02 AVGUST VENERA KVADRAT URAN – Ovo je dan koji može doneti negativna dešavanja na poslu. Moguće su nove koleginice ili izmene koje vam se  neće dopasti na prvu loptu. Budite oprezni na poslu jer će neki od vas, posebno ako ste žensko, ostati bez posla. Ovaj dan nije povoljan ni za ljubavna dešavanja jer donosi tenzije i moguće prekide ljubavnih veza. Prijaće vam društvo priajtelja ili kolega, ali ako ne negujete redovno te odnose, lako možete osatati i bez tog društva. Napravite nove izmene u radnom prostoru i povinujte se promenama i novitetima. Ovaj aspekt će se osetiti i dva dana ranije.

07 AVGUST SUNCE TRIGON JUPITER –  Sjajan dan za nove preduzetničke planove i ulaganja u nove poslove. Sada je pravi trenutak da započnete posao koji vam se može isplatiti. Ako nemate dovoljno sredstava za svoje poduhvate, vrlo lako možete doći do pozajmice ili obezbediti neophodno sponzorstvo. Ovo je sjajan dan za veća slavlja, organizaciju svečanosti, proslave ali i početak odmora. Pošto nas i sutradan prate povoljni aspekti ovo ukazuje da možete sresti čoveka svog života (ako ste dama) koji će moći da vam preokrene život i pozitivno deluje u svakom pogledu. Sjajni odnosi sa uticajnom osobom ili srećne vesti preko oca.

08 AVGUST VENERA TRIGON JUPITER –  Ovo je dan kada vas očekuju srećna dešavanja i preokreti. Sjajno je vreme za veće i manje dobitke. Sada možete naplatiti svoj rad ili sa uticajnom osobom razgovarati o plati. I kada su emotivni odnosi u pitanju, ovo je dan kada će emocije biti na vrhuncu a euforično raspoloženje će vam vratiti nadu u ljubav. Sjajan je dan za sve početke, a posebno one ljubavne. Ako planirate venčanje, veridbu ili neku drugu svečanost, ovo je dan koji govori da će sve proći u fantastičnom redu a današnji datum obećava trajnost i postojanost u emotivnom odnosu. Igrajte igre na sreću jer ovo je redak dan kada su čuda moguća.

14 AVGUSTSUNCE KONJUNKCIJA VENERA –  Avgust će obeležiti uglavnom pozitivni aspekti a evo još jednog među njima. Ovaj tranzit govori da će fokus dešavanja biti u inostranstvu i da će mnogi u ovom periodu biti na letovanju. Nekako, baš tokom avgusta je najudarniji period za odmor jer mnoge državne institucije raznih zemalja odmara baš tokom avgusta meseca. Ako niste na odmoru, vaš šef može otputovati ili ćete na poslu osetiti olakšanje koje donosi samo šefovo odsustvo. Sjajno je vreme za svečanosti, organizaciju rođendana, koncerte, sportske manifestacije i druga društvena dešavanja. Posetite frizera.

16 AVGUST MERKUR KVADRAT URAN – Ovo je dan koji donosi intelektualno nadmetanje. Možete shvatiti koliko toga ne znate. Potreba je za usavršavanjem i radom na sebi. Ovaj tranzit može doneti pojaanu nervozu u komunikaciji, brzoplete izjave i nestrpljivost. Naučite da saslušate sagovornika do kraja. Tokom ovog dana su moguća i neplanirana putovanja i kupovine. Vodite računa da tokom razgovora ne budete preglasni. Takođe, može vam se dogoditi i da nešto kažete što ste trebali da sačuavate samo za vas. Slučajan susret na ulici može razotkriti jednu tajnu.

21 AVGUST MERKUR TRIGON JUPITER –  Ovo je dan koji je idealan za sve vrste kupovina. Ako ste planirali da kupite auto, mobilni telefon, računar, tablet ili neki drugi tehnički uređaj, sada je pravo vreme. Idealan je dan za planiranje dužeg putovanja. Dobici i zarada će vas pratiti u trgovini, saobraćaju, a zadovoljno će trljati ruke i oni koji se bave nekom vrstom marketinga. Nove investicije i dobici.

24 AVGUSTVENERA KONJUNKCIJA MARS – Sjajan je dan za ljubavne susrete, a posebno za mlade jer ovaj aspekt prati tranzit Meseca u Blizancima. Pojačana strastvenost i mentalno uzbuđenje koje se postiže razgovorom ili vrelim porukama. Ovaj tranzit će se osetiti i nekoliko dana pre, a zbog ostalih povoljnih aspekata, strasti će se rasplinuti kao nikad pre. I kada su druge obaveze u pitanju, nećete želeti da ih radite sami. Biće vam potreban partner u poslu, vožnji ili učenju. Idealan je dan za početak nove ljubavne veze i za susrete na kafi.

26 AVGUSTVENERA TRIGON URAN – Retko kada da se dogode tako povoljni aspekti kao što će to biti u mesecu avgustu, pa se tako još jednom za nekoliko dana dešava još jedan povoljan aspekt u nizu. On ukazuje na nešto novo, na nove finansijske planove, nove početke kada su određeni poslovi u pitanju, usavršavanje i unapređenje određenih poslova ili mehanizacije, ali i kada su društveni odnosi u pitanju ovaj aspekt donosi pozitivne preokrete u ljubavnim vezama, originalnost, iznenađenja, nove ljubavi i nova poznastva ali i sjajne odnose sa prijateljima.

28 AVGUSTMARS TRIGON URAN – Ovaj tranzit će doneti poslovni napredak i promene na radnom mestu. Treba biti u skladu sa vremenom i neprestano ispitivati tržište i nuditi potrošačima ono što je aktuelno. Usavršavanje tehnike, saradnja sa novim ljudima, korišćenje novih materijala ili mehanizacije može olakšati vaše poslovanje. Kontakti sa novim ljudima koji mogu pozitivno uticati na vaš život. Moguć je zajedničko poslovanje sa prijateljima.

29 AVGUST SUNCE TRIGON URAN – Promene koje su usledile doneće i nova pravila koja će nametnuti vaš šef ili novi zakon. Sve će biti drugačije, a, ruku na srce, lako se naviknuti na nešto što je dobro. Neke od vas očekuju razgovori sa šefom koji može najaviti promene i koji će sa vama razgovarati o novim poslovnim projektima i zadacima koji vas očekuju. Otvorenost i srdačnost u kontaktu sa drugim ljudima. Preduzimljivost i spremnost na rad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *