KAKO DELUJE MESEC U JARCU?

Svaki tranzit ima dobre i loše strane a astrologija vam pomaže da se fokusirate na ono što je dobro kako bi što bolje iskoristili određeni tranzit. Jarac nas uči strpljenju i upornosti. To će vam biti potrebno ako ne budete uspeli da nešto ostvarite iz prve. Setite se uvek da je slavni pisac Džoana Rouling bila odbijena više od 10 puta preko nego što je njen roman prihvatila jedna izdavačka kuća. Ona je primer da nikad ne treba da odustajete.
Mesec u Jarcu nam donosi odgovornost, te završite sve što se od vas traži i od očekuje. Pokažite da brinete o svom poslu, sebi i svojim ukućanima. Naučite druge da vi stojite iza onoga što je dogovoreno.
Mlađe osobe bi mogle da pozovu babu i dedu i vreme provedu zajedno. Drugima može prijati društvo starijih i mudrijih osoba.
Zahlađenje.

LJUBAV

Ovaj tranzit vas može podsetiti da drugačije sagledate celu ljubavnu situaciju. Nećete živeti na oblacima već ćete se spustiti na zemlju i u odnosu sa partnerom tražiti konkretne pokazatelje privrženost i pripadnosti. Nije vam do šale i nečeg što je površno i prolazno.

ASPEKTI

Tokom srede (9.10) Mesec ne pravi značajnije aspekte pa ovaj dan može proći relativno mirno i bez otežavajućih okolnosti. Prijaće vam ćutanje.

Četvrtak (10.10) oko podneva kontakti sa osobom iz prošlosti ili nekoga koga poznajete dugo vremena. Interesovanje za istoriju. Popodne i veče nije povoljno za ljubavne i partnerske odnose. Dolazi do nerazumevanje i nekakvog odbijanja. Ne očekujte previše ni u poslu. Kasno uveče, u prvim časovima između četvrtka i petka (11.10) je povoljno i donosi razumevanje i sklad.

Petak (11.10) od prepodneva očekujte puno administrativnih obaveza koje vas mogu usporiti i na koje morate odgovoriti ali radije ne bi. Putovanje može biti neuspešno. Problemi sa učenjem. Tokom dana osetićete napetost a ženska osoba može pokazati više strpljenja nego što to zaslužujete.

Početni kurs astrologije od 6.2.2025

KAKO MESEC U JARCU UTIČE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Budite skromni kad vas hvale.
BIK – Ponekad se iznenadite koliko vaši prijatelji ne znaju.
BLIZANCI – Ne zaboravite da izmirite dugovanje.
RAK – Partneru je potrebna vaša pomoć i podrška.
LAV – Primetićete greške koje su nastale. Ispravite ih na vreme.
DEVICA – Morate biti strožiji prema deci.
VAGA – Kontakti sa članovima porodice.
ŠKORPIJA – Mogućnost kraćeg putovanja. Kupovina na sniženju.
STRELAC – Stiže vam dobitak. Starija osoba pozitivno utiče na vaše samopouzdanje.
JARAC – Tu ste da druge upozorite ako smatrate da nešto ne valja ili ne vredi koliko je procenjeno.
VODOLIJA – Prijaće vam samoća.
RIBE – Prijatelji imaju mnogo više iskustva od vas.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *