Planeta ljubavi biće kratko u znaku Ovna. Za razliku od Venere u Ribama koja potajno mašta o pravoj i iskrenoj ljubavi možda ne preduzimajući ništa, Venera u Ovnu želi da svoje fantazije pretvori u delo. Zbog toga će ona krenuti u otvoreni flert i inicirati prvi korak da bi saznala na čemu je kako bi prekinula agoniju u kojoj se nalazila.

 

Venera u Ovnu je nagla, strastvena, vatrena i spremna za ljubavne izazove. Ova Venera ne voli da čeka, nego odmah stupa u akciju zavođenja koja se najpre zasniva na, moglo bi se reći, primitivan način, želeći da zadovolji svoje i partnerove fizičke potrebe. Njoj su potrebni žar, vatra, strast i seks da bi ostvarila svoje naume.

 

Znači, pod ovim tranzitom, dame će postati otvorenije i preduzimljivije, te neće biti neobično da one zbog toga preduhitre muškarce i počnu prve da se udvaraju.

 

Ukoliko ipak želite da se držite one stare i provrene priče, potrebno je da od potencijalnog novog partnera tražite neki vid zaštite, jer je damama u ovom periodu potreban jak i sposoban muškarac koji će se založiti za vas.

 

I fizički izgled će biti veoma presudan u borbama za naklonost. Muškarcima će se više dopadati zgodne dame koje svoj izgled održavaju nekim sportom. Za njima će se muški pol pre okrenuti na ulici nego za onima punijih oblina. U modi će biti i mršavice. Ako nemate ove atribute onda je potrebno da se smejete, šalite, pričate viceve, začikavate i izazivate suprotni pol da bi došle do izražaja.

U već ostvarenim vezama, Venera u Ovnu može doneti svakodnevne svađe i nesuglasice koje će kasno uveče regulisati u strastvenom zagrljaju. Možda je pod uticajem ove Venere nastala ona izreka ” Posle svađe, sve je slađe”.

U najlošijim horoskopima, u bračnim zajednicama može doći do fizičkih pretnji pa čak i obračuna.

 

Venera u Ovnu delovaće na dame tako što će one biti energičnije i preduzimljivije a to se posebno može manifestovati na poslu i poslovnom okruženju. U ovom periodu dame neće bežati od težih fizičkih poslova, a neke od njih će voditi računa o svom izgledu te će primenjivati dijete ili se više baviti sportom kako bi postigle savršenu liniju tela za predstojeće leto.

 

Na globalnom planu, ovo je period u kojem će biti manje diplomatije i u kojem se neki sukobi, koji su do sada odlagani i rešavani mirovnim putem, mogu proširiti i produbiti. Čak i miroljubive zemlje će razmišljati o naoružanju plašeći se za svoj opstanak.

Venera je planeta diplomatije i politike, tako da ćemo u narednom periodu biti svedoci mnogih političkih okršaja koji mogu prerasti u otvorene sukobe i neprijateljstva.

 

Tokom većeg dela marta Venera će biti u konjunkciji sa Merkurom što će obeležiti nizom zanimljiv susreta ali i otvorene komunikacije između prijatelja ali i emocionalno zainteresovanih strana.

 

A treba znati da će krajem marta Venera biti u konjunkciji sa Uranom. Ovaj tranzit doneće rastanke (stvarne ili zbog putovanja), nova emotivna dešavanja, raskide, razvode, a gde je kraj, tu su i novi počeci – moguće su nove veze sa veoma neobičnim, drugačijim osobama.

 

Veneru u Ovnu u svom natalnom horoskopu imaju Merilin Monro, Rijana,Džordž Kluni, Lejdi Gaga, Dženifer Aniston, Šakira, Maraja Keri, Kristijano Ronaldo,Elizabet Tejlor, Odri Hepbern, Džek Niklson, Sigmund Frojd, Pirs Brosnan, Sara Džesika Parker, Stiven Sigal, Sadam Husein, Edi Marfi i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *