Ljubavni horoskop od 4.10 do 10.10.2024

Ovan

Ono što nikako ne bi trebalo da radite je da razgovarate sa partnerom jer sve što kažete može biti pogrešno. Najbolje je da ukoliko želite da imate dobar odnos sa voljenom osobom pokušate da je zasmeajvate ili zajedno planirate sledeće putovanje u inostranstvo.  Slobodni Ovnovi ovo je vaš srećan period. Na pomolu je strastvena avantura koja može prerasti u nešto više.

Bik

Očekuje vas fantastična sedmica u kojoj ćete se odlično slagati sa voljenom osobom. Podrška, komplimenti i posebna pažnja koji vam voljena osoba ukazuje. Slobodni Bikovi, uticajna osoba sa radnog mesta se interesuje o vama, dok vas više uzbuđuje informacija da li bivši partner još uvek misli na vas.

Blizanci

Pokušajte da sve probleme ostavite iza sebe pre nego što uđete u kuću. Ako neko može da vas oraspolaži, onda je to partner.Stiže vam dobitak ili poklon preko njega. Slobodni Blizanci, može vam se dopasti jedna osoba iz inostranstva.

Rak

Pred vama je povoljna sedmica jer će partner biti raspoložen a to vam je najvažnije. Ponekad njega stavljate na prvo mesto umesto da to bude obrnuto. Slobodni Rakovi aktivirana je kuća ljubavi što vam donosi brojne ljubavne prilike, udvaranja, komplimente pa i mogućnosti za početak nove veze.

Lav

U poslednje vreme partner nije toliko raspoložen za provod i druženje sa drugim ljudima i malo je povučeniji nego što bi vi to hteli. Zbog toga vam se često ne poklapaju želje i prohtevi. Obradovanje preko porodice. Slobodni Lavovi, Sunce u znaku Vage ukazuje da želite da ostavite utisak na jednu osobu i da smatrate da bi ona mogla da bude prava za vas.

Devica

Posle toliko vremena niste naučili šta je to što partner ne voli i uporno ponavljate istu grešku. Srećom partner će prihvatiti  izvinjenje. Slobodne Device, vaši pokušaji da se približite bivšem partneru padaju u vodu. On vas jednostavno ignoriše. U isto vreme mlađa osoba iz vašeg okruženja vam daje jasne znake.

Vaga

Venera pravi povoljne aspekte sa drugim planetama što govori da je pred vama sedmica stabilnosti i strastvenosti. Partner i vi možete rešiti neke nesuglasice. Slobodne vage, vi imate šansu da obnovite staru ljubavnu vezu.

Mesečni horoskop oktobar 2024

Škorpija

Venera u vašem znaku vam donosi partnerovu privrženost, ljubav i strastvenost. Uživaćete u periodu u kojem se nalazite. Neke Škorpije mogu započeti  bračnu zajednicu ili se veriti. Oni slobodni sada imaju fantastičnu priliku da upoznaju osobu koja će im u potpunosti odgovarati. Kontakt koji se sada stvara može potrajati.

Strelac

Posvećeni ste partneru iako on to često ne primećuje zbog toga što mu je koncentracija loša zbog sijaset poziva i poruka koje prima u toku dana. Slobodni Strelčevi, morate pokazati inicijativu i želju da se skrasite. Kako zračite tako privlačite.

Jarac

Ovog puta pokazujete da baš imate strpljenja prema partneru i da prelazite preko nekih stvari kako bi održali bračnu zajednicu. Puno nesporazuma je između vas. Slobodni Jarčevi, starija osoba se raspituje o vama. Simpatija na poslu.

Vodolija

Loše raspoloženje kojem zračite i vaši strahovi mogu narušiti ljubavni odnos. Partneru nešto smeta kod vas a vi to  niste registrovali. Slobodne Vodolije, čekate da vam se javi draga osoba ali taj poziv za sada izostaje.

Ribe

Nećete biti raspoloženi za partnerove predloge što njega može uvrediti. Posle manje rasprave sledi preokret. Slobodne Ribe, ne treba da se stidite svojih želja i strasti. Ako vam se neko dopada preduzmite nešto.

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *