KAKO DELUJE MESEC U RAKU?

Mesec u Raku nam donosi preosetljivost. Ovo je znak na koga drugi ljudi mogu uticati svojim raspoloženjem te je jako važno da se okružite osobama u koje imate bezgranično poverenje i onima koji pozitivno deluju na vas. Naravno, nemojte bežati od kritike i od toga da vam prijatelji sugerišu da nešto ne radite ispravno.

Slobodno pokažite svoja osećanja i nemojte se stideti sami sebe.

Naredna dva dana su povoljna za ulepšavaženje životnog prostora, raspremanje kuće ali i dočekivanje dragih gostiju. Drugi se mogu pozabaviti traženjem stana ili kuće. Ako ste planirali da promenite ili kupite novi namšetaj, sada je pravi trenutak za tako nešto.

LJUBAV

Ako ste u vezi ili braku, dočekajte partnera nakon posla sa čašom vina i prijatnom muzikom. Oni slobodni bi trebalo da pronađanu vremena da se prošetaju po mesečini i izvuku od obaveza.

ASPEKTI

Tokom utoraka uveče (24.8) Mesec pravi trigon na Veneru što donosi prijatne kontakte i susrete. Obradovanje preko ženske osobe. Poklon. Osobe u braku i vezi  bi trebale da naprave kompromis.

Sreda (25.8) u sredini dana Mesec u konjunkciji sa Marsom govori o puno obaveza. Nećete stati ceo dan. Moguće su neprilike kroz žensku osobu. Majka vas može kritikovati. Neodobravanje. Popodne i veće je već povoljnije jer donosi stabilnost. Kontakti sa starijom ženskom osobom.

Četvrtak (26.8) popodne ukazuje na promenu planova u poslednji čas. Možete biti povređeni ponašanjem jedne osobe ili će vam njeni postupci biti u potpunosti nejasni.

Venera u Škorpiji od 23.9 do 18.10.2024

KAKO MESEC U RAKU DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Obavite sve obaveze u kući da vas porodica ne bi kritikovala.

BIK – Budite pažljivi u komunikaciji. Ne iznosite brzopleto zaključke.

BLIZANCI – Očekuje vas manji trošak.

RAK – Skrenite pažnju na sebe i ono šta osećate.

LAV – Možete se osetiti lošije nego inače.

DEVICA – Pozovite prijatelje da vidite kako su.

VAGA – Ostvarujete poslovni uspeh.

ŠKORPIJA – Očekuje vas dobitak ili ćete imati priliku za dodatnu zaradu.

STRELAC – Kad ne očekujete tuđu pomoć, sve je moguće.

JARAC – Partner može biti posesivan.

VODOLIJA – Mnoštvo sitnijih obaveza oko kuće.

RIBE – Ljubavni sastanak. Udvaranje.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *