NEKE PRIČE NEMAJU SREĆAN KRAJ

Danima već planiram da napišem tekst o nestalom čoveku Milanu Đorđeviću i tek par meseci nakon tog nemilog događaja sam rešila da iskažem svoje mišljenje o tome šta mu se dogodilo. Nisam žurila jer sam pretpostavila da nas neće iznenaditi svojim iznenadnim pojavljivanjem.

Koliko sam ubeđena da je mala Danka i dan danas živa i zdrava (jer ona ima jako dobar horoskop sa izgledima za jako lep život), tako sam ubeđena da Milan Đorđević nije više sa nama.

Nadam se da grešim ali šanse da mu se dogodilo nešto loše su velike.

Negde na internetu sam pronašla njegove podatke. I ovo je njegova natalna karta:

Rođen je u znaku Riba i sa podznakom u Raku. Mesec, vladar njegovog Ascendenta koji često opisuje i našu sudbinu i da li smo životni ugroženi, se nalazi na 8. stepenu (stepen Škorpije – smrtna opasnost, smrt) u znaku Vage, čiji se dispozitor – Venera, takođe nalazi na 8. stepenu (stepen Škorpije – smrtna opasnost) znaka Ovna u 10. kući (prirodna kuća znaka Jarca – znaka koji opisuje i planinu).

Ono što znamo o Milanu Đorđeviću je da je iza sebe ostavio decu s kojoma je planirao letovanje, da je bio oženje, da je po struci bio stomatolog i da je poslednji put viđen kod Planinarskog doma na Suvoj planini.

Ono što je čudno je da je u kolima ostavio novčanik, dva telefona i sat.

Policija, familija i spasioci su više puta pretražili Suvu planinu i ceo kraj ali nisu uspeli da pronađu nikakav trag koji bi rešio misteriju šta mu se to dogodilo.

Evo šta se meni još ne sviđa u njegovom horoskopu.

8.kuća govori o smrtnoj opasnosti i šta je to opasno po naš život, kao i šta bi trebalo da izbegavamo da izbegnemo potencijalnu opasnost. U Milanovom slučaju, 8. kuća počinje u znaku Jarca što opisuje planinu a to govori da mu je život ugrožen na planini. Saturn, vladar te kuće se nalazi u konjunkciji sa Plutonom (planetom smrti) i nalazi se u znaku Škorpije, znaku smrtne opasnosti, što još jednom ukazuje da ga je smrt čekala na planini.

Ako bi zanemarili njegovu natalnu kartu i pogledali tranzite za taj dan i iz njih ćemo saznati da je dan kada je nestao bio veoma opasan.

ASPEKTI NA DAN NESTANKA

Milana su zadnji put videli 10.6.2024 godine, negde oko 18.30h Mesec koji ukazuje na dnevna dešavanja se nalazio u znaku Lava, a Sunce, njegov dispozitor je postavljen na 20. stepenu Škorpije – stepen smrtne opasnosti. Osim toga, baš ovog dana smo imali na nebu najgori mogući aspekt a to je kvadrat Marsa i Plutona. Ovo je aspekt koji donosi veoma nasilnu smrt što uopšte nije povoljno i što je moglo da aktivira Milanovu smrt.

S obzirom da je mu je Ascendent u Raku i da mu se Saturn, kao vladar 8. kuće – kuće smrti takođe nalazi na stepenu Raka znaka Škorpije, treba Milana potražiti u područjima oko vode, izvora ili potoka.

Sledeće godine možemo imati više informacija o ovom slučaju.

Vaš astrolog,

Ana Raković

UPIS U TOKU:

Viši kurs astrologije od 14.9.2024

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *