08 JULVENERA SEKSTIL URAN – Ovo je dan kada su moguće promene u emotivnim odnosima. Može doći do poboljšanja ljubavne veze ili do obostranog udaljavanja. U nekim ljubavnim vezama, partner vam može prirediti iznenađenje. Ako ste slobodni, ovo je dan kada možete započeti ljubavnu vezu ili sresti osobu koja će vas oboriti s nogu.

08 JUL MERKUR KONJUNKCIJA MARS (4) – Istog dana se dešava još jedan aspekt koji tera na akciju. S obzirom da je ovog dana tranzitni Mesec u znaku Vage i da to ukazuje na ljubavna dešavanja, može vam se dopasti mlađa i temperamentna osoba, dok će drugi, zbog dugačkog jezika svoju vezu staviti na test. Mogućnost ljubavne rasprave i svađe. Potreban je oprez pri ljubavnim svađama koje  se mogu završiti i fizičkim nasrtajem.

09 JULSUNCE OPOZICIJA SATURN (17) – Ovo nije povoljan dan za muškarce jer donosi određene probleme koje mogu biti vezane za pravna pitanja. Vodite računa da budete pravedni. Takođe, muškarci bi trebalo da povedu više računa o svom izgledu jer će im ovog dana to biti najmanje važno. Žene koje su u braku, mogu  imati nesuglasice sa svojim mužem ili nekakvu nepovoljnost kroz njega. Odložite posetu firzeru.

11 JULSUNCE TRIGON NEPTUN (18) – Ukoliko budete vodili neredovan život to vam ovog dana može doći na naplatu. Pravo je vreme da u svoj život uvedete neke zdrave navike. Kada je posao u pitanju, povedite računa o mogućnosti da vaš šef sazna nešto što može da naruši vaš poslovni ugled. Nemojte nikome verovati na lepu reč, pa čak ni da je reč o uticajnoj osobi.

11 JULMARS KVADRAT URAN (6) –  Istog dana se dešava još jedan aspekt čije će se dejstvo osetiti nekoliko dana ranije, a danas kulminirati. Može doći do promena, svađa, eksplozivnog ponašanja, prekida odnosa, promene posla, svađe sa prijateljima ili ljudima iz okruženja. Želećete da posao što pre završite, ali nećete imati dovoljno vremena. Ako ovog dana imate zakazanu operaciju , najbolje bi bilo da je odložite jer nešto može poći kako ne valja, zbog čega oporavak može biti duži nego što ste planirali.

14 JULSUNCE OPOZICIJA PLUTON (21) – Možete imati poteškoća pri radu u inostranstvu; vaše studiranje može biti dovedeno pod znak pitanja; možete biti preveliki optimista kada je u pitanju obećenje osobe iz daleka; osoba iz inostranstva vam može ostati dužna veću sumu novca pa to što neko živi u inostranstvu, ne znači da će vam ta osoba platiti dugovanje; oprez je potreban i srčanim bolesnicima a iznenadna prevelika sreća može ponekad biti kobna.

17 JULVENERA OPOZICIJA SATURN (16) – Aspekt koji će uticati na ljubavne odnose. Zbog Meseca u Vodoliji, ovih dana neke ljubavne veze mogu biti na pravom testu. Ako postoji ljubav ona će opstati i odoleti iskušenju.Neka udaljavanja mogu nastati zbog putovanja jednog od partnera, a najbolje će proći oni partneri koji se trenutno razdvoje ili oni koji će svesno provoditi sa partnerom jako malo vremena. Problemi da naplatite dug ili da ostvarite veću zaradu. Problem sa novcem.

18 JULVENERA TRIGON NEPTUN (18) – Kako prethodni dan donosi udaljavanje, ovaj dan donosi mogućnost tajnih ljubavnih susreta i zaljubljivanja. Biće to divan šlagvort na dešavanja od prethodnog dana ako ste raskinuli sa partnerom, ako ne, ovaj dan može doneti praštanje i osećaj da vam ljubavni partner nedostaje. Ako ljubav postoji, onda ćete to osetiti. Savet –  čitajte one male znakove pored puta. Gledajte da ništa ne propustite.

21 JULVENERA OPOZICIJA PLUTON (21) –  Ovaj aspekt može da donese nekontrolisanu ljubomoru. Biće dovoljna i najmanja sitnica ili nešto na šta niste računali, pa da partner “poludi”, ali bez obzira koliko se trudili da vodite računa da se druga strana ne naljuti, to će u nekim vezama biti skoro nemoguća misija. Tokom ovog dana su moguće pojačane mučnine ili će vas pratiti osećaj vrtoglavice. Obavezno obratite pažnju da ne pojedete nešto kvarno. Hranu sumnjivog porekla bacite i ne rizikujte. U zavisnosti od ostalih aspekata u natalnoj karti ovaj aspekt donosi veliku privlačnost i strastvenost ili,u suprotnom, ljubavni neuspeh u krevetu.

21 JULSUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (28) – Istog dana se dešava još jedan aspekt koji je predviđen za razgovore i susrete sa uticajnim osobama. No, računajte, zbog prethodnog aspekta, da vam šef neće  dati povišicu ako mu je budete tražili. Vodite računa i o mogućim prevarama koje mogu obeležiti ovaj dan, jer ćete pomoć morati da potražite u policiji.

24 JULMERKUR KONJUNKCIJA VENERA (26) – Ovaj dan donosi srećne preokrete i dešavanja. Mogući su prijatni susreti sa suprotnim polom, pa ukoliko tek planirate da se nađate se nekim na kafi ili piću da bi se upoznali, pravi je dan za tako nešto. Popodne donosi susrete sa prijateljimai zanimljive poslovne razgovore sa ciljem dodatne zarade. Sjajan dan za kupovinu nove garderobe ili za ulepšavanje, pogotovu ako ste rođeni sa Ascendentom u Devici ili Blizancima.

25 JULMARS TRIGON JUPITER (14) – Fantastičan dan koji donosi mogućnost novog zaposlenja; proširenja posla; poslovnog napretka; nove poslovne saradanje; započinjanje novog posla; kontakti sa veoma hrabrim,uspešnim i obrazovanim osoboma. Mogućnost dodatne zarade kroz posao kojim se bavite ili početak posla koji će vam doneti dobru zaradu.

29 JUL SUNCE KVADRAT URAN (6) – Moguće su promene unutar porodice. Vodite računa da ne uvredite oca ili drugog autoriteta iz porodice koji će ovih dana biti veoma nervozan. Mogućnost prekida nekih odnosa, a vodite računa i da ne dobijete otkaz. Promene koje se planirali se mogu sprovesti i to samo uz pomoć treće osobe ili ako budete navaljivali i bili jako uporni. Ubrzavanje i žurba da se sve na vreme završi.