03 APRILMERKUR KONJUNKCIJA NEPTUN (19) – Ovo je dan koji donosi inspiraciju za stvaranje umetničkih dela. Čega god da se budete dotakli želećete da pretočite u savršenstvo. Potrebna je i jedna doza opreznosti u komunikaciji sa mlađim osobama koje će želeti da prikriju neke stvari pa čak i da oglume neku situaciju. Ovo posebno može biti izraženo u obrazovnju jer đaci služiti najrazličitijim trikovima. Učinite dobro delo. Perite redovno ruke jer su ovo dani kada se lako možete zaraziti. I mlađe osobe se mogu razboleti.Oprez u saobraćaju jer će biti pojačana policijska kontrola.

04 APRILVENERA TRIGON SATURN (0) – Ovog dana se dešavaju dva aspekta. Ovaj aspekt, ukazuje na jednu dozu sigurnosti i stabilnosti koja se može osetiti u emotivnim vezama. Partner može ispuniti dato obećanje ili na neki način evocirati uspomene. U nestabilnim emotivnim vezama gde dvoje malo, malo pa se posvađaju, može doći pomirenja. U svakom slučaju,  kontakti sa nekim koga niste dugo videli i čuli predstoji danas ili narednih dana jer svaki aspekt sa Saturn deluje i par dana posle.

04 APRILJUPITER KONJUNKCIJA PLUTON (24) – Ovo je aspekt koji donosi veliko bogatstvo i ogromnu zaradu u pojedinim natalnim kartama. Neće biti sredine. Ili previše ili ništa. Ako započinje posao ovih dana on ima tedenciju da se pretvori u pravi biznis. S obzirom da su obe planete na 24. Stepenu – stepenu Riba (tajnost, skrivanj) ovaj tranzit, čije ćemo dejstvo osetiti mesecima pre i posle ovog egzaktnog susreta,  može da donese velike zarade putem kriminala, šverca i svih drugih nedozvoljenih radnji. Velika je igra u pitanju da ih mali pomen u ovom tekstu spreči da se realizuje. Generalno to ne mora da bude vezano za vas ili vašu zemlju ali dešava se sigurno negde u svetu nešto veliko i nedozvoljeno. U negativnom kontekstu, ovaj dan može biti epicentar smrtnosti usled oboljenja Covidom 19 a ukazuje i na širenje bolesti.

07 APRILMARS KVADRAT URAN (5) – Ovog dana se dešvaju 3 aspekta. Ovaj donosi nervozu kod muškaraca, prenagljeno reagovanje, eksplozivno ponašanje, iznenadne promene usled kojih muškarci mogu galamiti a u emotivnim odnosima muškarci će biti kratkog fitilja te će neki doneti odluku o prekidu emotivnog odnosa. Na poslu može doći do najave odlaska iz firme i prekida radnog odnosa.  Razmišljanje o prekidu određnih poslova ili poslovne saradnje. Neprilike tokom putovanja vozom ili neprijatnosti u avionu ili aerodromu.

07 APRILMERKUR SEKSTIL PLUTON (24)  – Tranzit koji ukazuje na prikriven uticaj mlađe ženske osobekoja želi da ostvari svoje zamisli. Pregovori u tajnosti ili bolje rečeno, iza zatvorenih vrata. Moguće su manje hirurške intervencije.  Možete biti ljubomorni zbog slučajne poruke, poziva ili komentara bliske osobe.  Oprez je potreban u saobraćaju.

07 APRILMERKUR SEKSTIL JUPITER (25) – Kraj dana donosi mogućnost realizacije putovanja. Pravo je vreme za druženje, učenje, nova poznanstva sa inteligentnim i pozitivnim ljudima koji mogu imati rešenje za vaš problem. Osobe rođene u znaku i podznaku Blizanaca očekuju srećni trenuci i pozitivan obrt situacije u večernjim časovima pa čak i sutradan.

11 APRILMERKUR SEKSTIL SATURN (1) – Ovo je dan kada može doći do slučajnih susreta i obnove kontakata sa osobom iz inostranstva. Ukoliko ste student a niste položili neki ispit, sada je vreme da ponovo oprobate sreću. Obnova starog gradiva, obnavljanje godine ili ponovna aktivacija kada je škola u pitanju. Tokom ovog dana lako možete kupiti nešto po izuzetno povoljnoj ceni ali na kraju, shvatićete, potrošili ste opet puno novca.  Gužva u saobraćaju ili na auto – putu.

14 APRILSUNCE KVADRAT PLUTON (24) –  Ovo je dan pun izazova i problema na koje treba odgovoriti. Možete postati svesni neprijatelja kojima ste okruženi i na kraju, biti primorani da radite onako kako vam je rečeno. Pritisak i ucena. Takođe, ovaj dan donosi sukob između organa vlasti i mafije ili pojačane akcije jednih i drugih. Obratite pažnju i na moguće kontrole i inspekcije na radnom mestu jer lako možete dobiti kaznu. Odložite važne operacije. Srčani bolesnici, budite oprezni!

15 APRIL SUNCE KVADRAT JUPITER (25) –  Možete imati preteranja očekivanja posebno ako ste u znaku ili podznaku Lav. Zato bi trebalo da budete skromniji ili da pronađete neke druge motive koji će vas pokrenuti. Može doći do prekida saradnje sa inostranstvom ili osobom iz daleka. Putovanje u daleke krajeve se može iskomplikovati pa se i ne preporučuje ako nije neophodno (Ovo važi i za one koji su u inostranstvu i koji mogu da putuju u drugu zemlju).

18 APRILMERKUR SEKSTIL VENERA (11) – Ovo je dan koji donosi prijatne susrete i razgovore. Emocije će biti veoma jake a neki od vas će imati hrabrosti da ih obelodane drugoj strani. Pravo je vreme za romantične susrete i razgovore sa osobom koja nam se dopada. Takođe, ako vam nešto nije jasno i želite da raspravite nešto sa bliskom, danas to možete učiniti najbezbolnije. Dan je pogodan za kupovinu. Obratite pažnju na inspiraciju i maštovitost koja će vas pratiti ovog dana. Prijatni kontakti sa rođacima. Poznanstvo na kraćem putovanju ili šetnji.

18 APRILMERKUR SEKSTIL MARS (13) – Mozak će vam ubzano raditi a ideje će neprestano navirati tako da ovaj dan možete iskoristiti i da sa ljudima iz okruženja porazgovarate o poslu i obavezama. Prijala bi vam neka vrsta fizičke aktivnosti, plivanje ili šetnja.  Kako je ovaj dan pogodan za susrete sa ženama, tako je povoljan za susrete sa muškarcima.

21 APRIL SUNCE KVADRAT SATURN (1) – Neuspeh. Odbijanje na poslušnost. Kritike. Razgovori koji neće prijati. Obaveze koje morate završiti i nakon toga ih prekontrolisati. Ukoliko vam bude trebala nekakva usluga od autoriteta ili visokopozicionirane osobe najverovatnije ćete biti odbijeni.  Generalno muškarci danas neće biti raspoloženi i ništa im neće ići od ruke a moguće je i da će, na sve to, biti eksplozivni na sve oko sebe. Sklonite se s puta. Žene koje su u braku bi trebale da budu oprezne jer su moguće trzavice i nerazumevanje. Tranzit čije će se negativno dejstvo osetiti nekoliko dana nakon ovog egzaktnog aspekta.

25 APRIL MERKUR KVADRAT PLUTON (24) – Neprilike su moguće na putu ili sa prevoznim sredstvom. Budite veoma oprezni tokom vožnje. Izbegavajte provalije i litice. Mogući su strahovi i anksioznost. Potražite stručni pomoć ili savet svog duhovnika. Kontkti sa zlim osobama koje vam ne žele dobro. Ogovaranje iza leđa, pritisak i ucena.

26 APRIL MERKUR KVADRAT JUPITER (26) – Preobimni razgovori, preširoko izlaganje, veliki broj poziva i poruka koje će vas zamarati, vesti na koje ćete izgubiti dosta vremena. Putovanje u inostranstvo se može iskomplikovati i neće zavisiti direktno od vas. Nepovoljne vesti iz inostranstva. Dan je predviđen i za učenje i sticanje novog znanja ali će vam koncentracija biti jako slaba. Deca mogu biti nestašna a mlađe osobe nerealne u očekivanjima.

26 APRILSUNCE KONJUNKCIJA URAN  (6) –  Promene i iznenađenja. Ovo je dan koji donosi nove mogućnosti i izmene u poslednji čas a sve ono što je novo i drugačije biće propraćeno uspehom. Pravo je vreme da uvedete neke veće promene u svom poslu jer samo na takav način možete osigurati dobre poslovne pozicije. U emotivnom odnosu ovaj tranzit donosi nervoz i tenzije pa ne bi trebalo previše da pritiskate partnera . Kontakti sa prijateljima sa kojima ne delite isto mišljenje i zato bi bilo najbolje da se suzdržite od komentara.

28 APRILMERKUR KVADRAT SATURN (1) – Problemi u komunikaciji. Zastoji. Dugo čekanje na odgovor.  Odbijanje ili odlaganje razgovora. Neodgovaranje na poziv. Prekid komunikacije ili blokada na društvenim mrežama. Kvarovi na tehničkim uređajima ili automobilu. Lako možete dobiti kaznu za prekoračenje brzine,parkiranje i drugi prekršaj. Loš uspeh u školi i na polaganjima ispita. I kada je vozački ispit u pitanju, očekujte poteškoće. Briga oko ženskog člana porodice koji vam zadaje nevolje. Osobe koje su rođene sa ascendentom ili u znaku Blizanaca očekuje neuspeh i prolazna kriza. Tranzit deluje par nekoliko dana posle.

30 APRILMERKUR KONJUNKCIJA URAN (6) – Ovaj aspekt može delovati i par dana ranije (3,4 dana) a nikako kasnije. Donosi promene, novine,  nova rešenja, kupovinu novih uređaja, nove ideje i usled nastalih problema nova, možda čak i bolja rešenja. Ovo je pravi primer kako sve to funkcioniše i da stvarno deluje po principu „Jedna vrata se zatvore a druga otvore“. Novi projekti, nova poznanstva, nove komšije, novi prijatelji i novosti koje će vam prijati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *