05 NOVEMBARMars kvadrat Pluton (20) – Ovaj mesec započinje sa destruktivnom energijom dve muške planete koje su u lošem aspektu. Ovaj tranzit najpre donosi ljubomoru i zavist muške osobe, neprilike sa suparnicima bez obzira kojeg ste pola i poslovnim rivalima. Pošto ovaj tranzit prati aspekt Meseca u Vodoliji, može doći do negativnih promena u odnosima, prekida i raskida. Ako ste u ljubavnoj vezi, trebalo  bi da znate da vaš partner može biti toliko ljubomoran, da se ove večeri nećete provesti dobro, posebno ako ste ženskog pola. Vodite računa da dodatno ne izazivate drugu stranu jer može doći i do fizičkih ispada. Pretnje i ucene.

08 NOVEMBAR Sunce sekstil Saturn (15) – Ovog dana se dešavaju tri aspekta. Pošto će Mesec biti u znaku Ovna, ovo je sjajan dan za posao. Moguć je razgovor sa autoritetom oko jednog starog pitanja. Kontakti sa osobom sa kojom ste nekada radili zajedno ili imali nekakav vid saradnje. Moguće je kraće putovanje i obnova dogovora. Sigurnost.

08 NOVEMBARSunce trigon Neptun (16) – Još jedan aspekt Sunce pravi danas. Ovaj tranzit može doneti rešenje vezane za porodični problem o kojem ne bi radije da pričate. Pozovite vodoinstalatera. A ukoliko živite u kući, ne bilo loše da proverite da vam krov negde prokišnjava. Bolje sanirate problem na vreme. Briga o starijem članu porodice. Osobe kojima je Ascendent u znaku Lavu se mogu lako prehladiti ili će im biti potrebno više sna. Policija treba da bude posebno oprezna jer su mogući razni propusti.

08 NOVEMBARSaturn sekstil Neptun (16) – Ovo je aspekt između dve spore planete i on se već ponavljao. Donosi evociranje uspomena, crno – bele fotografije, brigu o starijim članovima porodice, popust u prodavnicama kože, kožnih jakni i torbi ili baš tamo možete naći nešto po povoljnoj ceni, možete kupiti farmerice ili nešto od teksasa po povoljnoj ceni, pravi je dan prekinete sa porocima kojima ste naklonjeni ili da ih barem smanjite. Probajte nešto od ovoga.

09 NOVEMBARMerkur sekstil Pluton (20) –  U kontaktu su dve iste planete kao i 5. Novembra samo što je sada aspekt pozitivan a to znači da se sada energija može ispuniti, pretnje ostvariti, može doći nekakvog obračuna i neprilika. Ako hoćete da izvučite maksimum iz ovog tranzita, potrebno je da nešto porušite kako biste sagradili nešto novo. To važi za posao ali i za sve drugo u životu. Možete dobiti nadljudsku snagu i imati volje da obavite težak fizički posao.  Operacija će uspeti.

11 NOVEMBAR Sunce konjunkcija Merkur (18) –  Ovaj datum se često povezuje za masone i vladare iz senke, koji po aspektima stvarno mogu biti aktivni ovih dana. S obzirom da se tranzitni Mesec nalazi u znaku Bika, glavna njihova tema, ali i generalno i tema običnih ljudi, biće novac i zarada. Mogući su kontakti sa šefom ili nadređenom osobom. Negde će doći do nezadovoljstva zbog plate a samim tim i do menjanja radnog mesta i najave odlaska iz firme.

12 NOVEMBARMars sekstil Jupiter (25) – Fenomenalan je dan za započinjanje novih poslova. Sada ćete obezbediti neophodna novčana sredstva  ili pomoć mlađei situirane osobe koja je spremna na nove poslovne poduhvate. Ovaj dan može doneti veću zaradu i razne beneficije na poslu. Neki od vas mogu pronaći posao u inostranstvu ili putovati u inostranstvo. Tranzit donosi optimizam, izdržljivost i motivisanost.

13 NOVEMBARMerkur sekstil Saturn (23) – Dan kada možete sresti na ulici nekoga na koga ste skoro zaboravili ili do obnove nekih starih kontakata može doći putem društvenih mreža. Sjajan dan za obnavljanje gradiva, preslišavanje dece i možda njihovo kažnjavanje, pravljenje planova, organizovanje poslova, završavanje učenja, knjige ili pravljenje računa. Budite ozbiljni u komunikaciji i vodite računa kakav utisak ostavljate na svoje okruženje jer se ovog dana sve gleda.

13 NOVEMBARSunce sekstil Pluton (21) – Moguća je saradnja između poslovnih rivala ili kontakti sa konkurencijom s kojom možete napraviti neku vrstu saradnje. Ovo je dan kada autoritet može tražiti dodatnu uslugu a vi ćete rado izaći u susret. Uspeh mogu ostavariti osobe islamske vere i oni kojima je podznak u Škorpiji.

13 NOVEMBARMerkur trigon Neptun (15) – Ako nemate sopstvenih ideja lako ćete se odlučiti da nešto iskopirate ili prisvojite kao svoje. Ovo je dan pogodan da nešto odštampate ili iskopirate. Ako je to propagandni materijal tim bolje jer će biti dobro propraćen. Osobe koje se bave neko vrstom umetnosti bi danas trebalo da budu kreativniji i produktivniji nego inače. Mladi se mogu interesovati za muziku, ples ili folklor. Ako ste rođeni sa podznakom u Blizancima ili Devici bićete skloni prehladi. Osobe kojima je Ascendent u Ribama dan treba da iskoriste za putovanje ili učenje.

14 NOVEMBAR Venera kvadrat Neptun (15) – Možete preceniti svoja osećanja pogotovu ako ste mladi i ako ste tek nedavno upoznali osobu s kojom ste u kontaktu, jer kada spadnu ružičaste naočare, shvatićete da ste videli nešto čega tamo nema ili ćete to saznati u skorije vreme kada zaljubljenost prođe. Ako se nalazite u tajnoj ljubavnoj vezi trebalo bi da pripazite jer slučajno možete biti otkriveni, može vas neko videti, partner vam uzeti telefon ili poruka može doći baš onda kada ne treba.

24 NOVEMBARVenera konjunkcija Jupiter (28) – Ovo je tranzit koji donosi duboka osećanja i senzibilitet. Neko vam može iskazati ljubav i promeniti sve ili na jedan neobičan način možete saznati šta jedna osoba oseća prema vama. Pravo je vreme i za veća ulaganja i kupovinu. Možete dobiti veću sumu novca, dobiti poklon, možete putovati u inostranstvo, doživeti ljubav sa strancem ili sa nekim na fakultetu.

24 NOVEMBAR Merkur opozicija Uran (3) –  Nećete uspeti da kontrolišete dešvanja tokom ovog dana jer može se dogoditi baš nešto treće. Promene se mogu dogoditi u poslednji čas ali ovakav tranzit deluje i obrnuto – da u poslednji čas odložite donošenje nekih odluka. U svakom slučaju, dan je za promene, tako da bi trebalo da napravite i rezervni plan za ovaj dan.

28 NOVEMBARMerkur trigon Neptun (15) – Tokom ovog dana nas očekuju dva aspekta, a Mesec koji ukazuje na dnevna dešavanja će u prvom delu dana biti u znaku Strelca a u drugom u znaku Jarca. Ovaj tranzit donosi kreativnost i humanost. Želećete da pomognete osobama u nevolji. Dan je povoljan i za odlazak do Crkve ili manastira jer ćete tu potražiti utehu. Pratite znake koje dobijate jer ništa neće biti slučajno.

28 NOVEMBARVenera trigon Uran (3) – Ovaj tranzit donosi prijatna dešavanja kojima se niste nadali. Moguća su nova poznanstva, slučajni susreti ili osećaj da vam se napokon neko dopada. To će stvoriti nadu da za ljubav nije kasno i da ste napokon sreli pravu osobu, mada se ovog puta može raditi o starijoj osobi ili o nekome kojeg površno znate godina iz viđenja, samo što vas je sudbina sada zvanično spojila. U nekim slučajevima može doći do promene u odnosima i do prijateljskog rastanka između dvoje ljudi.

30 NOVEMBARMerkur sekstil Saturn (17) – Ovaj dan donosi mogućnost da doživite nekakvu mudrost, da pričate o onome što se desilo, da pretresate prošlost, razmišljate o onome što je nekad  bilo, izučavate istoriju, gledate History channel ili možda neki istorijski dokumentarac. Pravi je dan da posetite starije osobe i povedete računa o njima. Moguće je putovanje na planinu ili planiranje zimovanja.

2 thoughts on “Astro Kalendar – Novembar 2019

  1. Prvo sajt je odlican.Vidi se dobar uticaj Nikole Stojanovica. Ovih dana Vam je Merkur malo lutao pa je dosao na mesto Marsa za 24-11 🙂

    Srdacan pozdrav

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *