05 DECEMBAR – VENERA TRIGON NEPTUN (18) – Ovaj tranzit govori da će ženska osoba zaseniti sve druge svojom pojavom i neobičnom lepotom na javnim mestima.  U emotivnim vezama osetićete romantiku i želećete da suprotan pol osvajate na tradicionalan način. Tranzit govori i da vam se može dopasti neko na prvi pogled i da to može biti sudbinski susret koji ne mora nužno preći u vezu. Mnogi mogu sresti osobu koja im se dopada a sa kojom nikada ne moraju ostvariti fizički kontakt. Obratite pažnju i na fotografije jer će oni kojima se dopadate pretraživati vaše foto albume a svi oni koji su u ozbiljnim vezama a skloni flertu treba da obrate pažnju na to da ne budu otkriveni u tajnim aktivnostima. Povećan broj tajnih ljubavnih susreta. Ženske osobe mogu osetiti prolazne zdravstvene tegobe. Pomozite koleginici u nevolji.

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

09 DECEMBAR – SUNCE KVADRAT NEPTUN (18) – Tranzit koji može da donese nepredvidivo ponašanje uticajne osobe ili autoriteta u vidu neprimernog udvaranja. Zbog toga gledajte da ovog dana održite distancu i da ne prelazite liniju poslovnost. U partnerskim vezama ovaj tranzit može doneti ljubavne probleme i prevrtljivo ponašanje muškaraca i neverstva. Ponegde se muškarci mogu osetiti loše, biti malaksali ili pretrpeti neuspeh. Ovo je dan i kada ne bi trebalo ni u kom slučaju da pristajete ili započinjete partnerske poslove jer ćete  biti prevareni. Otac vam se može osetiti loše ali i osobe kojima je Lav u podznaku. Ljubavna neiskrenost.

10 DECEMBAR – VENERA SEKSTIL PLUTON (23) – Tranzit koji donosi ljubomoru i zahteva promenu. Negde ova ljubomora može biti produktivna i pokazati najbolje osobine ali negde može prouzrokovati raskid ili emotivno razdvajanje koje će nekako obe strane dočekati kao dobru opciju. Morate biti spremni da se menjate i unapredite vašu vezu. Mnogi će razmišljati kako da povrate partnerovo interesovanje. Istaknite seksipil i unesite novine u vaš seksualni život. Probajte nešto drugačije i budite spontani. Ovo je dan i kada vaši prijatelji mogu tražiti pozajmicu ili neki vid usluge.

11 DECEMBAR – SUNCE TRIGON MARS (19) – Ovo je tranzit koji je povoljan za sve vrste poslova. Moguće su manje poslovne saradnje ili poslovni projekti koje ćete odraditi sa još jednom osobom. Bićete preduzimljivi i želećete da obavite što više posla ali i na radnom mestu vas očekuju silne obaveze koje će da nametne vaš poslodavac. Neki od vas mogu ostvariti poslovne kontakte ili poslovnu saradnju sa ljudima iz inostranstva a posebno sa onima iz islamskih zemalja. Odličan je dan za restauracije, renoviranja ali i veća raspremanja i radove.  Pozovite majstore. Osobe koje su rođene u podznaku Ovna i Škorpije očekuje poslovni uspeh. Osobe kojima je Ascendent u Lavu biće preduzimljive i agresivnije nego inače. Odličan dan za bavljenje sportom. Veliki senzibilitet.

13 DECEMBAR – MERKUR KVADRAT NEPTUN (18) – Tranzit koji donosi neprilike mlađim osobama, zaboravnost, greške u pisanju, kucanju, permutovanje i niz drugih manjih propusta. Proverite sve nekoliko puta ali bi najbolje bilo da izbegavate da tokom ovog dana (par dana pre i 2,3 posle) šaljete važne emailove, obavljate važne razgovore ili veće kupovine. Mlađa osoba vam može otkazati susret. Nekima danas može biti veoma loše pa će i zdravstvene poteškoće biti jedan od razloga vašim problemima. Pazite, osoba sa posla vas lako može prevariti ili pokušati da vas potkrade. Izbegavajte putovanja kroz nepoznate predele jer se možete izgubiti.

14 DECEMBAR – VENERA SEKSTIL JUPITER (28) – Ovaj tranzit donosi povoljne obrte i srećne okolnosti. S obzirom da je i Mesec ovog dana u znaku Strelca, ovo govori da je ovo jedan rasterećen dan, pun smeha, lepog raspoloženja i obradovanja. Neki mogu profitirati na igrama na sreću. Drugi mogu putovati u inostranstvo ili ostvariti neki kontakt sa osobom iz daleka. Pravo je vreme za dobitke i poklone. Mnogi će trošiti više novca nego inače i biti spremni da sebi priušte nešto skupo. Pazite da ne preterujete sa hranom jer će se to odraziti na vašu težinu. U emotivnim odnosima ovo je tranzit koji donosi i prijatne susrete, nova zaljubljivanja i nove ljubavne početke. Pravo je vreme i za veridbe, planove za venčanje ili početak zajedničkog života.

14 DECEMBAR – MERKUR TRIGON MARS (20) – Vatreno ćete braniti svoje stavove ali vodite računa da ne budete previše oštri. U polemiku ćete se upuštati potkovani dobrim znanjem i činjenicama pa će vaš sagovornik teško izaći na kraj sa vama. Ovaj tranzit donosi i dobro raspoloženje, smisao za humor i puno smeha. Iskoristite tranzit za duže šetnje, pešačenje, trčanje, maraton ili pripremne radnje za nešto od ovoga. Možda ćete ovih dana više nego inače šetati i biti u pokretu. Ako putujete, vodite danas računa, posebno na autoputu ili pri putovanju u inostranstvo jer ovaj tranzit donosi i manje nezgode. Deca će biti veoma nestašna.

15 DECEMBAR – VENERA SEKSTIL SATURN (29) – Idealno je vreme da se posvetite starijim osobama od kojih vas očekuje i neka vrsta dobitka. Unuke može častiti deda ili baba. Novac stiže na konto starih zasluga, starih ljudi ali neko vam može vratiti stari dug. Ovaj tranzit je pogodan i da se prisetite nekih starih uspomena, obiđete ljude s kojima ste nekada bili bliski ili čak obnovite stara poznanstva. Tranzit govori i o mogućnosti da se u vašem životu pojavi bivši partner, stara simpatija i ljubav. Obnovite uspomene, pričajte o onome što je nekad bilo, setite se nekih prethodnih godina i vremena. Prijao bi vam boravak na planini ili zimovanju. Uživanje u zimskim čarolijama.

19 DECEMBAR – SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (28) – Ovo je tranzit koji povećava razgovore sa uticajnim osobama, šefom ili ocem. Idealno je vreme za poslovni razgovor i predstavljanje novih planova i ideja. Sjajan je dan za javne nastupe i govorništvo. Iskoristite ovaj tranzit (par dana pre i posle) kako bi aplicirali za posao ili poslali CV a povoljno je vreme i za pokretanje novog posla. Ako ste roditelj, proverite kako vaše dete uči u školi. Tokom ovog dana nas očekuje i veća angažovanost policije posebno saobraćajne. Idealno je vreme da kupite prevozno sredstvo ili tehnički uređaj. Uspeh očekuje osobe sa podznakom u Blizancima i Devici a Lavovi mogu krenuti na putovanje.

21 DECEMBAR – JUPITER KONJUNKCIJA SATURN (0) – Ovaj tranzit govori o dvema suprotnostima koje sada mogu biti ujedinjene u zajedničkim planovima. Jupiter je planeta bogatstva a Saturn planeta siromaštva a ujedinjene dve planete ukazuju da neće biti razlike i da će se svi naći u istoj „čorbi“. Ovo je povoljan dan za sve one koji se bave starinama, istorijom, antikvitetima..i za sve one koji od nečeg starog prave nešto novo. Tranzit koji donosi razna ograničenja i promene na duži rok ali u isto vreme i otpor svemu onome što sputava i ograničava. Najbolje ćete se osećati na visinskim predelima, tj. planinama. Tu ćete biti najzaštićeniji. Promena vremena.

23 DECEMBAR – MARS KVADRAT PLUTON (23) – Ovaj tranzit ukazuje na jedno loše raspoloženje i eksplozivnu narav. Malo će vam faliti da poludite. Posebno će muškarci biti ljuti, agresivni i spremni na sukobe i svađu u svakom trenutku. Biće dovoljna i najmanja sitnica, pogreša gest ili reč pa da izgubite glavu i u trenun poludite. Na sve to, možete biti i osvetoljubivi i postupati kroz ono – E, sad ćeš da vidiš! U emotivnim vezama vodite računa da ne nepravite svog partnera ljubomornim posebno ako ste pripadnica nežnijeg pola. Negde ipak može doći do eskalacija nasilja i prekida odnosa na ružan način. Grubost. Nespretnost. Izbegavajte rizične situacije.

25 DECEMBAR – MERKUR TRIGON URAN (6) – Sjajan dan za sve vrste kupovina. Telefoni, računari, novi televizori, automobili i druga prevozna sredstva se preporučuju da se kupe baš danas jer ćete biti više nego zadovoljni. Unapređenje tehnologije na privatnom i poslovnom planu. Ovo je dan i za nove vesti, nova dešavanja, nova poznanstva i nove poslovne kontakte. Sve to može biti okidač novih događaja i nadolazećih prilika. Neki će pokrenuti i nove poslove, posebno ono vezane za trgovinu, saobraćaj, internet poslovanje ili medije. Družite se sa mladim osobama koje će vas pokrenuti i dodatno motivisati.

27 DECEMBAR – SUNCE TRIGON URAN (6) – Ovaj tranzit donosi novitete na poslu a moguće i nove kolege, obaveze, nov način rada, specijalizacije i usvaršavanje poslovanja. Gledajte da idete u korak sa vremenom jer je to ono što vas može dovesti do uspeha. Čuvajte se iznenadnih kontrola i provera šefa ili drugog autoriteta da ne budete iznenađeni. Neki od vas mogu osetiti tremu pred bitne događaje ili nastupe. Kontaktirajte svog uspešnog prijatelja. Osobe kojima je Ascendent u Lavu će reagovati prenagljeno a oni sa Ascendentom u Vodoliji mogu očekivati uspeh i pohvalu. Iznenadno putovanje. Kupovina.

30 DECEMBAR VENERA KVADRAT NEPTUN (18) – Tranzit koji nije povoljan i najpre se odnosi na kuću i ukućane. Možete biti zabrinuti zbog zdravlja jedne osobe iz domaćinstva a ne bi bilo loše da ovaj tranzit iskoristite kako biste oprali sve što ima za pranje, obrisali i raspremili svoj dom čak iako vam nije do toga. Vreme je da počnete da primenjujete neke zdrave navike jer nešto radite pogrešno i na svoju štetu. Ženske osobe će biti sklonije prehladama i prolaznim zdravstvenim tegobama. Mogući su razni propusti i otkazivanja. Sumnjičavost prema voljenoj osobi. Špijuniranje na poslu.

Autor: Ana Raković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *