Venera u Škorpiji je u strasna, posesisvna, ljubomorna i osvetoljubiva. Ona želi sve ili ništa, tako da u ovom periodu možete doživeti fatalnu ljubavnu vezu koja će se zasnivati na niskim strastima. Ako ste dama, može vas privući veoma dominantan i ljubomoran partner, a ako ste muškarac, biće vam stalo da vaše fizičke potrebe budu zadovoljene, tako da nećete puno razmišljati da li je preko puta vas žena lakog morala ili ne.

Venera u Škorpiji veoma uživa u seksu, pa ćete u ovom periodu imati “pokvarenu maštu” koja će doprineti uzbudljivom seksualnom životu.

 

Venera u Škorpiji ne poseduje samokontrolu, pa ako se vašoj voljenoj osobi zamerite u ovom periodu, očekujte brzu i vatrenu osvetu.

 

Tokom ovog tranzita, Venera će sve vreme biti u dobrim aspektima, prvo sa Jupiterom, a kasnije i sa Neptunom, zbog čega se može ostvariti puno tajnih ljubavnih veza koje se zasnivaju  na strastvenosti i fatalnosti. A, kasnije, ta osećanja se mogu i produbiti.

Znači vreme je idealno za avanture izvan zajednica, ali i ljubomoru postojećeg partnera koji možete kontrolisati ukoliko mu date, tj. pružite nešto što mu treba ( u finansijskom i materijalnom smislu).

 

Ukoliko u ovom periodu, upoznate nekog novog, do zadnjeg atoma snage, ne odustajući, borićete se za naklonost te osobe, bez obzira da li imate jednog ili više suparnika. A da bi ostvarila taj cilj, Venera u Škorpiji, neće birati sredstva (sva su dozvoljena).

Ovo je period kada do novca možete doći preko seksa, ali i kroz pozajmice, nasledstvo, osiguranja, obeštaćenja i slično. Dobar period je i za hiriruške intervencije (operacije). Takođe, u ovom periodu, partneru (a posebno damama) će biti potrebna novčana ili neka druga pomoć i besplatna usluga. Više žena će biti fina prema vama samo da bi od vas dobila nekakvu korist te stoga, imajte to u vidu.

Sam znak Škorpije, predstavlja ljude islamske vere, te će oni imati mnogo više sreće, koristi, zarade i naklonosti od drugih.

U ovom periodu povećaće se i broj trudnoća, a većina dama kojima se to desi će biti srećna zbog toga.

 

Obratite pažnju na rok namirnica jer u ovom periodu možete pojesti nešto kvarno, skuvana hrana, ali voće i povrće će se kvariti brže.

 

Više će ljudi tražiti pozajmice ili uzimati kredite.

 

 

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe kojima je Ascendent (podznak) u znaku Vage i Bika, kao i osobe rođene u ovim znacima.

 

Poznate ličnosti koje u svojim natalima imaju Veneru u Škorpiji su: Leonardo di Kaprio, Hilari Klinton, Džudi Foster, Mahatma Gandi, Bil Gejts, Vladimir Putin, Džim Morison, Brus Li, Demi Mur, Džerad Batler, Met Dejmon, Mila Jovovic, Vinona Rajder, Stiven Spilberg, Marija Kiri, Denzel Vošington i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *