezima. Znak Lava ukazuje na predsednika i na vrhovnu vlast iz čega vidimo kolika je velika bila Evina ambicija. Sunce, vladar 9 polja položen je u 10 polje (polje karijere i uspeha) što je Huanu Peronu donelo pobedu na izborima. On je zbog Eve postao predsednik.

Nažalost, ova priča nema srećan kraj. Nedugo, Eva pada u posetlju i umire od raka grlića materice a Huan Peron ostaje sam. Izgubljen. Dezorijentisan i poput ptice bez jednog krila počinje strmoglav pad ka zemlji. Sada više nema za koga da se bori. Više ga vlast ne zanima. Više nema sa kim da deli sve radosti pobede i uspeha jer jedina osoba koja ga je podržavala i motivisala, više nije među živima. Više ništa nije imalo smisla kada ona nije tu, shvatio je Huan Peron dok ju je cela Argentina oplakivala.

Ukoliko se odlučite da kontaktirate astrologa, biće mi zadovoljstvo ako se odlučite za mene.

Zakazivanje konusltacija i tumačenje vaše natalne karte na E-mail: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber, WhatsApp) +381649031191

Dobro došli.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *