OVAN  POSAO – Trebalo bi da ozbiljno počnete da razmišljate o višem usavršavanju. Ako je moguće, to može biti i upis magistrature ili doktorata. Eksperimentišite, jer će te na taj način steći dodatno znanje.

NOVAC – Prepustite partneru vaše finansije.

LJUBAV –  Venera u polju partnerstva govori da cenite ono što partner čini za vas i da vam prija što posle napornog dana imate kome da se vratite. Stabilnost, uprkos unutrašnjem nemiru koji vas prati. Slobodni Ovnovi,  teško da ćete narednih dana uspeti da se istaknete i promenite nešto u svom ljubavnom životu.

ZDRAVLJE – Zdravlje vam je dugoročno narušeno. Posetite lekara.

 

 

BIK     POSAO – Dve osobe sa posla vam „rade“ iza leđa, a pretnje i grube reči mogu još više pogoršati trenutnu situaciju. Obratite pažnju na propuste, a ukoliko budete želeli da vodite ozbiljan razgovor, pobrinite se da vas niko ne čuje.

NOVAC – Ulazite u kritičan finansijski period.

LJUBAV – Poslovne obaveze će vas sve više udaljiti od partnera. Jako malo vremena će vam ostati za partnera ovih dana a mogući su i zdrastveni problemi koji će vam poremetiti neke planove. Slobodni Bikovi, pazite kome poklanjate pažnju na poslu. Ne želite da se nađete u trač rubrici, zar ne?

ZDRAVLJE – Vraća se stari zdrastveni problem.

 

 

BLIZANCI   POSAO – Možete imati pravnih problema, pa sada tražite „rupu“ u zakonu kako biste sve okrenuli u svoju korist. No, lako se možete prevariti. Ako se bavite trgovinom, možete otkriti da vas neko redovno „zavrće“. Na drugom mestu su bolji uslovi.

NOVAC – Gubici.

LJUBAV – Jedan događaj će vam pomutiti poverenje koje imate prema partneru, zbog čega ćete celu situaicju želeti da sami ispitate. Ne verujte previše prijateljima. Slobodni Blizanci, morate prepustiti osobu koja vam se sviđa drugome. Ne može baš uvek da pobeđujete.

ZDRAVLJE – Prehlada.

 

 

RAK    POSAO – Sjajan period za sve one koji nisu zaposleni jer ovo je period koji donosi mogućnost zaposlenja. One druge, očekuje proširenje posla ali nećete moći sve sami da završite na vreme.

NOVAC – Dobitak preko drage osobe.

LJUBAV  – Pazite da svojom greškom ne napravite nekakav kvar u domu. Šteta je sasvim izvesna te se pripremite. Brinete i o jednom članu porodice koji se ne oseća najbolje. Slobodni Rakovi, život vam neprestano vraća neke ljude. Trebalo bi da se zapitate zašto se to dešava? Možda bi ipak trebalo da pružite nekom novu priliku?

ZDRAVLJE – Solidno je.

 

 

LAV   POSAO – Ovo je period u kojem ćete biti preduzimljiviji i želji dokazivanja. Uspeh vam predstoji ukoliko se bavite restoraterstvom ili uslužnim delatnostima. Iskoristite kreativni period i inspiraciju.

NOVAC – Igrajte igre na sreću.

LJUBAV – Željni ste prave, moćne i opijajuće ljubavi. Žudite da vam se partner bezrezervno daje ali morate napraviti prvi korak. Moguće je planiranje proširenje porodice. Slobodni Lavovi, nalazite se u sjajnom emotivnom periodu kada vas očekuju izlasci i provodi. Samo tako nastavite i već ćete se sresti sa suđenom osobom.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

DEVICA  POSAO – Narednih dana možete puno vremena potrošiti na pravne zavrzlame. Obratite pažnju na zaboravnost i mogućnost da prespite pa zakasnite na posao.

NOVAC – Gubici.

LJUBAV – Ovo je period kada ćete provoditi dosta vremena u kući pokušavajući da je dovedete u red. Nervira vas parnterova neorganizovanost. Gde on prođe, tu nastane haos. Slobodne Device, previše pokušavate da skrenete pažnju na sebe zbog čega možete ispasti nespretni i napraviti kontra efekat. Ne preduzimajte ove sedmice ništa.

ZDRAVLJE – Malaksalost. Ne osećate se najbolje.

 

 

VAGA   POSAO – Tri planete u vašem 3 polju govori da je ovo za vas povoljan period za saradnju sa mlađim ljudima, ali jedna od tih osoba će pokazati svoju neznanje i napraviti jednu štetu na poslu koju ćete otkriti naredne nedelje.

NOVAC – Dobitak.

LJUBAV – Partner se neće osećati najbolje te sada možete brinuti i o zdravlju voljene osobe. Sredinom sedmice Mars će promeniti svoj znak što će doneti promene i u vašem emotivnom životu. Slobodne Vage, neprestano se predomišljate. Razmislite još malo pre nego što donesete konačnu odluku.

ZDRAVLJE – Bez većih promena.

 

 

ŠKORPIJA  POSAO – Vas očekuje promena svesti i preorijentacija koja vam može doneti veće prome u životu, pa čak i preseljenje u drugi grad. Najbitnije vam je da radite ono što volite.

NOVAC – Dobitak a potom i trošak na kraćem putovanju.

LJUBAV – Mars u Ribama doneće vam više angažovanja oko porodice. Želećete da pomognete i da utičete na kvalitet života vaše familije, te vam neće biti teško da pomognete koliko je u vašoj moći. Slobodne Škorpije, lako ćete se upustiti u tajnu ljubavnu vezu sa zauzetom osobom.

ZDRAVLJE – Moguća prehlada praćena temperaturom.

 

 

STRELAC  POSAO – Vaš fokus ove nedelje će ugavnom biti inostranstvo. Očekuju vas kontakti sa uticajnim ljudima koji vam mogu otvoriti novo poglavlje u vašem životu.

NOVAC – Bez većih promena.

LJUBAV – Rešili ste da preduzmete nešto kako biste promenili svoj život i to će vam itekako prijati. Ne plašite se ni većih životnih promena već uradite ono što osećate da je potrebno. Slobodni Strelčevi, imate sjajnog prijatelja. Ne planirate valjda da to pokvarite?!

ZDRAVLJE – Popravlja se. Pazite na ishranu.

 

 

JARAC  POSAO – Kolege mogu napraviti propuste koji će se odraziti na finansije. Takođe, ne biste trebali da verujet e previše na reč ljudima sa kojima poslujete ovih dana jer vas lako mogu izneveriti.

NOVAC – Trošak i ulaganje u novi posao.

LJUBAV – Ovo nije naročito povoljan period te je najbolje da se držite proverene situacije. Ne eksperimentišite previše jer možete još više pogoršati sve. Slobodni Jarčevi, aktuelna je osoba iz daleka. Čak i ako ste u trenutnoj svađi, postoji mogućnost da ponovo obnovite kontakt.

ZDRAVLJE – Bez promena.

 

VODOLIJA  POSAO – Ulaskom Marsa u znak Riba postaćete malo konfuzniji i zaboravniji, ali ćete se brzo prilagoditi. Nađite novi pristup ili promenite nešto u poslovnoj sredini što će vas dodatno motivisati.

NOVAC –  Gubitak. Obratite pažnju na moguću štetu.

LJUBAV – Vašeg partnera očekuje veći poslovni uspeh i napredak u karijeri. Možete biti ponosni na njegova dostignuća. Podška jednog člana partnerove porodice. Slobodne Vodolije, proverite iskrenost osobe sa kojom ste u kontaktu. Može doći do nerazumevanja.

ZDRAVLJE – Glavobolja.

 

 

RIBE  POSAO – Mars na vašem Ascendentu donosi vam gomilu obaveza zbog čega ćete biti pod stresom. Lako možete i planuti na ljude u okruženju jer je vašem strpljenju došao kraj. Oprez.

NOVAC – Trošak.

LJUBAV – Ovo nije period u kojem ćete se pohvaliti stabilnom situacijom. Partner vas nešto može slagati, što možete otkriti i biti veoma ljuti zbog toga. Obratite pažnju i na vaše zdravlje jer ništa nije vredno tolikog nerviranja. Slobodne Ribe, dopada se jednoj osobi koja se bavi sportom.

ZDRAVLJE – Moguće su povrede. Oprez na klizavom terenu, kupatilu, pločicama…

 

16 thoughts on “Nedeljni horoskop

 1. Poštovani, 9.10.2015. sam konkurisala za posao na fakultetu. Šanse? Rođena sam 20.1.1968. u Užicu, 13,15 h. Pozdrav!

  1. Ukoliko zakažete tumačenje natalne karte, možete postaviti i pitanja koja vas zanimaju. Pojašnjenje o samoj proceduri biće vam poslati na mail adresu. Pozdrav

 2. Rodjen 1.11.1983. U Boru. Da li cu ove godine otici u inostranstvo poslovno?

 3. Rodjena sam 15.11.1982. U Loznici u 12h i 35 min. Interesuje me kada ce doci bolji dani za iskrenu ljubav

  1. Rodjen sam 19.1.1979 da li ce osoba rodjena 6.4.1979 pomiriti samnom I hoce li nas brak opstati

 4. Rodjena sam 15.07.1961.mesto Maovice kod Sinja u Hrvatskoj oko 8 uveče.Veoma težak perod za mene…imam sudjenje,noga mi je u gipsu.Interesuje me kad će se ovaj perid zavšiti i kakav je ishod.Hvala unapred i veliki pozdrav

 5. Poštovana, ne radim već duže vreme … Da li cu uspeti da se zaposlim
  Kada gde
  Hvala

 6. Interesuje me posao dali cu se skorije zaposliti rodjena sam 08.05.1975 u 10h.

 7. Rodjena 14.07.1987 da li cu se pomiriti sa osobom rodjen 23.03.1983
  Hvala

 8. Poštovana, rodjena sam 9.3.1983.u 6:35 u NS, interesuje me da li cu se uskoro zaposliti i kada cu zatrudneti?
  Unapred zahvalna

 9. Poštovanje, rođena sam 04.07.1976, zanima me da li ću se pomiriti sa osobom rođenom 18.07.1974. Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *