Tokom avgusta imamo malo manje dešavanja ali jednog dana, 19. avgusta imamo čak četiri planetarna aspekta što govori da će nam ovaj dan biti veoma važan i da ćemo svi osetiti dejstvo ovih aspekata jer su male šanse da ne zahvate bar neko vaše životno područje.  Ako ste planirali putovanje, venčanje, početak posla itd, najbolje je da za planirani dan pogledate tranzite (pa čak i one koji se formiraju dan ranije ili kasnije) pa da svoje planove uskladite sa njima.

02 AVGUST

VENERA KVADRAT URAN (26) – Dejstvo ovog aspekta će se osetiti 31.7, 1 i 2. avgusta a donosi nezadovoljstvo ljubavnim životom. Možemo biti povređeni zbog toga što partner nema obzira za nas. Greške koje pravi voljena osoba, neiskrenost i nepoštovanje može da uzrokuje prekide i raskide nekih ljubavnih odnosa. Samo iskrenost i otvorenost može pomoći da se problem reši. Ovaj tranzit donosi i nervozu zbog novca, visokih i vanrednih troškova. Ukoliko putujete u neke egzotične i daleke krajeve nemojte isprobavati hranu koju niste nikad pre toga probali jer možete biti alergični na nešto. Nije povoljno za venčanja. Pokloni će biti pogrešni. Vagei  Bikovi, kao i osobe kojima je Ascendent u ovim znacima mogu biti sklone promenama posla pa čak i otkazu.

07 AVUGST

SUNCE SEKSTIL JUPITER (7) – Ovo je povoljan aspekt čije dejstvo možemo osetiti od 3 do 11.avgusta. Ukazuje na mogućnost ulaska u partnerski posao koji će se isplatiti. Ovo je tranzit koji donosi prijatne ljubavne kontakte, proslave i organizacije svečanosti. Pravo je vreme za organizaciju venčanja, veridbu ili drugu svečanost. Ukazuje i na mogućnost proširenja posla i poslovnog uticaja. Neke osobe mogu napredovati na poslu. Lavovi i osobe kojima je Ascendent u Lavu mogu napredovati na poslu. Prijatna atmosfera na poslu i ako vam treba nešto od šefa, sada ga pitajte.

07 AVGUST

MERKUR KONJUNKCIJA VENERA (3) – Još jedan povoljan aspekt čije dejstvo možemo osetiti od 3 do 11. Avgusta minimum a ukazuje na prijatnu komunikaciju, predusretljive ljude koji hoće da nam pomognu i saslušaju nas, donosi prijatne kontakte i razgovore, društvo koje će nam prijati i priči kojoj nikad nema kraja. Očekujte poruku ili poziv. Ovaj tranzit donosi i mentalnu bliskost sa dragom osobom ali i mogućnost da sa voljenom osobom dočekamo jutro pričajući o svemu. Tranzit se može ispoljiti i na poslovne razgovore i pregovore. Bliskost sa kolegama na poslu. Simpatije u poslovnom okruženju.

14 AVGUST

MARS KONJUNKCIJA JUPITER (16) – Ovo je aspekt čije dejstvo možete osećati od 11 do 18. avgusta ali danas je najjači jer je egzaktan. Bio bi potpuno pozitivan da su drugi aspekti koji su se formirali na nebu povoljni  ali pošto u isto vreme Mars pravi kvadrat sa Saturnom, njegova moć je ograničena. Može da vam donese početak novog posla koji vam se više isplati na uštrb jednog već započetog koji morate stopirati ili prekinuti. Ne možete dva posla u isto vreme raditi, pa se odlučite koji vam je miliji i koji će vam se više isplatiti. S druge strane, nije povoljno vreme za otvaranje firmi jer se može dogoditi da posle početničke sreće krene totalni fijasko. Muškarac koji vam se pojavljuje i nije tako idealan kako se predstavlja. Problemi se mogu uočiti na samom startu odnosa ili veze. Ako počinjete posao u inostranstvu, možete se uveriti da on nije dobar za vas. Ratne akcije se mogu zakoplikovati.

16 AVGUST

MARS KVADRAT SATURN (17) – Tranzit koji može da deluje od 15 do 20.avgusta intezivno. Donosi zastoje, probleme, odlaganje posla, pomerenje rokova, prekide poslova, nemogućnost da završimo nešto što smo započeti, nedostatak materijala, nedostatak radne snage a moguće se i neke druge blokade poput kazni raznih inspekcija. Stariji muškarac vas može odbiti. Vodite računa da se ne povredite, padnete ili nešto slomite. Moguća je zubobolja, alergijska reakcija ili nekakav problem sa kožom. I čvrsti predmeti se mogu ošteti pa vodite računa o tome jer lako može nastati neka šteta.

Online studije astrologije od 14. septembra

18 AVGUST

MERKUR KVADRAT URAN (27) – Ovo je tranzit koji donosi iznenađenja – iznenadne vesti, odluke, predloge ali i dešavanja na koja ne možemo da utičemo. Promene koje dolaze nam se neće svideti previše i možemo im se protiviti. Mlađe osobe mogu donositi rizične poslovne odluke, napuštati postojeći posao a neke mogu dobiti i otkaz. Vaši planovi se mogu izjaloviti jer neke situacije ne možete predvideti bez obzira koliko se trudili. U komunikaciji budite strpljivi jer brzopletost može skupo da vas košta. Osobe rođene u znaku Device i Blizanaca, kao i one kojima je Ascendent u ovim znacima mogu biti željne da promene svoj život da li kroz posao, partnerstvo, preseljenje ili nove navike.

18 AVGUST

SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (26) – Donosi kontakte sa autoritetima i razgovore o najavljenim izmenama na poslu. Treba da budete iskreni i pokažete svoje nezadovoljstvo ako se sa nečim ne slažete. Motiv razgovora može biti novac ili dodatna zarada zbog koje ćete morati da se menjate i da potpuno drugačije postavite celu situaciju. Dame mogu sa mužem otputovati negde, otići zajedno u šoping ili u posetu rođacima.

19 AVGUST

VENERA KVADRAT JUPITER (17) – Deluje od 17 do 20.avgusta – Ovo je dan kada nas očekuju čak 4 nepovoljna aspekta  čije dejstvo sve ukupno možemo da prevedemo na – “Imao, pa nemao.” Ali da krenemo redom. Ovaj tranzit ukazuje na poskupljenja, prevelika očekivanja, velike želje i planove koji nisu realni. Možemo žuditi za mnogo više od onoga što imamo. Glad i povećan apetit. Preterivanje. Izražena želja za luskuzom.

19 AVGUST

VENERA OPOZICIJA SATURN (17) –Deluje od 18 do 21.avgusta – Istog dana Venera pravi još jedan aspekt koji donosi razočaranja, mala očekivanja, potrebu da se zadovoljimo malim stvarima…Ukazuje na naš strah od nemanja, od gubitaka, besparice i od toga da nismo voljeni. Mnoge osobe mogu imati problem sa vraćanjem duga i suočavanje sa finansijskim poteškoćama. Nemojte preterivati sa hranom jer se lako možete ugojiti preko mere. Nije povoljno za venčanja, dobitke, pohvale i nagrade.

19 AVGUST

SUNCE KVADRAT URAN (27) – Deluje 17,18 i 19. Avgusta – Donosi nervozu ljudi na pozicijama. Nezadovoljstvo finansijama može uticati da autoritet donese neke nepopularne mere smanjenja troškova ili produžavanja radnog vremena kako bi time nadoknadio gubitke. Muškarci mogu biti nerovzni jer neće uspeti da realizuju svoje planove. Dame u braku bi posebno trebalo da povedu računa jer muž može biti nervozan usled raznih problema a samim tim i manje tolerantan nego inače.

19 AVGUST

JUPITER KVADRAT SATURN (17) – Ovo je aspekt čije će se dejstvo osećati nekoliko meseci. Planeta Jupiter ukazuje na bogatstvo a Saturn na siromaštvo pa ovaj tranzit donosi velike oscilacije u finansijama ljudi. Neki mogu izgubiti enormne količine novca a drugi se obogatiti na račun trećih lica. Aspekt ukazuje na imati pa nemati. Mnogi mogu bankrotirati, firme se zatvarati a svest o novcu se može promeniti. Rođeni ove godine i meseci kasnije u životu mogu naići na velike poteškoće i neizvesnosti, očekujući velike finansijske preokrete tokom života. Inostranstvo vam ne donosi uspeh. Pad Zapadne civilazacije.

23 AVGUST

VENERA KVADRAT MARS (22) – Ovo je tranzit koji donosi potrebu za saradnjom sa još jednom osobom ali do nje će jako teško doći. Shvatićete da neke poslove ne možete da završite sami i da vam je potrebna pomoć. Svi oni koji rade na građevini, u rudnicima i fabrikama treba da budu posebno oprezni jer jedna mala greška može odneti živote. Ako radite na gradilištu, pazite gde stajete, da slučajno ne padnete i polomite se. Nosite zaštitnu opremu i nemojte se previše praviti hrabri i to izbegavati. Ovaj tranzit je posebno loš posebno u noći između 22 i 23. avgusta jer su obe planete na 22. Stepenu – stepenu smrtne opasnosti. Ukoliko između bračnih parova krene svađa, pozovite policiju kako se svađa ne bi pretvorila u krvavi obračun sa smrtnim ishodom. Izbegavajte napoznate ljude i sastanke sa ljudima sa one strane zakona jer vam to može biti poslednji dan u životu.  Izbegavajte ratom zahvaćena područja jer lako možete poginuti. Kućni ljubimac ili domaća životinja može nastradati.

24 AVGUST

MERKUR SEKSTIL MARS (22) – Još jedan nepovoljan dan ne zbog aspekta već zbog stepena na kojem se dešava a koji je uvek nezgodan. U saobraćaju budite oprezni jer udesi mogu biti kobni. Oprez prilikom rukovanja poljoprivrednim mašinama! Izbegavajte litice, planinarenje i opasna područja jer se bespotrebno izlažete opasnosti. U svim drugim slučajevima ovo može biti dan kada ćete puno pešačiti ili šetati, vatreno ćete braniti svoje stavove i sa drugima možete imati konstruktivne razgovore. Poslušajte šta drugi imaju da kažu i ne padajte u vatru. Manji trošak.

27 AVGUST

VENERA TRIGON URAN (27) – Ovo je povoljan tranzit jer donosi novine. Ako ste planirali da nešto novo kupite, sada je pravi trenutak za tako nešto jer ćete biti zadovoljni.Mlađa osooba može iznenadna najaviti svoj dolazak, pozvati vas na isti ili vam uputiti nekakav zanimljiv predlog kojem ćete teško odoleti. I vi sami ćete biti raspoloženi za nešto novo i drugačije a potrefiće se da imate viška slobodnog vreena, pa što da ne? Pozovite prijatelje. Iznenađenja. Partnera pustite da malo diše. Tranzit će najjače delovati od 25 do 27.avgusta.

28 AVGUST

VENERA OPOZICIJA NEPTUN (29) – Nemojte donosi nikakve zaključke na prečac jer možete pogrešiti a posle ćete se kajati što ste ispali nepravedni. Jedna osoba može odlagati izmirenje manjeg duga ili je prosto zaboravi na to pa je morate podsetiti. Može vas nervirati to što draga osoba ne želi da posluša vaš dobronamerni savet i što radi po svome, ali gledajte da se ne nervirate jer neke osobe moraju sazreti na teži način. Pazite da ne izgubite novčanik ili platnu karticu.  Proverite rok namirnica koje konuzimirate. Uticaj ovog tranzita je minimum od 26.8 do 30.8.2024.

29 AVGUST

VENERA TRIGON PLUTON (0) – Tranzit koji donosi transformaciju. Ženska osoba iz porodice vam može pomoći, a neke osobe mogu rešiti pitanje nasledstva. Ako ste planirali podizanje kredita zbog kupovine zemljišta, placa ili nekretnine, sada ćete uspeti u toj realizaciji.Dan je povoljan za planiranje renoviranja, kuproprodajnih aktivnosti i za ulaganje u nameštaj. Pošto ljubav predstavlja ljubav i naša osećanja, ovaj tranzit donosi nam ljubomoru, ukazuje na fatalnu privlačnost i donosi duboku strastvenost. Bićemo opijeni dragom osobom. Ženske osobe mogu lakše ostati u drugom stanju.

Svi aspekti deluju na vas bez obzira na vaš znak i podznak ali da bi saznali za preciznije tumačenje, kontaktirajte svog astrologa jer ni jedna natalna karta nije ista a samim tim i dejstva na pojedince se razlikuju. Ukoliko bi želeli da vam ja budem astrolog, kontaktirajte me putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com ili na mob. (Viber&WhatsApp&Telegram) +381649031191

Vaš astrolog,

Ana Raković

5 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *