OVAN  POSAO – Pred vama je sedmica koja će vam doneti nevolje na poslu a moguće je i da ćete odnos sa poslodavcem znatno  pogrošati. Nećete biti na visini zadatka, zbog čega će vaš posao trpeti.

NOVAC – Početkom sedmice očekuje vas manji dobitak.

LJUBAV – Ulaskom Marsa u znak Jarca u vaše 10 polje pogoršaće se odnosi u porodici, a neki od vas će morati da preuzmu odgovornost i organizuju ostale članove porodice. Slobodni Ovnovi, ovo je period kada ćete kontaktirati sa dve osobe istovremeno, ali pošto nećete uspeti da se posvetite obema,nailazićete na sve više ljubomore u kontaktima.

ZDRAVLJE – Bolovi u leđima. Moguća je zubobolfja, ali i dugotrajne migrene.

 

 

 

BIK     POSAO –  Jedna osoba kojoj ste se davno zamerili, učiniće sve da vas ocinkari uticajnoj osobi i plasira sve vaše nedostatke. Ne verujte nikome. Usavršavajte se u tajnosti.

NOVAC –  Manji dobitak ili finansijska pomoć.

LJUBAV – Svakim danom ćete biti sve nezadovoljniji emotivnim životom a ako ne želite da pogoršate celu situaciju, povucite se i izbegavajte sukob sa partnerom. Slobodni Bikovi, nemojte potencirati na prijateljstvu ako imate neka dublja osećanja prema suprotnom strani. Nemojte sami sebi napraviti problem.

ZDRAVLJE – Nesanica. Pojačana nervoza.

 

BLIZANCI   POSAO – Ovo je za vas idealna sedmica da neke poslove obavite u tajnosti. Od nje će zavisiti vaša uspešnost, te vodite računa o tome kome se poveravate.

NOVAC – Očekuju vas manji dobici u tajnosti ili dobitkom na nelegalan način.

LJUBAV – Nekoliko planeta u vašem 12 polju donosi vam flert i tajnu ljubavnu vezu, dok ćete se sa trenutnim partnerom totalno udaljiti. Jedno od vas može planirati i putovanje. Slobodni Blizanci, privačiće vas izazovi i nešto potpuno drugačije, a ako se neka osoba bude uklopila u taj opis, možete započeti i novu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE – Ovo je vreme kada se vaše hronične tegobe mogu pogoršati.

 

 

 

 

RAK  POSAO – Mars na vrhu vašeg 7 polja može vam doneti probleme sa drugim ljudima i otvorena neprijateljstva pogotovu sa starijim ljudima. Pokušavate da se kontrolišete.

NOVAC – Finansije su vam podložne promenama. Ne znate šta i kada da očekujete.

LJUBAV – Kada je partnerstvo u pitanju nalazite se u jednom jako teškom i izazovnom periodu. Mngoo toga se skupilo što vam ne odgovara u emotivnom odnosu, ali za sada ste rešeni da to ne govorite partneru. Durenje i tvrodglavost neće pomoći. Slobodni Rakovi, jedna osoba se raspituje o vama preko prijatelja. To može da bude i internet poznanstvo te budite spremni na nove kontakte.

ZDRAVLJE – Solidno je.

 

 

LAV   POSAO – Ulasko Sunca u znak Ovna imaćete volje za nove poslovne projekte, ali ne i sreće i dovoljno podrške za njihovu realizaciju. Što se više trudite, to će vam sve više izmicati.

NOVAC – Troškovi.

LJUBAV – Bez obzira koliko se vi osećali sputano, na partnera morate biti ponosni jer se on uvek, pa i sada, izvdaja od drugih ljudi. Prijati kontakti ili susreti sa partnerovom porodicom. Slobodni Lavovi, jedna temperamentna osoba gaji simpatije prema vama, ali još uvek nije momenat za neka ozbiljnija emotivna dešavanja.

ZDRAVLJE – Glavobolja. Proverite krvni pritisak.

 

 

DEVICA    POSAO – Vaš uspeh narednih dana proizilazi iz saradnje sa novim ljudima koji su eksperti u svom poslu. Takve kontaktirajte! Ujedno, saradnja sa novim ljudima i u vama će probuditi strast prema poslu. Baš to vam je potrebno za početak proleća.

NOVAC – Dobici, ali i nekoliko manjih troškova.

LJUBAV – Bićete pristupačniji prema ljudima iz okruženja kao da želite da partneru pokažete kako i vi možete sve kada hoćete. Izražena ljubomora. Problemi sa decom. Slobodne Device, očekuju vas kontakti sa bivšim partnerom i kompletna situacija će vas dobro uzdrmati. Sada je vreme da rešite ono nerešno.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

VAGA    POSAO – Bićete dosta svojeglavi u želji da radite onako kako ste zamislili, tako da ćete vrlo lako prekinuti svaku vrstu saradnje sa drugim ljudima. Iskoristite svoju originalnost jer to može zaštratiti vašu konkurenciju.

NOVAC – Očekuju vas dobici. Izmirite troškove.

LJUBAV – Jedno od partnera u skorije vreme može planirati putovanje što može biti uzrok udaljavanja. Ako planirate proširenje porodice, sada je vreme da poradite na tome. Slobodne Vage, lako se možete upustiti u ljubavnu avanturu. Teško da ćete uspeti da kontrolišete svoje postupke jer je želja koju osećate previše jaka.

ZDRAVLJE – Ginekološki problem ako ste dama.

 

ŠKORPIJA  POSAO –  Ono što biste trebalo da izbegavate je komunikacija sa drugim ljudima jer niste vični pregovorima i diplomatiji. Problemi sa dokumentacijom. Izbegavajte putovanja.

NOVAC – Manji dobitak ali to vam nije dovoljno.

LJUBAV –  Pred vama nije najpovoljniji bračni period. Vi ćete biti ćutljivi i zatovreni, a partner nervozan zbog gomile svakodnevnih obaveza. Oboma će prijati zajednički susret sa prijateljima ili starim kolegama. Slobodne Škorpije, razmišljate o onome što je bilo jer želite da dođete do nekakve pouke iz svog života. Kontakti sa starijom osobom.

ZDRAVLJE – Bolovi u leđima.

 

 

STRELAC POSAO – Pred vama je zanimljiv period koji vam može doneti poslovne promene iz kojih možete profitirati preko vaših talenata. Spojite lepo i koristno.

NOVAC – Očekuju vas troškovi. Pripremite se i na one nepredviđene.

LJUBAV – Za vas počinje jako zanimljiv period koji vam donosi intezivni odmor i relaksaciju koja na neki način može biti povezan sa  sportom. Bavite se hobijem koji kasnije na neki način možete uključiti u posao kojim se bavite. Slobodni Strelčevi, ovo je sedmica u kojoj možete započeti novu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

JARAC  POSAO – Očekuje vas puno posla a negde ćete morati da preuzmete rukovodeći položaj jer ste vi ti koji može najbolje organizovati kolege i prioritete poslovanja.

NOVAC – Dobici.

LJUBAV – Pokušaćete da izbegnete veću bliskost sa partnerom što je možda i dobro jer se sada možete posvetiti ostalim članovima porodice i šire familije. Slobodni Jarčevi, jedan odnos se uskoro može promeniti i to zbog pritiska kojeg osećate. Moguće je novo poznanstvo.

ZDRAVLJE – Zubobolja.

 

 

VODOLIJA   POSAO – Ovo je za vas jako važan period kada bi trebalo da se više posvetite finansijama i planovima koji su vezani za to polje. Vodite računa kome verujete. Jedan muškarac vas može izdati.

NOVAC – Dobici.

LJUBAV – U odnosu sa partnerom vas očekuju problemi koji se najpre mogu ticati finansija i povećanih troškova. Prijaće vam nova iskustva koja će osvežiti vaš brak ili vezu. Slobodne Vodolije, uskoro će vaše emocije biti na ispitu. Donosite sud o jednoj osobi, a lako možete započeti i novu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

RIBE  POSAO – Potrebno je da nastavite da budete vredni i željni dokazivanja jer je to put koji vam garantuje uspeh. Uspešna saradnja vas očekuje u kontaktu sa strancima ili ljudima iz inostranstva.

NOVAC – Stiže vam dobitak.

LJUBAV – Venera se i dalje nalazi u vašem 1 polju ali u izazovnom aspektu sa Plutonom možete osetiti ljubomoru voljene osobe te gledajte kako se ponašate jer će voljena osoba sigurno odreagovati ako se oseti nevoljenom. Slobodne Ribe, jedna osoba vam se lažno predstavlja jer vam nudi neku vrstu pomoći ne bi li ostavila utisak, a da vam je pomoć stvarno potrebna, nigde je ne biste videli.

ZDRAVLJE –  Solidno je.

15 thoughts on “Nedeljni horoskop

 1. Poštovani, 9.10.2015. sam konkurisala za posao na fakultetu. Šanse? Rođena sam 20.1.1968. u Užicu, 13,15 h. Pozdrav!

  1. Ukoliko zakažete tumačenje natalne karte, možete postaviti i pitanja koja vas zanimaju. Pojašnjenje o samoj proceduri biće vam poslati na mail adresu. Pozdrav

 2. Rodjen 1.11.1983. U Boru. Da li cu ove godine otici u inostranstvo poslovno?

 3. Rodjena sam 15.11.1982. U Loznici u 12h i 35 min. Interesuje me kada ce doci bolji dani za iskrenu ljubav

  1. Rodjen sam 19.1.1979 da li ce osoba rodjena 6.4.1979 pomiriti samnom I hoce li nas brak opstati

 4. Rodjena sam 15.07.1961.mesto Maovice kod Sinja u Hrvatskoj oko 8 uveče.Veoma težak perod za mene…imam sudjenje,noga mi je u gipsu.Interesuje me kad će se ovaj perid zavšiti i kakav je ishod.Hvala unapred i veliki pozdrav

 5. Poštovana, ne radim već duže vreme … Da li cu uspeti da se zaposlim
  Kada gde
  Hvala

 6. Interesuje me posao dali cu se skorije zaposliti rodjena sam 08.05.1975 u 10h.

 7. Rodjena 14.07.1987 da li cu se pomiriti sa osobom rodjen 23.03.1983
  Hvala

 8. Poštovana, rodjena sam 9.3.1983.u 6:35 u NS, interesuje me da li cu se uskoro zaposliti i kada cu zatrudneti?
  Unapred zahvalna

 9. Poštovanje, rođena sam 04.07.1976, zanima me da li ću se pomiriti sa osobom rođenom 18.07.1974. Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *