NOVI LJUBAVNI HOROSKOP OD 27.9 DO 4.10.2024

Venera se nalazi u sazvežđu Škorpije unoseći nespokoj u emotivne veze ali uskoro ćete primetiti i konkretne rezultate jer će se iz dana u dan sve više buditi strasti i javljati sve veća želja za partnerovim prisustvom….

 

OVAN

Potrebno je da maksimalno iskoristite vikend kako biste se odmorili i naspavali jer ste vidno iscrpljeni a to utiče i na kvalitet vaše ljubavne veze. Slobodni Ovnovi, sredinom sedmice možete očekivati slučajan susret ili kontakt na poslu.

 

BIK

Venera u vašem polju partnerstva govori da ćete postati svesni koliko vam voljena osoba znači. Obradujte je sa nečim što voli. Slobodni Bikovi, vikend neće proći onako kako ste zamislili, ali nemojte da vas to obeshrabri.

 

BLIZANCI

Ovo je period kada ćete biti posvećeni deci i rešavanju problema vezanih za njih. Moguće prijatno okupljanje sa kolegama sa posla. Slobodni Blizanci, pred vama je zanimljiv period koji vam donosi mnogobrojne kontakte sa suprotnim polom. Jedna osoba ponovo obnavlja kontakt sa vama.

 

RAK

Sunce i Merkur u polju ljubavi vam prijatne trenutke i susrete na javnim mestima. Zadovoljstvo kroz decu. Slobodni Rakovi, privlačite veoma inteligentnu i privlačnu osobu koja vodi računa o svom izgledu.

 

LAV

Biće vam jako važno da ostvarite pozitvan utisak na ljude iz bližeg okruženja. Imate dovoljno razumevanja i taktičnosti u razgovoru sa partnerom. Mogući su gosti u domu. Slobodni Lavovi, simpatije sa mlađom osobom su obostrane. Odlučujete se na flert.

 

DEVICA

Pokušavate da se kontrolišete, pogotovu ukoliko očekujete od partnera finansijsku ili drugu vrstu pomoći, ali u suštini ste veoma razočarani. Slobodne Device, trebalo bi da razmislite o svom izgledu i tome kako vas suprotan pol doživljava.

 

VAGA

Sunce i Merkur u vašem znaku donosi vam druženje, kontakte sa prijateljima i lični uspeh. Sa partnerom možete otputovati u obližnji grad ili mesto. Slobodne Vage, jedna osoba pokušava da vas osvoji svojom pričom i originalnošću.

GUČI – UBISTVO I MODA

ŠKORPIJA

Partner će početi da vas prati u stopu, pa to možete protumačiti kao njegovu ljubomoru i želju da kontroliše situaciju. Ukućani od vas očekuju previše a vi niste sigurno da ćete biti na visini zadatka. Slobodne Škorpije, prolepšali ste se a mnogi će zbog toga reći i zaljubili. Rukovodite se svojom iraženom intuicijom.

 

STRELAC

Partner ima poznanstva koja vam mogu pomoći u ličnoj afirmaciji i poslovnom uspehu. Prijala bi vam neka vrsta sportskog druženja. Slobodni Strelčevi, vi ste glavni krivac zbog udaljavanja i prekida jednog kontakta.

 

JARAC

Tokom vikenda možete planirati kraće putovanje ili posetu prijatelju, ali situacija se može preokrenuti u poslednji čas. Slobodni Jarčevi, prija vam podrška koju vam pruža osoba iz daleka. Ona ume da vas sasluša i usmeri.

 

VODOLIJA

Potrebno je da naučite da se opustite i prepustite uživanjima, ali to vam teško polazi za rukom. Obradovanje preko partnera. Slobodne Vodolije, Merkur u znaku Vage donosi vam udvaranje. Mlađa osoba misli o vama.

 

RIBE

Tokom ovog vikenda skrenućete pažnju na sebe, svojim talentima i umetničkom dušom. Vaš partner ima problema i potrebna mu je podrška. Slobodne Ribe, morate naučiti da suptilno zavodite a ne da čekate da se nešto desi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *