Uporedite vaše planove sa tekućim tranzitima i uskladite se putanjama planeta iz Sunčevog sistema. Time ćete pospešiti svoju svakodnevnicu i imati mnogo više uspeha. Uostalom, proverite. Izbor je vaš.

06 NOVEMBARSunce trigon Neptun – Ovo je dan kada biste mogli da budete umetnički nadahnuti ali i da više cenite i uživate u muzici, slikarstvu ili društvu osoba koje se na neki način bave umetnošću. Zbog Meseca u Vagi koji prati ovaj aspekt, mogu vam se dogoditi razni emotivni susreti ili dešavanja koja ćete pamtiti. Romantičnost, duhovna bliskost i povezivanje je ono što donosi ovaj jesenji dan. No, osobe rođene sa Ascendentom u znaku Lava se mogu osetiti malaksalo ili se prehladiti. Dame bi trebalo da iskoriste ovaj dan za farbanje kose, posetu manikiru ili pedikiru.

09 NOVEMBARVenera trigon Mars – Ovo je dan koji donosi povećenu strastvenost i uzbuđenje u ljubavnim odnosima. Ako još niste u vezi, ovaj aspekt će vas navesti da se sastanete sa osobom koja vam se udvara i možda, započnete vezu. U nekim slučajevima može doći do strastvene ljubavne avanture koja se može i  ne mora nastaviti. Mogući su kontakti sa ljudima iz inostranstva, pogotovu ako se radi o

11 NOVEMBARSunce sekstil Pluton – Ovo je dan predviđen za pojačane kontrole i inspekcije ljudi sa vlasti. I vaš poslodavac može biti nezgodnog raspoloženja te vodite računa da mu se sklonite sa puta ukoliko možete. Ovaj dan donosi uticaj starije osobe koja od vas može tražiti nešto ili nekakavu uslugu koju morate ispuniti ili uzvratiti. Povoljan dan za hirurške intervencije kod starijih osoba ili  operacije koje ste odlagali. Nezgodono ponašnje i rekacije možete dobiti i od oca ili dede.

15 NOVEMBARMars sekstil Uran – Ovo je povoljan dan za sklapanje novih poznanastava, pogotovu sa muškarcima. Širenje prijateljstva. Ovaj isti aspekt može da donese pokeretanje novih poslova, nove poslovne ideje i promene na radnom mestu u vidu novih kolega. U odnosima sa prijateljima treba biti oprezan jer su moguće manje rasprave.  Pojačan stres zbog neočekivanih promena planova.

19 NOVEMBARMars kvadrat Jupiter – Ovo je dan koji donosi pojačanu maštovitost i tedenciju da nešto ostvarite na nelegalan način. Obratite pažnju na osobe koje srećete jer vam mogu ponuditi nešto što nije  realno. Takođe, ne verujte baš svemu što čujete jer danas možete sretati osobe koje vam pričaju bajke dok je stvarnost mnogo drugačija. Oprez je potreban u komunikaciji sa nepoznatim ljudima koji mogu biti potencijalni prevaranti ili lopovi. U nekim slučajevima ovaj aspekt može biti povoljan. Na perimer ako ste umetnik, medicinski radnik ili pružate usluge drugim ljudima, ovo je dan kada možete raditi na proširenju posla. Ne preterujte! Imajte meru u svemu što radite tokom ovog dana.

26 NOVEMBARSunce konjunkcija Jupiter – Sjajan dan za rešavanje porodičnih ili stambenih pitanja. Ovaj aspekt može da donese promene u kući, kupovinu novog nameštaja, renoviranje ili kupovinu nekretnine. Povoljan dan je i u slučaju da želite da prodate nekretninu. Okupljanje porodice ili srećni momenti kroz žene iz porodice. Pojačane kontrole policije. Sreća preko oca. Šef planira proširenje posla ili očekuje goste iz inostranstva.

26 NOVEMBARMerkur kvadrat Mars – Tokom ovog dana događa se još jedan aspekt koji može da donese razne neprijatnosti kroz mlađe ljude, zbog prevoza, kvarove na prevoznim sredstvima, mogućnost kvarova drugih tehničkih uređaja i slično. S obzirom da se obe planete nalaze na 6. Stepenu, povećava se mogućnost da se neki vid neprilike očekuje u poslovnom okruženju.

27 NOVEMBARSunce konjunkcija Merkur – Dan je idealan za razgovore sa šefom, sređivanje zvanične dokumentacije, apliciranje za posao, obavljanje važnih razgovora, upis kurseva ili večernjih školi, kraća i duža putovanja. Takođe, ovaj dan je idealan i za velike javne govore i nastupe koji mogu uticati na okupljene ljude. Mogućnost okupljanja na javnim mestima.

27 NOVEMBARMerkur konjunkcija Jupiter – Istog dana se dešava još jedan aspekt koji govori koliko će ovaj i prethodni dan biti važni i koliko će se toga izdešavati za samo 2 dana. Ovaj dan je povoljan za duže razgovore, za opširniju priču kojoj nikad kraja. Mogućnost susreta i razgovora sa ljudima koji dolaze iz inostranstva. Dan je idealan za kupovinu automobila ili drugog prevoznog sredstva, kao i tehničkih uređaja za domaćinstvo. Povoljan dana za osobe rođene u znaku i podznaku Blizanaca.

27 NOVEMBARMars sekstil Saturn – Kontakt je moguć sa bivšim partnerom ili bivšim poslovnim sardnikom. Takođe, možete obnoviti kontakt sa osobom koju dugo niste videli. Ovaj aspekt donosi i jednu dozu odgovornosti i sigurnosti da će posao biti obavljen na vreme.

30 NOVEMBARVenera opozicija Uran – Nepovoljan aspekt koji može doneti promene u emotivnoj vezi, rastanak i fizičku odvojenost, promene odnosa među prijateljima, nova poznanstva i nove poslovne kontakte. Zbog toga što ovaj aspekt prati Mesec u Devici, promene možete očekivati i na radnom mestu, kroz nove kolege ili nove načine rad. Mogućnst stresa zbog nedostatka novca.