Ako ste ikada bili kod astrologa možda ste bili u situaciji da ste pitali nešto vezano za vašu porodicu (oca, majku, brata ili sestru) i tom prilikom vam ste dobili odgovore iakon on nije imao uvid u njhove natalne karte. Da li ste se pitali, kako je to moguće?

Ovaj tekst se ne razlikuje previše od million drugih napisanih na ovu temu, ali ima za cij da vam približi ovu nauku i pokaže njenu sopstvenu moć, da bi i vama olakšalo komunikaciju sa samim astrologom i saznali šta to sve možete da pitate prilikom tumačenja natalne karte.

Planetarni grafikon trenutka vašeg rođenja je svojevrsni pokazatelj svega što vas okružuje ali i ljudi u njemu i on je podeljen na 12 jednakih kuća ili polja (značenje je isto). I prva kuća u tom grafikonu opisuje samu osobu kojoj se horoskop gleda, ali i ostala polja govore o nečemu ili nekome.

Na primer:

  1. polje opisuje osobu kojoj se horoskop gleda.
  2. polje opisuje način ka koji stičemo novac i na šta ga trošimo.
  3. polje opisuje naš intelekt, izražavanje, kraća putovanja, susede ali u isto vreme označava našeg brata, sestru ili rođake. Ako imamo više braće i sestara, onda ovo polje generalno opisuje sve njih, ali približnije 3. polje opisuje najstarijeg od njih a onda svako drugo polje opisuje sledećeg po redu i godinama starosti (5. polje – drugi brat, 7. polje treći brat itd, 9. polje – četvrti brat).
  4. polje opisuje naš dom, porodicu i poreklo. U ženskom horoskopu predstavlja oca a u muškom majku (mada ovde nekad može doći do izmena).
  5. polje opisuje naše ljubavne veze i decu. Isto tako prvo dete je opisano 5. poljem, druge dete je opisano 7. poljem a treće dete je opisano 9. poljem u našoj natalnoj karti…itd…
  6. polje opisuje naše radno mesto i kolege
  7. polje opisuje našeg bračnog partnera a svako drugo polje odatle opisuje sledećeg bračnog partnera (9.polje – opis 2 bračnog partnera, 11.polje – opis 3 bračnog partnera, 1. Polje – opis 4. Bračnog partnera)
  8. polje nasledstava, kredita, smrtne opasnosti
  9. polje fakulteta i inostranstva
  10. polje karijere
  11. polje prijatelja
  12. polje tajni, bolesti, duhovnosti.

A šta bi, na primer, opisalo bračnog partnera našeg prijatelja?

To bi bilo sedmo polje (bračni partner) računajući od našeg 11. polja (prijatelj) a to je naše 5. polje!

Koje polje predstavlja dete našeg prijatelja?

To bi bilo 5. polje (dete) računajući od našeg 11. polja (prijatelj) a to je naše 3. polje! Posmatrajući to polje možemo dobiti odgovore kakvo će dete biti, kakva će biti njegova interesovanja i na šta ga treba usmeriti.

A ako vam se prijatelj žali da ima loše odnose sa susedima, koje ćete polje posmatrati?

U tom slučaju posmatramo 3. polje (susedi) od našeg 11. polja – polja prijatelja – a to je 1. polje.

Varijacija na temu je bezbroj.

Ili, na primer, kako se u nečijoj natalnoj karti vide rođaci nečijeg dečka ili devojke? U tom slučaju, pronalazimo 5. polje te osobe koje je prirodno polje za naše emotivne partnere i brojimo 3 polja odatle…a to je 7. polje – ono opisuje rođake vašeg dečka ili devojke.

Šta vam sve ovo govori?

Da mi nikada u životu ne srećemo neke ljude tek tako i da uvek postoji razlog zašto smo okruženi čudacima, ludacima, ekscentricima, optimistima, pesimistima, oportunistima, idealistima, realistima itd. Njihovi karakteri se nalaze protkani u našim natalnim kartama i zapisani u vremenu. Slučajnost ne postoji a poznanstva imaju razlog zbog čega se dešavaju, kao što ima i dobar razlog zašto ste pročitali ovaj tekst do kraja. Na neka lična pitanja možete dobiti odgovor preko svog astrologa. Ukoliko se odlučite da to budem ja, biće mi zadovoljstvo.

Možete me kontaktirati putem E-mail-a: astroregulus11@gmail.com, mob (Viber, WhatsApp, Telegram) na +381649031191 ili Skype: ana.rakovic1

Dobro došli.

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *