01 MARTVENERA KVADRAT URAN – Ovo je dan koji prvenstveno donosi emotivne probleme i nestabilnost u braku i ljubavnim vezama. Uticaj ovog tranzita možete osetiti i nekoliko dana pre, ali ovog dana je kulminacija. S obzirom da će tranzitni Mesec biti u znaku Jarca, može doći do prekida ljubavnog odnosa kod starijih osoba ili osoba koji su dugi niz godina u emotivnoj vezi. Neke od vas očekuju i kontakti sa bivšim partnerima gde ćete još jednom potvrditi da je bolje što niste zajedno. Vreme je za promenu ishrane. Finansijski problemi.

06 MARTSUNCE KONJUNKCIJA NEPTUN – Moguće su afere na poslu za koje može čuti i vaš šef. U nekim slučajevima, on sam može biti uključen u njih. Ovo je dan kada se tajne mogu otkriti ali i kada će se pojačati špijunske aktivnosti. Policija može napraviti zasedu ili biti preverena. Svi oni koji su rođeni sa Ascendentom u znaku Lava bi trebalo da povedu računa o svom zdravlju koje ovih dana može biti poljuljano. Više se odmarajte. Takođe, lošijeg zdrastvenog stanja može biti uticajna osoba ili vaš otac. Srce će ovih dana slabije raditi. Idealan je dan za odlazak kod frizera pogotovu ako ste planirali menjanje boje kose.  Prijaće vam izlazak na mesto gde je muzika uživo.

09 MARTSUNCE SEKSTIL SATURN –  Ovaj dan je predviđen za završavnje započetih poslova ali postojaće jedan problem koji će iskrsnuti. Mogućnost problema sa kolegama ili zaposlenima. Neko vam se može žaliti zbog propusta i to će verovatno biti opravdano. Kritika i odbijanje.

10 MARTMARS SEKSTIL NEPTUN – Dan koji donosi promene i nove poslove koji će se više posmatrati kao neka vrsta pomoći i humanosti prema muškoj osobi. Jedni će biti nervozni a drugi tihi i uplašeni. Osetićete pad energije i elana. Muškarci mogu biti pospani ili skloni prehladama.

13 MARTSUNCE SEKSTIL PLUTON – Potrebna je određena doza suzdržanosti tokom razgovora jer danas nećete postići previše. Možete čak biti odbijeni. Mogući su kontakti sa starim protivnikom ili možete čuti vesti koje vam neće prijati. Oprez u saobraćaju. Odložite važne operacije. Posebno operacije srca.

13 MARTSUNCE KVADRAT JUPITER – Dan kada možete shvatiti da nemate dovoljno znanje i da je vreme da nešto uradite po tom pitanju. Upišite kurs koji će vam pomoći, učite strane jezike ili zamolite kolegu da vam objasni ono što vam nije jasno vezano za poslovanje preko interneta

14 MARTMARS TRIGON SATURN –  Imaćete dovoljno upornosti da završite započeti posao. Mogući su manji radovi u domaćinstvu. Obnova saradnje sa starijim kolegom ili starim saradnikom. Budite uporni.

14 MARTSUNCE KONJUNKCIJA MERKUR – Istog dana se dešava konjunkcija Sunca i Merkura. Ovaj tranzit donosi pojačanu komunikaciju sa uticajnim ljudima, dogovore sa šefom ili ocem. Sjajan je dan za porodično okupljanje unutar domaćinstva i za jačanje odnosa između braće, sestara i rođaka.

15 MARTMERKUR KVADRAT JUPITER – Ne možete nikoga naterati da uči ako neće. Neko se jednostavno zadovoljava osnovnim znanjem, ne želeći da sazna ništa više. Ipak, na takvu osobu se može uticati preko ženske osobe iz porodice. Vodite računa da ne vodite predugačke razgovore. A u kupovini, da ne kupite nešto i što vam uopšte nije potrebno. Problemi tokom studiranja.

16 MARTMERKUR SEKSTIL PLUTON – Potreban je oprez u saobraćaju. Mladi bi trebalo da izbegavaju rizične situacije. Ovaj tranzit može doneti i jačanje volje i želju za dokazivanjem onome ko nas omalovažava i kritikuje. Mlađa osoba može insistirati na nečemu. Poslušajte njenu priču.Jačanje seksipila.

17 MARTMERKUR SEKSTIL MARS– Ovo je sjajan dan za manja poslovna proširenja. Ponudite nešto novo svojim mušterijama ili klijentima. Dan je povoljan i za sve vrste posova u kojima se treba osloniti na znanje, inteligenciju i maštovitost. Puno toga možete naučiti tokom ovog dana, a ako ste učenik ili student prionite na sticanje novog znanja jer će vam danas mozak raditi kako treba. Deca se mogu posvađati ili potući u školi.

20 MART MARS TRIGON PLUTON – Morate ponekad priznati sebi da niste u pravu. Moraćete da spustite glavu i pozovete osobu koju ste do juče kritikovali. Baš ta osoba vam danas može pomoći da rešite novonastali problem. Izebgavajte opasne i osobe sa one strane zakona da se ne bi našli u problemu.

20 MARTMERKUR SEKSTIL SATURN – Sjajan dan da sredite dokumenta i račune, da uvedete red u vašoj fijoci ili polici. Potražite važna dokumenta i prepakujte ih na preglednije mesto. Uspećete da završite započeti posao ako budete staloženi i strpljivi.

21 MARTVENERA KVADRAT MARS – Ovaj dan donosi ljubavna dešavanja. U emotivnim vezama može doći do ogromne privlačnosti ili želje koja možda neće biti na pravi način ispoljena. Vodite računa da od prejakog zagrljaja ne povredite dragu osobu. U drugim slučajevima, može doći do ljutnje drage osobe ili do toga da je partneru potrebna nekakva pomoć. Trošak.

21 MARTVENERA SEKSTIL JUPITER – Srećne ljubavne okolnosti. Promena na bolje u emotivnom životu. Idealan je dan za nove ljubavne početke. Ako planirate veće slavlje, ovo je dan kada biste trebalo da rezervišete za sebe. Okupljanje.

24 MARTMERKUR KONJUNKCIJA NEPTUN – Obratite pažnju na zdravlje jer se možete osetiti loše. Više se odmarajte ili rekreirajte. Prijala bi vam neka vrsta relaksacije, masaža ili plivanje. U komunikaciji vodite računa da vas razumeju, mada će puno toga ovog dana ostati nedorečeno i tajanstveno.

27 MART VENERA SEKSTIL URAN – Ovaj dan je stvoren za nove početke i nova poznanastva. Kada je ljubav u pitanju ovaj tranzit može doneti skladan i razuman prekid odnosa ili promena na bolje u emotivnom odnosu. Prijaće vam sve što je novo i drugačije, te zbog toga budite otvoreni za nove predloge.  Kontakti sa prijateljima i jačanje prijateljstva.

01 FEBRUAR – MARS KVADRAT PLUTON (21) – Ovo je dan koji ukazuje da je neophodan oprez. Možda ćete morati nešto da porušite da biste krenuli iz početka. Za većinu će to biti gubljenje vremena. Moguće su pretnje starijeg muškarca ili bivšeg partnera. Ovaj dan može da poveća smrtnost, povrede i broj operacija.