03 MAJVENERA KVADRAT NEPTUN (20) – Ovo je dan koji može doneti prolaznu zdravstvenu nestabilnost ženskim osoboma ali i onima koji su rođeni sa Ascendentom (podznakom) u Biku i Vagi. Potreban je oprez. Ženskoj osobi sa posla ili kolegi može biti potrebna vaša pomoć. Vodite računa na poslu ako dolazite u kontakt sa novcem ili nešto naplaćujete da ne napravite manjak u kasi. Takođe, neće vam ništa promaći zbog čega možete shvatiti da je partner bio neiskren u nečemu pa ćete biti ljubomorni pokušavajući da otkrijete pravu istinu. Oprez sa hranom. Neće vam prijati baš sve što pojedete.

04 MAJSUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (14) – Ovo je dan kada možete praviti poslovno – finansijske planove. Mnogo toga će zavisiti od količine ulaganja u neki projekat, kao i od toga da li ćete imati dovoljno novca da investirate u nešto. U svakom slučaju, ideje su vam na mestu jer razmišljate dugoročno. Razgovor sa šefom, direktorom ili uticajnom osobom. Pojačane kontrole u saobraćaju.  Ukoliko se odlučujete da kupite auto ili tehnički uređaj, sada je vreme za to.

07 MAJ MERKUR SEKSTIL NEPTUN (20 – Ovaj tranzit ponovo donosi brigu o zdravlju i sporadične negativne posledice usled korona epidemije. Mnogi će se osetiti malaksalo i bolesno. Kada je svakodnevnica u pitanju vodite računa sa kakvim osobama ste u kontaktu i šta čitate jer možete biti pod uticajem loših osoba koje namerno provociraju i pokreću negativne komentare i loše raspoloženje. Takođe, možete otkriti nešto što vam neće prijati i zbog čega ćete biti ljubomorni ili zavidni.

09 MAJ MERKUR TRIGON PLUTON (24) – Budite obazrivi u kontktu sa drugim ljudima jer i pored najbolje namere možete biti krivi za neke stvari ili reči koje ste izgovorili. Ukoliko vam je potrebna pomoć opratite se osobi iz inostranstva koja će vas saslušati.  Neke poslove je najbolje da uradite iz početka jer ispravke mogu stvoriti negativnu sliku o vašem poslu i pristupu koji imate. Mlađa osoba je potajno ljubomorna na vas te je najpametnije da ovog dana neke stvari zadržite za sebe.

10 MAJMERKUR TRIGON JUPITER (27) – Dan koji donosi srećne okolnosti a mogući su kontakti sa ljudima iz inostranstva. Neki će realizovati i putovanje u inostranstvo. Ujedno, ovo je sjajan dan za sve vrste učenja, za kurseve, škole jezika, polaganje određenih ispita ili upis u školu ili na kurs. Uspešan je dan za sređivanje dokumentacije. Moguća je realizacija putovanja. Srećne okolnosti i vesti preko brata ili sestre. Druželjubivost i kontakt sa veoma pozitivnom osobom koja ima velikog potencijala da promeni i vaš život na bolje.

10 MAJSUNCE SEKSTIL NEPTUN (20) – Još jedan aspekt se dešava ovog dana i on govori i tome da je vreme da se reše neke nesuglasice a da sve ono što je tajno i skriveno stigne do šefa ili autoriteta. Ukoliko vam bude porebna pomoć, nemojte se ustručavati da se obratite uticajnoj osobi i ukoliko joj objasnite problem u kojem ste se snašli, verujem da će vam izaći u susret. Novčana pomoć preko muškarca.

11 MAJMERKUR KVADRAT MARS (28) – Možete očekivati dan sa puno problema i poteškoća. Ako koristite neki stari uređaj i mašinu to posebno može biti sklono kvarovima a očekujte i kašnjenje, probleme i neprijatnosti u kontaktu sa ljudima, ako čekate u redu, neko može upasti preko reda i izazvati negodovanje ostalih, budite pažljivi i pri rukovanju sa telefonom jer ga možete ispustiti ili oštetiti, kvarovi su mogući i na prevoznim sredstvima. Ako želite da maksimalno iskoristite ovaj tranzit prijaće vam pešačenje po planini i po nepristupačnim predelima. Stariji ljudi bi trebalo da budu oprezni jer se mogu povrediti. Svađa.

Woman reading book in grass under tree with white blossoms

12 MAJMERKUR TRIGON SATURN (1) – Donosi uspešno završavanje započetih poslova i jedan novi početak. Možda bi trebalo da uporedite ovo vreme sa onim što je bilo pa da vidite šta je za vas najbolje. Ovaj tranzit donosi i kontakte sa proverenim prijateljima sa kojima se niste skoro videli i sa kojima možete obnoviti prijateljstvo. Ukoliko vam bude trebalo obećanje pouzdane osobe, danas ga možete dobiti. Ovaj tranzit može doneti i prekid jednog kontakta na društvenim mrežama.

15 MAJSUNCE TRIGON PLUTON (24) – Aspekt koji je vezan za zdravlje i koje može da donese zdravstvene poteškoće. Pogotovu će muškarci biti podložni lošem uticaju ovog tranzita a pažnju bi trebalo da obrate i srčani bolesnici koji mogu imati poteškoća ovih dana. U emotivnom odnosu muškarci mogu biti ljubomorni i zahtevniji nego inače. Pošto je njihov ugled u pitanju, oni će zahtevati iskrenost i odanost u odnosima. Odličan dan za romantiku i strastvenost.

17 MAJ SUNCE TRIGON JUPITER (27) – Odličan je dan za pokretanje novih poslova, veće investicije i ulaganja u posao kojim se bavite. Možda će vam biti porebna pomoć muške osobe kako bi sve to realizovali i sada je možete lako naći. Ukoliko nemate posao ovih dana bi trebalo da budete aktivniji sa traženjem jer lako možete naći zaposlenje ako se potrudite. Uspeh. Prosperitet. Sreća kroz muškarce.

20 MAJ VENERA KVADRAT NEPTUN (20) – Ovo je dan koji donosi finansijske gubitke. Obratite pažnju jer možete izgubiti vrednu stvar ili biti pokradeni. Vodite računa o takvim  mogućnostima. Gledajte gde ostavljate novac, gde vam je novačnik, platna kartica, tašna, a obratite pažnju i tokom kupovine da nešto ne platite više nego što bi trebalo. Nekakav propust je moguć. Možete imati i poteškoća da izmirite dugovanja u banci a ukoliko vam bude potrebna pozajmica teško da ćete je dobiti.

22 MAJ MERKUR KONJUNKCIJA VENERA (20) – Ovog dana se događaju 3 planetarna aspekta. Ovaj prvi donosi prijatne kontakte i susrete sa drugim ljudima. Može vam se javiti draga osoba illi neko ko vam se sviđa. Oni u vezama bi trebalo da iskoriste ovaj trazit kako bi sa partnerom postali mentalno bliskiji. Recite voljenoj osobi koliko vam znači. Možete kupiti odevni predmet koji vam sjajno pristaje.

22 MAJSUNCE TRIGON SATURN (1) – Ovo je tranzit koji donosi ozbiljnost i odgovornost. Povratak šefa ili autoriteta sa putovnja ili odsustva. Muškarac može održati dato obećanje. Povratak na staro donosi uspeh. Stabilnost na poslu i uspešno završavanje jednog ciklusa za koji možete biti nagrađeni.

22 MAJ MERKUR KVADRAT NEPTUN (20) – I treći aspekt se odnosi na mogućnost da vas neko slaže ili da vi ne budete iskreni prema svom okruženju. Povedite računa o mogućoj zaboravnosti i propustima zbog kojih se morate vraćati i zbog kojih nećete uspeti da završite sve obaveze koje ste planirali za danas. Mlade devojke ne bi trebalo da nanose previše šminke.

25 MAJ MARS SEKSTIL URAN (8) – Tranzit koji može delovati i nekoliko dana ranije. Donosi prenagljene reakcije i želju za promenom. Dajte priliku novoj osobi ili novijem kolegi da se istakne u rešavanju nekih pitanja. Kada je o porodici reč, moguća je glasna rasprava o nekim pitanjima vezanim za nasledstvo i dugovanja koja nisu vraćena na vreme. Nemir zbog neplaćenih rečuna. Prijatelj vam može tražiti neku vrstu pomoći, vraćanje usluge ili zajam. Pokušajte da se ne nervirate previše.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *