Evo pregleda dešavanja za avgust mesec. Data su objašnjenja za svaki veći aspekt koji nas očekuje. Bez obzira koji ste znak u horoskopu ovi aspekti će delovati jednako na sve. Ukoliko ih pratite značajno možete unaprediti svoj život. Na primer, ako za određeni dan piše da dan nije povoljan za putovanja onda bi bilo najbolje da ga odložite ili da se spremite na nepredviđene negativne okolnosti koje vas mogu zadesiti. Predlog i upozorenje postoje a na vama je da li ćete savet usvojiti i da li ćete ga pratiti.

01 AVGUSTMERKUR OPOZICIJA PLUTON (23) –Znate kako se kaže – „Poklon koji ne prihvatite nije vaš“. Imajte to na umu ako vas neko ovih dana bude uvredio na bilo koji način jer ako na uvrede odgovorite mirno i ne prihvatite ih, onda se one vraćaju onome ko ih je uputio. Oprez u komunikaciji sa ljudima jer na naki način možete biti oštećeni. Susreti sa potencijalnim rivalima ili ljudima u koje nemate dovoljno poverenja i koji se svakog časa mogu okrenuti protiv vas. Oprez u saobraćaju. Ljubomora prijatelja. Nemogućnost uticaja na mlađu osobu.

02 AVGUSTSUNCE KVADRAT URAN (10) – Tranzit koji najavljuje negativne promene i dešavanja koja vam nikako ne odgovaraju. Moguća su neprijatna iznenađenja i loše reakcije ljudi od autoriteta. Na poslu mogu biti donešene odluke o izmenama a neko lako može dobiti i otkaz. Najbolje bi bilo da ovog dana ali i par dana ranije budete veoma oprezni na poslu. Ukoliko vam bude bilo potrebno neko odobrenje od strane autoriteta, budite spremni na hladan tuš i odbijanje. I u emotivnom odnosu, dolazi do problema, odbijanja, zahlađenja emocija i distanciranja. Neki mogu prekinuti emotivni odnos.

03 AVGUST MERKUR OPOZICIJA SATURN (27) –Problem u komunikaciji. Mogući su razni kvarovi, usporeni rad računara, loš internet, kašnjenje odgovora, prevoza i pomerenje nekih rokova i planova za drugi dan. Budite spremni i na to da neki dokument može faliti i da se morate vraćati po njega ili kasniti zbog istog. Putovanja mogu biti odložena, kupovine smanjene, obećanja mogu ostati neispunjena zbog više sila i spleta okolnosti. Neki od vas se mogu udaljiti od prijatelja ili naići na nerazumevanje. Odložite kupovanje automobila ili telefona.

04 AVGUSTMARS KVADRAT JUPITER (19) – Ovo je dan kada može doći do iznenadnog povećanja obima posla ali i nemogućnosti da sve sprovedete na vreme jer ćete preceniti svoje mogućnosti. Drugi, mogu postati svesni činjenice da je pravi trenutak za poslovni napredak ali i da ne mogu sve sami te će im biti potrebna pomoć Treći, mogu preporučiti prijatelja za posao ili doći do novog posla sa prevelikim entuzijazmom. Saradnja sa strancima ili inostranom firmom se može zakoplikovati. SAVET: Pre angažovanja novog majstora proverite cene njegovih usluga.

10 AVGUSTMERKUR KVADRAT URAN (10) – Tokom kupovine mnogo ćete se predomišljati zbog cene. Po tome ćete i donosi odluku da li treba da investirate u nešto ili ne. Moguće je požurivanje a mladi će biti veoma nestrpljivi, deca nestašna i hiperaktivna. Bebe mogu imati loš san ovih dana. Takođe, deca mogu biti sklona upali uha te vodite računa. U komunikaciji možete brzati ili ćete delovati kao da ne slušate svog sagovornika što može biti jako neukusno. Blizanci i Device kao i osobe kojima je Ascendent u ovom znaku mogu biti izrazito nervozne i sklone tome da preseku sve što im ne odgovara.

