KAKO DELUJE MESEC U STRELCU?

Tranzit Meseca kroz znak Strelca može pozitivno uticati na naše raspoloženje zbog čega ćemo sva dešavanja doživljavati sa mnogo više optimizma. Čak i neke loše događaje možemo prokomentarisati sa – Ko zna zašto je to dobro?!

Znak Strelca nam donosi bolje raspoloženje i pozitivnije stavove mada će neki potražiti pomoć nekog Life Coucha ili osobe koja se bavi pozitivnom psihologijom. Svaka pomoć da se osećamo bolje je dobro došla!

Ovaj tranzit povećava kontakte sa ljudima iz  inostranstva, planove vezane za strane zemlje ili realizaciju nekog budućeg posla.

Znak Strelca ukazuje i na visoko obrazovanje, fakultet i sticanje novog znanja i izučavanje u nekoj oblasti pomoću koje ćete postati eksperti. Družite se sa visokoobrazovanim osobama ili onima koji vam mogu biti stepenica više u životu, otvarajući neke nove vidike.

Kontakti sa ljudima iz Amerike, Mađarske ili Švedske.

KAKO MESEC U STRELCU UTIČE NA LJUBAV?

Ovo je tranzit koji može da donese povećanu komunikaciju i kontakte preko društvenih mreža. Video pozivi mogu biti glavno sredstvo komunikacije naredna dva dana.

ASPEKTI KOJE PRAVI MESEC U STRELCU

U ponedeljak uveče (9.9) Mesec pravi kvadrat sa Merkurom što vam može doneti neke neželjene obaveze ili pozive ljude koji mogu biti preopširni.  U noći između ponedeljka i utorka (10.9) možete se probuditi sa nekakvim bolom ili ćete imati noćnu moru.

Utorak (9.9) uveče Mesec u sekstilu sa Venerom prvo donosi kontakte sa ženskom osobom ali susret neće dugo trajati iz nekog razloga. Dobitak koji vam neće prijati. Kompliment možete smatrati licemerjem.

Sreda (10.9) u jutarnjim časovima dolazi do neslaganja u stavovima i planovima između muškarca i žene. Potreban je kompromis kroz razgovor. Tokom večeri možete biti nepoverljivi, sumnjičavi ali i donositi iznenadne planove. Ženska osoba može odložiti susret iz nekog razloga.

Mars u Raku od 4.9 do 4.11.2024

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK?

OVAN – Osetićete nalet energije. Širenje posla.

BIK – Stiže vam dobitak. Podrška od starije osobe.

BLIZANCI – Partner ima ineteresantne predloge. Poslušajte ga.

RAK – Ne možete da postignete da obavite sav posao. Tražite pomoć kolega.

LAV – Osoba iz daleka se ponovo interesuje o vama.

DEVICA – Ne pravite neke veće promene u kući jer to radite uzalud. Strpite se.

VAGA – U izgledu je kraće i duže putovanje.

ŠKORPIJA – Jedan deo novca vam dolazi a na drugi još čekate.

STRELAC – Sada želite da budete umereni u svemu. Sve primate sa zadrškom i to je dobro.

JARAC – Starija osoba iz inostranstva vam je tajni neprijatelj.

VODOLIJA – Povratak starog prijatelja. Uspeh u saradnji sa inostranstvom.

RIBE – Novi poslovi planovi koji podrazumevaju kraj jednog posla i početak novog.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *