Ovan

 

Prihvatite realnost, jer to što ste zamislili ne možete ostvariti ukoliko ne zasučete rukave. Partner je vidno nezadovoljan i primoran da radi kako bi oboje mogli da ispunite svoje želje.  Slobodni Ovnovi može vam se dopasti jedna osoba koju srećete u poslovnom okruženju. Prijaće vam razgovor sa njom.

 

Bik

 

Uskoro će vam jedan događaj potpuno pomrsiti planove nakon čega ćete promeniti svoje ponašanje. Možete saznati nešto što niste znali a što vas može razočarati. Gubitak samopouzdanja. Slobodni Bikovi, postaćete veoma kritični prema suprotnom polu i ovoga puta nećete želeti da se zaletite i zaljubite u nekoga koga dovoljno ne poznajete. Biraćete pažljivije.

 

Blizanci

 

Uskoro vas može obradovati svojom posetom jedna osoba zbog koje ćete promeniti planove. Neki će svoj odmor iskoristiti za sređivanje kuće umesto za uživanje i putovanja. Slobodni Blizanci jedna osoba želi da obnovi kontakt sa vama. Rak čeka da mu se javite.

 

Rak

 

Nećete biti u posebno dobroj formi, ali ono što vas može ispuniti to su putovanja, šetnje, šopinzi i kontakti sa rođacima. U odnosu sa partnerom treba da znate da vaše reči trenutno nemaju uticaja, pa ne gubite vreme uzalud. Slobodni Rakovi, može se u isto vreme pojaviti dve osobe – jedna sa kojom ste već imali kontakt i druga potpuno nova iz poslovnog okruženja.

 

Lav

 

Vaš partner može biti pomalo tvrdoglav i na svoju ruku, te sa njim ne možete da napravite ni jedan dogovor a da se ne posvađate. Poklon od voljene osobe. Slobodni Lavovi, vaše preterano hvalisanje može uplašiti dragu osobu jer će smatrati da vam nije dovoljno dorasla, pa će se povući.

 

Devica

 

Planeta ljubavi prelazi u vaš znak čega su dan ispred nas naklonjeni svim Devicama. Očekuje vas stabilizacija na ljubavnom planu a partner će biti posebno nežan i pažljiv prema vama. Slobodne Device u narednim danima se možete zaljubiti,  a u pitanju je sudbinski susret kojem se uopšte ne nadate.

Avgust 2024 – Mesečni horoskop

 

Vaga

 

Partner smatra da ponekad upotrebljavate svoj šarm tako gde to nije potrebno i time dajete nadu drugim osobama koje jedva čekaju da vasa veza propadne pa da one imaju nekakve šanse. To nije pošteno prema osobi sa kojom ste. Slobodne Vage, bežite od nove veze jer ne želite da počinjete nešto ako osećate da to ne može da uspe.

 

Škorpija

 

Vaš libido je veoma jak i partneru će biti teško da zadovolji vaš seksualni apetit i želju koja u vama tinja. Upravo zbog nezadovoljstva u krevetu rešenje možete potražiti izvan veze ili braka. Slobodne Škorpije, osoba sa posla vas može iznenaditi svojim pristupom i otvorenim udvaranjem.

 

Strelac

 

Da vas neko pita vi biste non stop negde putovali, a sad da vam se otvara prilika ponovo spakujete kofere i odete na jedno lepo mesto zajedno sa partnerom. Zašto da ne?! Slobodni Strelčevi osoba iz Švajcarske misli o vama i nada se skorijim susretu ili pozivu.

 

 

Jarac

 

Ovih dana će vam sve živo smetati. Možete biti ljubomorni, pa čak i manipulativni. Pazite da ne preterate i oterate od sebe osobu koja vas voli. Slobodni Jarčevi, morate sa svim sredstvima boriti za osobu koja vam se sviđa. Imate šanse čak i ako je ona zauzeta.

 

Vodolija

 

Ovaj vikend može biti preloman za vas, nakon čega ćete se dosta povući i zatvoriti u sebe, pa drugim ljudima nećete više biti dostupni kao što ste bili. Neki Vodolije razmišljaju o preseljenju. Slobodne Vodolije mogu odbiti zauzetu osobu, jer ne žele nikome da kvare vezu ni brak.

 

Ribe

 

Morate priznati sebi jednu činjenicu a to je – da znate šta želite, sve bi bilo drugačije. Venera na vrhu 7. kuće donosi mogućnost da ispravite svoje greške. Slobodne Ribe imaju priliku da obnove jednu vezu i započnu zajednički život sa tom osobom.

 

ASPEKTI:

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *