01 FEBRUAR – MARS KVADRAT PLUTON (21) – Ovo je dan koji ukazuje da je neophodan oprez. Možda ćete morati nešto da porušite da biste krenuli iz početka. Za većinu će to biti gubljenje vremena. Moguće su pretnje starijeg muškarca ili bivšeg partnera. Ovaj dan može da poveća smrtnost, povrede i broj operacija.

02FEBRUAR – VENERA TRIGON URAN (28) – Dan predviđen za nove ljubavne susrete, nove pokušaje i prilike koje će ovog puta nešto promeniti na bolje. Moguća su iznenađenja kroz susrete sa starim prijateljima. Mogući su iznenadni gosti u domu ili promene koje će poboljašti uslove života.

03 FEBRUAR – MERKUR SEKSTIL JUPITER (18) – Sjajan dan za nove poslove vezane za internet, saobraćaj, komunikaciju, trgovinu i martketing. Idealan dan za polaganje ispita ali i savlađivanje novih znanja. Mozak će vam raditi brže nego inače. Ovo je idealan dan za kupovinu,  da nabavite nešto novo, a posebno je dobro za kupovinu tehničkih uređaja. Perfekcionizam. Saradnja sa mlađom i obrazovanom osobom koja vam može otvoriti nove vidike.

07 FEBRUARSUNCE SEKSTIL JUPITER (18) – Idealan dan za susrete sa uticajnim osobama ili šefom koji vam može pomoći da rešite problem koji imate. Kura za lečenje koja se danas započne pokazaće više nego bolje zdrastvene rezultate. Idealan dan za posetu frizeru.

07 FEBRUAR – MERKUR SEKSTIL MARS (25) –  Ovo je dan kada biste trebali da pokažete svoju preduzimljivost i rečitost. Intelektualna borba pokazaće rezultate. Ujedno, ovo je dan kada ćete možda pešačiti malo više nego obično ili kada ćete više vremena provesti na nogama. Obratite pažnju na najmlađe jer je ovo dan kada može doći do problema sa decom,  a neka se mogu potući, udariti, pasti.

09 FEBRUARMERKUR SEKSTIL URAN (29) – Sjajan dan da počnete da razmišljate o svojoj budućnosti, a na to vas može navesti jedno loše iskustvo sa bliskom osobom. Vreme je za promene. Ujedno, ovaj dan donosi brzinu obavljanja tekućih poslova, te iskoristite skladne aspekte da neke poslove završite pre vremena a time dobijete na vremenu. Kontakti sa prijateljima. Nešto novo.

13 FEBRUAR –  MARS KONJUNKCIJA URAN (29) –  Ovo je dan koji je povoljan za nove poslovne početke, nove pregovore i nove kolege. S obzirom da će Mesec biti u znaku Blizanaca, može se raditi o mlađoj osobi koja će se pokazati kao jako brza i sposobna, željna dokazivanja. Postoji mogućnost novih poznanstava, najpre među mušarcima. Kupovina prevoznog sredstva za rad ili građevinske mašine.17 FEBRUAR – VENERA SEKSTIL NEPTUN (15) –  Dan kada će emocije biti jake, mada će neki želeti da svoja osećanja zadrže samo za sebe. Beležiće se veća poseta restoranima, kafićima i javnim mestima gde ćete imati priliku da vidite puno lepih žena. Sjajan dan za kupovinu elegante garderobe, šminke, posetu kozmetičkim salonima, frizeru ili kupovinu cipela. Mogućnost tajnih ljubavni susreta. Iskrena osećanja.

18 FEBRUARSUNCE SEKSTIL URAN (29) – Ako vas šef bude pozvao na razgoovor, sve je moguće. Od novih ideja, novih poslovnih predloga pa i do mogućnosti da dobijete otkaz. Ali bi bilo najbolje da preduhitrite svog poslodavca i da mu prvi predložite razgovor u kojem ćete mu predložiti nešto novo. Izložite svoje ideje i zamisli. Prijatelji mogu pozitivno uticati na vaš posao.

18 FEBRUAR – VENERA KONJUNKCIJA SATURN (16) – Ovo je dan kada možete sresti bivšeg partnera ili osobu koja vam značila. To se najpre može dogoditi na javnom mestu, u kafiću, restoranu i slično. Mogućnost susreta sa bivšim i pokušaj obnove veze. Starije osobe imaju šansu da započnu ljubavnu vezu. Osim ovoga, ovo je dan kada možete očekivati vraćanje starog duga, izmirivanje zaostalih dugovanja, a šef vam može najaviti smanjenje plate ili neku kaznu koju morate da platite.

19 FEBRUARMERKUR KONJUNKCIJA NEPTUN (15) – Ovo je dan kada biste trebali da povedete računa o zdravlju, a moguće je da ćete brinuti o bolesnom članu porodice. Deca mogu biti bolešljikava, a osobe rođene sa Ascendentom u Blizancima i Devici mogu osetiti mučninu ili malaksalost. Ovo je dan i kada biste trebalo da obratite pažnju na to lako možete nešto zaboraviti ili napraviti nekakav propust. Idealan je dan da izbrišete sve stare poruke i fotografije koje vam zauzimaju memoriji u telefonu.

19 FEBRUAR – MERKUR SEKSTIL SATURN (16) – Ako budete nešto zaboravili tokom ovog dana ili napravili nekakvu grešku, nemojte brinuti jer ćete se vratiti po izgubljenu stvar ili ponovo, a možda još brže, završiti ceo posao. Ozbiljnost u razgovoru i preuzimanje odgovornosti.

22 FEBRUAR –  MERKUR KVADRAT JUPITER (21) – Planovi da otputujete negde daleko mogu se kositi sa partnerovim obavezama. Ovo je dan kada možete imati manjih poteškoća sa dokumentima, ali sve se da rešiti uz pomoć partnera ili druge bliske osobe. Čak će i šarm pomoći da nastali problem rešite sami. Ovaj aspekt donosi preveliku brbljivost i duge razgovore, te budite učtivi prema drugima i vodite računa da ne preterujete ni u čemu.

22 FEBRUAR – VENERA KONJUNKCIJA PLUTON (22) –  S obzirom da se ova konjunkcija dešava na 22. Stepenu (stepen smrtne opasnosti) potreban je oprez! Ovaj aspekt može da donese bolesnu ljubomoru jednog od partnera i pretnje smrću, može da donese fizički napad s pokušajem silovanja, pobačaj ili nekakvu drugu pretnju zbog zaostalog duga. Treba obratiti pažnju i na zdrastvene tegobe i požuriti na vreme u ambulantu. Osobe koje su rođene sa Ascendentom u znaku Vage ili Bika treba da se primire i ne izazivaju nesreću. Izbegavajte sve opasne situacije. Žvaćite hranu sporije da se ne biste udavili. Mogućnost nasledstva. Izbegavajte rizične operacije jer se mogu završiti nepovoljno.

23 FEBRUAR – MERKUR SEKSTIL PLUTON (22) – Još jednom se ponavlja aspekt na 22 stepenu samo što je sada reč o Merkur i Plutonu dok je Mesec ovog dana u znaku Škorpije. Obratiti pažnju na opasnost u saobraćaju.  Ako ne morate, nemojte ići u podrum ili druga tamna mesta.Ne provocirajte nikoga da ne bi dobijali pretnje raznim metodama.  Izbegavajte rizične operacije jer se mogu završiti nepovoljno.

27 FEBRUAR – SUNCE SEKSTIL MARS (9) –  Ovo je povoljan za dan za nove poslovne početke, nove poslovne poduhvate, zapošljavanje novih ljudi i slično. Mogućnost saradnje sa jako uticajnim i obrazovanim osobama, a neki od vas mogu započeti saradnju sa inostranstvom.