13 AVGUSTMARS KVADRAT PLUTON (23) – Mlađi muškarci ili momci mogu biti veoma naprasiti i agresivni prema ljudima iz okruženja. Mnogi će smatrati da se sve može završiti silom pa će je i demonstrirati. U kontaktu sa ženskim polom oni mogu biti veoma grupi, skloni pretnja, ucenama i seksualnim nasrtajima. Oprez je potreban i na radnom mestu ali i bilo gde drugde gde dolazite u kontakt sa muškarcima. Izbegavajte one koji su problematični ili koji su poznati kao osobe sa one strane zakona jer se možete naći u nevolji zbog istih. Operacije odložite jer nešto lako može krenuti po zlu a i oporavak će biti bolan.

16 AVGUSTSUNCE TRIGON MARS (24) – Dan koji govori da bi trebalo da pomognete jednom članu porodice ili ukućanima. Mogući su i radovi vezani za dom u cilju ulepšavanja i sređivanja životnog prostora. Možete angažovati majstora. Osim toga, ovo je dan kada će vam radni elan biti na vrhuncu a poseban podsticaj ćete imati ukoliko treba da pomognete nekom nešto ili se bavite umetničkim i kreativnim poslom. Uspešno sprovođenje posla. Povoljan dan i za privatnike.

17 AVGUSTMERKUR TRIGON MARS (24) – Ovaj aspekt donosi mentalni podsticaj i potrebu da mućnete glavom. Kreativnost i praktična rešenja. Kod dece i omladine može prouzrokovati energičnost i sportska dešavanja usled gomile nakupljene energije a u negativnom kontekstu, deca se mogu posvađati, potući ili slučajno udariti. Nemojte se čuditi ako naiđete na sagovornika koji će vam svoje mišljenje izneti bez ustručavanja a to se može raditi i o osobi koju ste do juče poznavali kao zatvorenu i povučenu. Ne bi bilo loše da pripazite u saobraćaju jer su moguće manje nezgode koje će pre doneti kakvu štetu nego nešto strašnije. Možete biti uvučeni u raspravu bez osnova.

17 AVGUSTSUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (25) – Ovo je dan koji bi trebalo da iskoristite za razgovor sa šefom, direktorom ili drugom uticajnom osobom od kojeg zavisite. Ovaj dan je pogodan i za planiranje posla ali i za traženje istog posebno ako ste mlađa osoba jer ćete imati više šanse da se zaposlite. Pravi je dan za javne nastupe i izlaganja a ukoliko želite da proširite svoje znanje, upišete školu ili kakav kurs to vam može znatno unaprediti život. Sportske aktivnosti i takmičarski duh.

18 AVGUST VENERA SEKSTIL URAN (10) – Ovo je dan kada su moguća iznenađenja koja će vam prijati. Prijatelji vam mogu izaći u susret, možete dobiti poklon ili osvojiti nagradu, iznenada vam se može javiti osoba kojoj ćete se baš obradovati, možete se častiti sa nečim novim ili probati nešto novo zbog čega ćete biti oduševljeni, ljubavni odnosi mogu biti puni iznenađenja i dinamike a oni koji su slobodni lako mogu upoznati nekog novog. Očekujte neočekivano.

24 AVGUSTMARS KVADRAT SATURN (19) – Dan u kojem može doći do zastoja posla ili njegovog odlaganja. Bićete nemotivisani i uopšte se nećete truditi da posao završite kako treba. Otaljavanje i nepreciznost takođe mogu biti propratna pojava ovih dana jer ovaj aspekt možete osetiti i par dana kasnije. Dosta vas će biti nezadovoljno poslom ali nećete biti u mogućnosti da ga promenite. Jednostavno, moraćete da naučite da ga trpite. Muški libido biće na minimumu a mnogi neće biti zainteresovani za razmenjivanje nežnosti ili će svaki pokušaj biti pravi fijasko.

25 AVGUST MERKUR TRIGON URAN (10) – Ovog dana se dešavaju dva aspekta. Ovaj govori da je sjajan dan za razgovore sa inteligentnim i mudrim ljudima koji su puni iskustva a od kojih možete naučiti nešto zanimljivo. Pravo je vreme i za susrete sa prijateljima koje dugo niste videli ili sa starijim prijateljima čije će vam društvo prijati. Ako vam fali ideja pokušajte da od nečeg starog napravite nešto novo. Razmislite šta bi to moglo biti. Dan je pogodan za kupovinu i nešto novo.

25 AVGUSTVENERA OPOZICIJA JUPITER (17) – Ovo je dan koji govori o našim željama koje uglavnom nisu sada moguće da se realizuju. Putovanje u inostranstvo se može odložiti. Neki veći dobici – takođe. Čak i ako budemo želeli jače emocije i veću ljubav (da je damo ili da je dobijemo) ona neće biti moguća. Mnogo toga može ostati nedorečeno. U svakodnevnom životu računajte da možete imati prevelike ambicije a da je realnost malo drugačija. Možete poželeti da kupite nešto što vam se dopada a nemate od čega da to ostvarite.

27 AVGUST VENERA TRIGON NEPTUN (19) – Ovo je dan koji donosi intezivna osećanja. Želećete da učinite partneru i da mu ugodite na svaki način pa makar i na svoju štetu. Dan koji govori o požrtvovanju i velikim delima. Dela mogu nastati i na polju umetnosti i ovaj tranzit jako pogoduje svima onima koji se bave muzikom, slikarstvom, plesom itd. Krasiće vas velika kreativnost i stvaralački duh koji vas može inspirisati na stvaranje velikih umetničkih dela. U emotivnom odnosu osetiće stabilnost a posebno starije osobe mogu biti sklone tome da se zaljube i da se podsete kako je to biti voljen. Samo se čuvajte beznađa na litici vaših osećanja kada bude razmišljali o prošlosti i bivšoj ljubavi koja vas može povući na dno.

29 AVGUST MERKUR TRIGON JUPITER (17) – Fenomenalan dan za putovanja (duža i kraća), za početak učenja, čitanja knjige, posla preko interneta, otvaranje prodavnice, za veći promet u trgovinama, dan za poslovne razgovore, za učenje stranih jezika, polaganje ispita, kontakte sa inostranstvom, sređivanje dokumentacije za stranu zemlju itd. Ukoliko ste planirani kupovinu prevoznog sredstva, telefona, televizora, tableta ili neke druge tehnike, danas nemojte žaliti novca. Srećne okolnosti. Prijaće vam društvo najmlađih.

30 AVGUSTVENERA OPOZICIJA PLUTON (22) – Ovog dana se dešavaju dva aspekta. Ovaj je nepovoljan i zahteva oprez. Moguće su razne neprilike ali i nemogućnost da se one prevaziđu. Žene bi trebale da budu opreznije i da pokušaju da se čuvaju od svih opasnih situacija, da izbegavaju opasne ljude ili bivše partnere koji im prete, potrebno je odložiti i operacije jer se mogu iskomplikovati i imati krajnje negativan ishod. Neki od vas mogu čuti i nepovoljne vesti koje će vas rastužiti i oneraspoložiti. U emotivnim vezama možete biti veoma lljubomorni a što je najgore, to ne možete pokazati, tj. morate ćutati i otrpeti.

30 AVGUSTMERKUR OPOZICIJA NEPTUN (19) – Neko može biti neiskren ili slučajno reći nešto i na taj način otkriti staru laž. Ako ste nešto krili ili prećutkivali voljenoj osobi ni to nije dobro jer ovaj aspekt upravo donosi oktrivanje nečega što se dogodilo i ljubomorisanje zbog istog. To će teško uticati na vašu vezu trenutno, ali će doneti veliko nepoverenje za kasnije. Pravite temelj opasnog sukoba. Izbegnite veće kupovine jer može doći do nekakvih propusta. U komunikaciji može doći do zaboravnosti ili propusta koje nećete moći da iskontrolišete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *