03 DECEMBAR – Merkur sekstil Pluton (21) – Ovaj tranzit može da donese obnovu sa stručnim osobama koje mogu biti deo novog tima za novi poslovni projekat. Ako imate uskoro ispite ne bi bilo loše da uzmete da učite ovog dana jer će vam pažnja biti dobra a i uspećete da se skoncentrišete na gradivo. Ukoliko vam je to lakše, onda možete učiti i ranom zorom ili kasno uveče kada svi odu na spavanje. Idealan je dan da završite što više poslova. Imaćete neverovatan stepen zapažanja ali možete biti pomalo sujetni na uspeh drugih ljudi.

03 DECEMBAR – Venera sekstil Mars (9) –  Ovog istog dana se dešava još jedan aspekt koji može doneti saradnju na fakultetu ili poslovni predlog inostrane firme ili osobe iz daleka koja vam može ponuditi neki vid saradnje koji je teško odbiti. Pošto ove dve planete predstavljaju muški i ženski princip, dan je pogodan za sve vrste ljubavnih susreta i novih poznanstava, a za osobe koji su već u vezi ili braku, primetićete po tome što ćete više nego obično želeti partnera a samim tim ćete više vremena provoditi u spavaćoj sobi. Mogući su i tajni ljubavni susreti sa osobom iz inostranstva.

08 DECEMBAR – Sunce kvadrat Neptun (15) –Ako ste ženskog pola i još u braku, ovo je dan kada možete preispitivati svoj odnos sa partnerom a moguće su razne nesuglasice ili osećaj da partner krije nešto od vas. Takođaj ovaj aspekt može govoriti i o vašem odnosu sa ocem, šefom ili drugim autoritetom pa može postajti izvesna zabrinutost oko toga da on ne sazna nešto za šta biste vi radije da zadržite za sebe. Muškarci se mogu osećati loše ili biti pospaniji nego inače. Ne verujte u obećanja da ćete dobiti veći povišicu ili neku vrstu nagrade. Čak i da je namera dobra, izjaloviće se.

08 DECEMBAR – Venera sekstil Neptun (15) – Još jedan aspekt se dešava tokom ovog dana. Ovaj aspekt govori da bi trebalo da pomognete ženskoj osobi u nevolji. Ta pomoć može biti i novčana. Ujedno, trebalo bi da budete oprezni kada je novac u pitanju jer su mogući razni propusti ili gubici – lako možete biti pokradeni, možete izgubiti novac ili nešto drugo vredno, napraviti grešku pri plaćanju i slično.  Dan je povoljan za susrete sa prijateljima, a možete gajiti i duboka osećanja prema prijatelju s kojim ste zadnjih dana u dobrim odnosima.

11 DECEMBAR – Venera konjunkcija Saturn (19) – Ovaj dan donosi mogućnost da sretnete bivšeg partnera negde na ulici ili u provdavnici, da čujete nešto o njemu (njoj) a može doći i do obnove kontakta putem poruke ili poziva. Ova kombinacija planeta može da govori i da ćete ovog dana paziriti nešto po jako povoljnoj ceni ili da ćete ostvariti nekakav popust. Moguća je i kupovina na odloženo plaćanje. Ovaj tranzit ukazuje i da ćete imati priliku da razgovarate sa starijom osobom preko kojih možete ostvariti i manji dobitak.

13 DECEMBAR – Mars trigon Neptun (16) – Ovog dana se dešavaju dva aspekta. I zbog toga oni mogu delovati povezano u nekim slučajevima. U principu, ovaj tranzit je povoljan za brigu o jednom članu porodice koji može danas ići kod lekara ili imati manju hiruršku intervenciju. Takođe, ovo je dan u kojem vatrogasci mogu imati posla. Muškarci mogu biti tajnoviti ili će uspešno sakriti neke svoje tajne aktivnosti ukoliko budu napadnuti i optuženi od strane partnerke.

13 DECEMBAR – Venera konjunkcija Pluton (21) – Ovaj tranzit donosi ljubomoru ženske osobe. I ukoliko se to i desi, partner će se verovatno snaći i pružiti vam dobar alibi. Ujedno, ovaj tranzit govori da ženska strana može imati prevelike zahteve ili očekivanja koja muškarac nikako ne uspeva da ispuni ili postoje određene prepreke za tako nešto. Može se dogoditi i da ženama bude potrebna neka vrsta pomoći koju one očekuju da će dobiti od svog partnera, tj. muškarca.

15 DECEMBAR – Jupiter trigon Uran (2) – Sjajan dan za nove početke i za sprovođenje planova od pre nekoliko meseci. U zavisnosti kojim poljima u vašoj natalnoj karti vladaju ove dve planete možete očekivati novosti i promene na bolje. To može biti novi posao, novi kolega, nova ljubav, novi stan, novi auto itd,itd. U principu, ovo je jako moćan stepen i danas se preporučuju novi počeci i kupovine.

19 DECEMBAR – Mars sekstil Saturn (19) – Ovo je tranzit koji može da ukaže na obećanje bliske osobe i njegovo ispunjenje. Muškarci će biti dosta uporniji kada je udvaranje u pitanju ili zbog ponašanja dame se ponovo osmeliti u udvaranjima. Ako ste dama, mogući su susreti sa bivšim partnerom ili će on na neki način pokušati da vas kontaktira.

19 DECEMBAR – Merkur kvadrat Neptun (16) – Isti tranzit se dešava ovog dana a govori o slučajnim susretima koje nikako nećete moći da izbegnete, tajnim pozivima, ogovaranju, pretpostavkama za koje niste sigurni i želji da saznate ono što vam je neophodno. Mlađe osobe i deca mogu biti sklone prehladama i zdravstvenim problemima. Obratite pažnju: tačno ćete znati da vas neko laže, ali nećete odreagovati ili to pokazati. Ovo će posebno biti aktuelno u ljubavnim odnosima.

22 DECEMBAR – Venera kvadrat Uran (2) – Ovo je veoma izazovan tranzit koji je znatno pojačan činjenicom da se sama Venera trenutno nalazi u znaku Vodolije, znaku koji je takođe nestabilan, tako da ovog dana ali i dan,dva ranije, mnoge veze i zajednice mogu biti na ispitu. U principu ovaj tranzit donosi prekide, raskide, udaljavanja, nesuglasice ali i fizičko udaljavanje zbog putovanja ili obaveza u nekom drugom kraju. Donosi prenagljene emotivne odluke i osećaj dishramonije. Tražićete istinu i svaki vid manipulacije, laži i nesikrenosti ćete fantastičnom brzinom prekidati. Kontakti sa prijateljima. Moguć je i iznenadni trošak. Situacije koje ne možete da kontrolišete. Neke osobe koje su rođene sa Ascendnetom u Biku ili Vagi mogu biti sklone otkazu ili promeni posla.

22 DECEMBAR – Mars sekstil Pluton (22) –  Istog dana se dešava još jedan aspekt koji može doneti ljubomoru ili kontakte sa neprijatnim muškarcima. S obzirom na prethodni tranzit, ovaj aspet neće biti ni malo ugodan a možete pretrpeti i razne uvrede. Takođe, mogući su kontakti sa starim partnerom koji želi da vas povredi na neki način.

24 DECEMBAR – Sunce trigon Uran (2) –  Ovaj dan donosi novosti i kontakte sa ljudima koje dugo niste videli a ta osoba može čak biti i vaš bivši šef ili na druga uticajna osoba. Takođe, ovog dana možete praviti sa partnerom neke nove planove koje su vezane za kalendar i moguće, Novu godinu. Sve je stvar organizacije i reorganizacije. Bićete ekspeditivni i na nivou. Moguće je iznenađenje ili poklon od starije osobe.

27 DECEMBAR – Sunce konjunkcija Jupiter (5) –  Fantastičan dan za pripremu slavlja, Novogodišnje svečanosti, kupovinu poklona, jelke, nakita i slično. Ovo je idealan dan da najmlađima priredite novogodišnju svečanost sa Deda Mrazom. Idelan je dan za organizaciju novogodišnjih proslava u školama i vrtićima. Ali to nije sve. U poslovnom možete obelžeti ovaj dan u svojim frimama i preduzećima.

 30 DECEMBAR – Merkur trigon Uran (2) – Fantastičan dan za pravljenje iznenađenja. Takođe ovo je dan pojačane trgovine, kada lako možete kupiti nešto novo na novogodišnjoj rasprodaji ili sniženju. To može biti i nešto od tehnike kao i prevozno sredstvo. Ukoliko želite da kupite mobilni telefon, televizor ili auto, sada je pravi momenat za tako nešto jer kupujete dobar proizvod koji će vam dugo, dugo služiti, a to je najbitnije. Kontakti sa najmlađima, sa prijateljima, iznenandni susreti, promena planova, kraće putovanje je ono što može obeležiti ovaj dan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *