ruski medvedSATURN U STRELCU od 23.12.2014 do 15.6.2015 i ponovo od 20.12.2017

Dve i po godine Saturn će boraviti u znaku Strelca uz tri retrogradna kretanja, od kojih ćese u prvom, Saturn ponovo vratiti u znak Škorpije i to 15.6.2015 godine.
Sam znak Strelca u astrologiji predstavlja bogati Zapad, Evropsku Uniju i Ameriku, koji će se u ovom periodu naći u problemima.
U ovim zemljama, vidno će opasti standard života, zbog čega će se pojaviti mnogo više siromašnih i nezaposlenih nego prethodnih godina. Ovo je period kada će zajednice, savezništa i unije bogatih zapadnih zemalja, početi da se raspadaju zbog problema i nesloge.
Posebno zanimljiv period očekuje nas tokom januara, juna i oktobra 2016. godine kada će Saturn biti na samom Ascendentu SAD-a. Pošto je Saturn vladar 2. natalnog polja Amerike koji označava novac i novčane dobitke a u isto vreme Pluton ulazi u 2. natalno polje SAD-a, bićemo svedoci velikih novačnih problema ove zemlje, pa čak i mogućnosti kolapsa monetarnog sistema do skoro najjače države sveta. Ali šta će prethoditi ovom događaju?

Naime, sve vreme od ulaska u znak Strelca, Saturn će biti u kvadratu sa Neptunom u Ribama, što će doneti dalja veštačka obaranja (Saturn)  cene nafte  (Neptun). Sve je to u cilju, da se što više oslabi (Saturn) Rusija (Neptun) koja će se sigurno naći pod još jačim sankcijama. Negde u novembru 2015 godine sve to može kulminirati ruskim kontraudarom – a to je – zavratanje gasa! Znači Amerikanci će sve više pritiskati Rusiju sa cenom nafte i sankcijama, a Rusija sa druge strane – gasom. Trenutno smo svedoci pravog, i to onog, finansijskog rata između ove dve zemlje, a okršaji, od druge polovine 2016 godine, mogu postati čak i oni pravi…vojni. No, dok se dve gigantske zemlje prepucavaju i ratuju preko finansija do uništenja, zemlje Evropske unije će postati sve osetljivije i uznemirenije. Doćiće do prestrojavanja i konačnog opredeljenja ko je na čijoj strani. Zbog toga, postoji mogućnost da neke zemlje Evropske unije, izađu iz ove, naizgled, zdrave i bogate zajednice.
Kakva god se politika vodi u SAD ona će neprimetno i samu Ameriku odvući u propast i to će biti vidno od 2016 godine.

Saturn u Strelcu doneće manje putovanja u inostranstvo, zatvaranje ili probleme u nekim ambasadama, proterivanje nekih ambasadora i probleme u ministarstvima zapadnih zemalja. Granice u pojedinim državama biće zaštićenije ili će biti uz veće kontrole.

I dok će celom svetu biti generalno lošije, Srbija (Saturn) može donekle profitirati, ali od novembra 2015 godine i ona mora odlučiti na čijoj je strani. Srbija će imati sreće da joj ne bude gore nego što jeste pod uslovom da ostane neutralna.
Takođe, u ovom periodu više Srba će putovati u inostranstvo, a oni koji su već u inostranstvu, mogu početi da razmišljaju o povratku u svoju matičnu zemlju, što bi pozitivno uticalo na ekonomiju i standard Srbije.

U ličnim horoskopima, najviše problema osetiće rođeni u znaku i podznaku u Strelcu, a Jarčevima će naglo krenuti na bolje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *