OVAN    POSAO –  Pred vama je nedelja u kojoj vam mnoge stvari neće ići u korist, a propusti i problemi mogu još više otežati poslovanje. Ne verujte previše osobama iz inostranstva sa kojima sarađujete.

NOVAC – Mogući su gubici. Čuvajte se džeparoša i lopova.

LJUBAV – Ovo je sedmica u kojoj se lako možete upustiti u tajnu ljubavnu vezu i time ugroziti svoj brak. U pitanju je osoba kojoj teško možete da odolite i koja ima nešto u sebi zbog čega vredi rizikovati sve. Slobodni Ovnovi, draga osoba vas ne primećuje ili čak gaji osećanja prema nekoj osobu za koju vi i ne slutite da postoji.

ZDRAVLJE – Ne osećate se najbolje. Moguće je i da ćete morati da vodite brigu o bolesnom članu porodice.

 

 

BIK     POSAO – Iskoristite svoju kreativnost koja je u ovom periodu neverovatno naglašena. Takođe, vodite računa o utisku koji ostavljate a njega možete popraviti jednim humanim činom.

NOVAC – Moguć je manji dobitak u tajnosti.

LJUBAV – Venera na vrhu vašeg 12 polja donosi vam mogućnost da se upustite u ljubavnu avanturu. Čak i da to ne bude slučaj, možete ući u otvoreni tajni flert sa osobom koja vas je totalno opčinila. Slobodni Bikovi, ne verujte baš u sve laži koje vam plasira druga strana. Moguća je ljubav sa osobom koja radi u zdravstvu.

ZDRAVLJE – Skloni ste prehladama.

 

 

BLIZANCI   POSAO –  Očekuje vas puno posla i kontakata sa drugim ljudima kojima je potrebna vaša pomoć i stručnost. Sada treba da uključite mozak i budete spremni da ispravite greške koje drugi  prave i time se pokažete.

NOVAC – Mogući su manji dobici. Neki od vas mogu uzeti pozajmicu od prijatelja.

LJUBAV – Bićete sumnjičavi prema partneru jer mislite da se on još uvek interesuje za nekog iz njegove prošlosti. Slobodni Blizanci, možete početi da gajite određene emocije prema partneru vašeg prijatelja a to je najbolje da zadržite za sebe.

ZDRAVLJE – Solidno je.

 

RAK POSAO – Nekoliko planeta u vašem 10 polju govori da će vam puno stvari ići na ruku a neke pobede možete odneti i pukim slučajnostima. Sreća je na vašoj strani. Uspeh.

NOVAC – Očekuju vas dobici. Mogući su i pokloni na radnom mestu.

LJUBAV – Pred vama je romantičan period u kojem možete ostvariti veću bliskost sa voljenom osobom. Moguće je jedno zajedničko putovanje ili zajednički izalazak ili drugi vid zajedničkog pojavljivanja u javnosti. Slobodni Rakovi, skrećete pažnju na sebe gde god da se pojavite. I ako ne dobijate gromoglasan aplauz, dobićete tajne uzdahe i poglede koji sve govore.

ZDRAVLJE – Nije loše.

 

 

LAV   POSAO – Strah u vašem slučaju može biti pozitivan i delovati tako na vas da se iz straha pokrenete i više potrudite. Očekujte tajnu podršku za jedan poslovni projekat kojeg planirate duže vremena.

NOVAC –Podrška  i dobitak od drage osobe iz daleka.

LJUBAV – Jupiter u vašem 5 polju donosi vam sreću u emotivnim odnosima ali i veću želju za potomstvom, pa ukoliko planirate proširenje porodice sada je trenutak da poradite na tome. Slobodni Lavovi, osoba iz inostranstva se zaljubljuje u vas.

ZDRAVLJE – Toplije se obucite i pijte više tečnosti.

 

 

DEVICA POSAO –  Prijaće vam saradnja sa drugim ljudima i ovo je period kada vam bliska osoba može ponuditi zajedničku saradnju. Takođe, ovo je period kada neka pitanja možete rešiti pravnim putem.

NOVAC – Očekuju vas dobici kroz partnera  – poslovnog ili emotivnog.

LJUBAV – Naredan period je jako povoljan i donosi iskreno zbližavanje prvenstveno na duhovnom nivou. Sa partnerom vas očekuje i niz prijatnih susreta i društvenih poseta. Slobodne Device, možete se emotivno zbližiti sa osobom koja nije slobodna i koja to krije od vas. Budite oprezni da ne budete navučeni na tanak led.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

VAGA  POSAO – Pred vama je sjajan poslovni period koji vam donosi ogromnu kreativnost i nadarenost za posao kojim se bavite. Moguć je manji sukob sa mlađom osobom. Neprilike su moguće i tokom kraćeg putovanja.

NOVAC – Dobici.

LJUBAV – Ovo je period koji može znatno uticati na vaš emotivni život. Ukoliko ste spremni da otvorenije pokažete svoja osećanja to može pozitivno uticati na voljenu osobu. Važna su dela, a ne reči. Slobodne Vage, osoba koja vam se dopada vezana je za posao kojim se bavite. Moguć je susret na radnom mestu.

ZDRAVLJE – Posetite lekara.

 

 

ŠKORPIJA  POSAO – Pogrešno ste procenili jednog kolegu sa kojim radite, a preko njega možete imati i neke gubitke. Osim toga, ovo je period u kojem vaši talenti mogu doći do izražaja a profit je moguć i preko jednog hobija za koji ste interesujete.

NOVAC – Igrajte igre na sreću.

LJUBAV – Venera na vrhu vašeg 5 polja donosi vam duboka osećanja i romantično raspoloženje koje će povratiti stari sjaj i strast u emotivnim vezama. Sreća preko dece. Moguće je planiranje proširenja porodice. Slobodne Škorpije, pravo je vreme za zaljubljivanje i početak ozbiljne ljubavne veze.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

STRELAC   POSAO – Naglašeno 3. Polje govori o intelektualnim poslovima koji vas očekuju. Pošto se sve dešava u znaku Riba, potrebno je da nadmudrite druge ljude i da tajnim putevima dođete do značajnih informacija koje ćete iskoristiti u svoju korist.

NOVAC – Manji dobitak preko člana porodice.

LJUBAV – Ovo je period kada bi trebalo da sa partnerom otvorenije pričate o svojim osećanjima jer samo na taj način možete otkriti voljenoj osobi šta vam je na duši. Ne očekujte da vam partner čita misli. Slobodni Strelčevi, mlađa osoba vam je totalno okupirala misli i sada je vreme da preduzmete konkretan potez – a to je, da predložite susret na kafi.

ZDRAVLJE – Hranite se redovnije.

 

 

JARAC   POSAO –  Nekoliko planeta u vašem 2. Polju govori da je vreme za pravljenje finansijskih planova i realizaciju novih poslovnih ulaganja. Dovoljno ste disciplinovani da ispunite sve svoje zamisli.

NOVAC – Očekuju vas dobici.

LJUBAV – Pred vama je period u kojem ćete želeti da svojoj porodici obezbedite što bolje uslvoe života zbog čega ćete želeti da im kupite ono što je potrebno ili da voljenoj osobi priredite poklon iznenađenja. Slobodni Jarčevi, draga osoba želi da vam pomogne jer ima meko srce kakvo imaju samo retki. Prijaće vam pažnja koju dobijate.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

VODOLIJA    POSAO – Trebalo bi da se okrenete poslovnim obavezama koje donose kreativnost i maštovitost jer je to ono u čemu se trenutno snalazite. Jačajte umetničku crtu koju posedujete i ne zaboravite da činite dobra dela. Razočaranje kroz prijatelja.

NOVAC – Očekuju vas dobici.

LJUBAV – Partner neće poverovati u sve što mu plasirate te vodite računa o tome kako da ga ubedite u svoju priču. Prolepšali ste se i zračite nežnošću i brižnošću koja vas još više prolepšava. Slobodne Vodolije, vreme je za ljubavne susrete. Jedna osoba je zaljubljena u vas do ušiju.

ZDRAVLJE – Solidno je.

 

RIBE   POSAO – Nekoliko planeta u vašem 1 polju donosi vam veću poslovnu angažovanost i susrete u okviru posla. Vreme je za razgovore, pregovore i nove poslovne ideje koje sada možete realizovati.

NOVAC – Trebalo bi da budete obazrivi i dalje jer su mogući gubici i propusti.

LJUBAV – Ovo je vreme za ljubav i romantičnost. Iz svakog iskustva iz stvarnog života možete izvući neki dublji smisao koji će pozitivno uticati na vaš brak. Slobodne Ribe, vreme je za ljubavne susrete, a moguć je i početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE – Nije loše.

15 thoughts on “Nedeljni horoskop

 1. Poštovani, 9.10.2015. sam konkurisala za posao na fakultetu. Šanse? Rođena sam 20.1.1968. u Užicu, 13,15 h. Pozdrav!

  1. Ukoliko zakažete tumačenje natalne karte, možete postaviti i pitanja koja vas zanimaju. Pojašnjenje o samoj proceduri biće vam poslati na mail adresu. Pozdrav

 2. Rodjen 1.11.1983. U Boru. Da li cu ove godine otici u inostranstvo poslovno?

 3. Rodjena sam 15.11.1982. U Loznici u 12h i 35 min. Interesuje me kada ce doci bolji dani za iskrenu ljubav

  1. Rodjen sam 19.1.1979 da li ce osoba rodjena 6.4.1979 pomiriti samnom I hoce li nas brak opstati

 4. Rodjena sam 15.07.1961.mesto Maovice kod Sinja u Hrvatskoj oko 8 uveče.Veoma težak perod za mene…imam sudjenje,noga mi je u gipsu.Interesuje me kad će se ovaj perid zavšiti i kakav je ishod.Hvala unapred i veliki pozdrav

 5. Poštovana, ne radim već duže vreme … Da li cu uspeti da se zaposlim
  Kada gde
  Hvala

 6. Interesuje me posao dali cu se skorije zaposliti rodjena sam 08.05.1975 u 10h.

 7. Rodjena 14.07.1987 da li cu se pomiriti sa osobom rodjen 23.03.1983
  Hvala

 8. Poštovana, rodjena sam 9.3.1983.u 6:35 u NS, interesuje me da li cu se uskoro zaposliti i kada cu zatrudneti?
  Unapred zahvalna

 9. Poštovanje, rođena sam 04.07.1976, zanima me da li ću se pomiriti sa osobom rođenom 18.07.1974. Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *