KAKO DELUJE VENERA U ŠKORPIJI?

Ovaj tranzit traje od 23. septembra pa do 18. oktobra 2024 godine. Venera u Škorpiji donosi period u kojem nas očekuje strastveno i romantično razdoblje u kojem će nas voditi nevidljive niti. Samo srce će znati pravi razlog i treba da ga pustite i pratite svoju intiuciju a ne savete drugih ljudi. Njih u potpunosti zanemarite. Niko ne zna kakva želja tinja u vašim venama, ko vam to ubrzava dah i zbog koga noćima ne možete da zaspite.

Upravo u ovom periodu možete drhtati od želje i ludeti od ljubomore jer ćete biti gladni ljubavi a vreme koje budete proveli sa partnerom će vam biti malo. Želećete da ga imate po ceo dan, svakog minuta i svake sekunde.

FATALNA PRIVLAČNOST I NISKE STRASTI

U narednom periodu možete doživeti fatalnu privlačnost i osetiti strast koja vas oživljava i vraća iz mrtvih. Upravo zbog fizičke privlačnosti koju budete osećali, nećete razmišljati trevzeno a mnogi će imati osećaj da su zamađijani. Ili tome slično. Čak i da ste svesni da neka osoba nije za vas, to će biti potpuno nevažno. Da li je neko zauzet, kakvu reputaciju ima, da li će je prihvatiti vaša porodica i vaše okruženje, da li je druge vere ili bi zbog nje morali da promenite ceo svoj život, apsolutno vam neće biti bitno. Sada ste rešeni da idete do kraja, pa kud puklo da puklo.

Ženske osobe može privući problematičan muškarac, onaj koji ne da na sebe, koji je u lošem društvu ili je i sam opasan. Ali vas ta opasnost upravo može privući. Što je muškarac nezgodniji, dame će mu radije otkrivati svoj vrat kako bih ih dotični mogao slatko zagristi.

Što se tiče muškaraca, oni mogu biti voema ljubomorni i posesivni, tražeći poštenu damu a u suštini, uzbuđivaće ih ona koja je bezobrazna, provokativna i lakog morala. Ne bi čudilo da muškarci u ovom periodu traže ženske osobe kojima mogu platiti za seks.

Venera u Škorpiji veoma uživa u seksu, pa ćete ovih dana razmišljati o tome kako da uzbudite svog partnera. Naravno, prvo će ženske osobe želeti da zavode donjim rubljem, erotskom i provokativnom garderobom. Mnogi ljubavni odnosi biće bez zaštite i mnogi neće razmišljati o posledicama tih odnosa, pa će dosta dama ostati u drugom stanju.

Ako u ovom periodu upoznate nekog novog, do zadnjeg atoma snage, ne odustajući, borićete se za naklonost te osobe, bez obzira da li imate jednog ili više suparnika. A da bi ostvarila taj cilj, Venera u Škorpiji, neće birati sredstva (sva su dozvoljena).

Venera u Škorpiji ne poseduje samokontrolu, pa ako se vašoj voljenoj osobi zamerite u ovom periodu, očekujte brzu i vatrenu osvetu.

PREPORUKA DA PROČITATE:

KAD JE VREME ZA BEBU?

FINANSIJSKA KORIST

Kada je novac u pitanju, Venera u Škorpiji voli da dobije nešto što je tuđe, pa tako očekujte da niko neće odustati od vas samo zato što se u braku ili vezi. Ovoj Veneri to ne smeta, čak naprotiv, to je uzbuđuje. Nalazimo se u periodu kada možemo očekivati pomoć drugih ljudi i kada se možemo koristiti tuđim resursima. Ovo je period pozajmica i kredita. Odlično je vreme za rešavanje nasledstva a neki mogu dobiti novac preko osiguranja.

Damama će biti potrebna novčana pomoć ili neki vid usluge.

U kontaktu sa drugima vodite računa o tome kome se hvalite jer neće svako na pozitivan način doživeti vaš poslovni i finansijski uspeh. Ukoliko to radite, očekujte da će vam druga strana zavideti ali i očekivati od vas nekakvu besplatnu uslugu, jer se vi hvalite da to možete.

Obratite pažnju na rok namirnica da ne bi pojeli nešto kvarno.

Na globalnom planu ovaj tranzit će najviše pogodovati ljudima islamske veroispovesti. Moguće je smanjivanje napetosti na Bliskom Istoku dok traje ovaj period.

Veneru u Škorpiji u svojim natalnim kartama imaju i neke poznate osobe poput: Bil Gejtsa, Vladimira Putina, Mahatme Gandija, Džim Morisona, Brus Lija, Džerarda Batlera, Met Dejmona, Žak Širaka,Vinone Rajder, En Hatavej, Žan Klod Van Dama, Stiven Spilberga, Denzel Vašingtona i drugih.

Venera u Škorpiji od 23.9 do 18.10.2024

KAKVE ASPEKTE PRAVI VENERA U ŠKOPRIJI?

Venera kvadrat Pluton – 23 i 24.septembar – Izražena ljubomora. Nezadovoljstvo emotivnim odnosom. Draga osoba vas može povrediti. Ženske osobe mogu biti osetljivije nego inače. Svi oni u vezama bi trebalo da povedu računa o tome s kim se čuju ili dopisuju jer partner može biti ljubomoran ukoliko oseti nešto sumnjivo.

Venera trigon Mars – od 1 do 12. oktobra – Ovo je tranzit povoljan za ljubavne susrete, a privlačnost koju možete osetiti prema suprotnom polu će biti neverovatno jaka i izražena. Mnogi ljubavni parovi će se videti ovih dana a ukoliko je to prvi sastanak, on može proći veoma romantično.Fizička privlačnost. Uživanje prilikom vođenja ljubavi.

Venera trigon Sturn – od 2 do 7.oktobra – Ukazuje na trajnost i stabilnost u ljubavnom odnosu. Dvoje mogu shvatiti da posle dužeg vremena i dalje imaju puno toga zajedničko i da su veze između njih svakim danom sve jače a ne slabije. Možete imati potrebu da non stop budete sa partnerom ali i da vam je i to malo. Neko vam može vratiti stari dug.

Venera inkonjunkcija Jupiter – 9 i 10. oktobar – Iznenadna sreća. Neočekivana ljubavna izjava. Neko vas može pozitivno iznenaditi svojim postupkom. Zaljubljivanje preko noći. Dobitak koji ne očekujete.

Venera opozicija Uran – 12,13 i 14. oktobar – Nemogućnost da promenite nešto u emotivnom odnosu. Mogućnost rastanka. Partner možda mora na put, pa ćete ostati sami. Ukoliko dođe do prekida odnosa, teško da ćete popraviti ono što ste pokvarili.

Venera trigon Neptun – od 13 do 17. oktobra – Romantično raspoloženje. Živite na oblacima i trenutno vam ne pada na pamet da siđete odatle. U nekim odnosima može doći do neverstva i tajnih ljubavih susreta. Platonska ljubav. Sudbinski susreti. Nežnost. Želja da zaštitite voljenu osobu.

Venera sekstil Pluton – od 16. do 18. oktobra – Ovo je tranzit koji može probuditi ljubomoru i kod osoba koje često zauzimaju stav kako se njima to ne može dogoditi. Neko vam može tražiti uslugu ili pozajmicu.

KAKO ĆE OVAJ TRANZIT UTICATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Bićete seksualno aktivni. Odlično slaganje sa partnerom. Oni slobodni mogu upoznati nekoga.

BIK – Uspostavićete harmonične odnose sa partnerom. Neki Bikovi mogu ući u brak.

BLIZANCI – Kolege mogu biti veoma ljubazne prema vama. Dobitak na radnom mestu.

RAK – Ne dozvolite da deca manipulišu vama. Pronađite vremena za odmor. Kreativni ste.

LAV – Najlepše će vam biti kod svoje kuće. Očekujte goste.

DEVICA – Uživaćete na kraćem putovanju. Pohvala ili kompliment.

VAGA – U potpunosti ste usmereni na zaradu i pustili ste svoje pipke svuda. Bićete zadovoljni.

ŠKORPIJA – Bićete emotivni zbog čega će oni slobodni želeti da pronađu nekoga i da se vežu. Zaljubljivanje. Mogućnost braka.

STRELAC – Ulazite u tajni ljubavni period. Podložni flertu.

JARAC – Preko prijatelja vam stiže dobitak koji će vas obradovati. Sad možete tražiti od prijatelja uslugu.

VODOLIJA – Idealno je vreme za vaš posao. Jačate svoj uticaj. Starija osoba vas simpatiše.

RIBE – Ljubav vas čeka u inostranstvu ili možete upoznati nekoga na putovanju u inostranstvo.

Vaš astrolog,
Ana Raković

2 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *