OVAN  POSAO – Pred vama je nestabilan poslovni period u kojem može pobediti vaša inteligencija ukoliko se budete dobro pripremili. Bitno je da poznajete ljude sa kojima sarađujete i njihove moguće reakcije. Na taj način možete prognozirati šta vas očekuje. Savet: Ne pravite neprijatelja od šefa.

NOVAC – Očekujete dobitak preko partnera, ali to se sada odlaže.

LJUBAV – Postoji nešto zbog čega ćete preći preko svega što vam smeta u emotivnom odnosu. Moguće je da ćete narednih dana biti fokusirani na druge probleme. Slobodni Ovnovi, ukoliko ste raspoloženi, uvek možete ući u kraću avanturu i narušiti prijateljski odnos koji sada imate sa osobom koja vam se dopada.

ZDRAVLJE – Glavobolja. Moguća upala uha ili sinusa.

 

 

BIK     POSAO – Kada je posao u pitanju, ovo je period koji vam ne donosi uspeh, ali zato možete da se posvetite završavanju obaveza. Imate odličnu saradnju sa kolegama koji su ovih dana veoma raspoloženi za  posao i svaki vid saradnje.

NOVAC – U ovom periodu možete ostvariti i dodatne prihode preko posla kojim se bavite.

LJUBAV – Možete očekivati promene u odnosu ili neki vid promena u porodici što će uticati i na vaš brak. U suštini, vama je više stalo do partnera nego njemu do vas. Slobodni Bikovi, imate težnju da se skrasite i pronađete srodnu dušu, ali to, u ovom periodu, ne uspevate.

ZDRAVLJE – Moguća urinarna infekcija.

 

 

BLIZANCI   POSAO – Pred vama je sjajna sedmica koja vam donosi čvršće kontakte sa uticajnim ljudima sa kojima možete biti prisni. Imate smisla za govore i javne nastupe. Iskoristite svoju elokventnost.

NOVAC – Finansije su stabilne ali ne i obilne. Mogući su manji dobici kroz igre na sreću ili kladionici.

LJUBAV – Problemi sa jednim članom porodice vam mogu poremetiti planove. Kolege ili poslovni poznanici vas mogu pozvati i predložiti susret. Slobodni Blizanci, svakodnevne konsultacije sa jednom osobom postaju sve učestalije. Iako nećete da priznate, oboma je stalo do onog drugog.

ZDRAVLJE – Prijaće vam neki vid sporta.

 

 

RAK    POSAO – Moguća je najava nekih izmena u načinu rada što će vas iznervirati i demoralisati. Moguće su i nesuglasice sa prijateljima ili problemi preko njih koje ćet e pokušati da rešite zajedno.

NOVAC – Očekuje vas dobitak preko partnera ili bliske osobe.

LJUBAV – Nervira vas partnerova suzdržanost. U nekim momentima biste voleli da doživite izliv njegovih osećanja jer biste tada znali na čemu ste. Ovako, neprestano glumite tajnog agenta ne bi li otkrili šta se dešava u srcu voljene osobe. Slobodni Rakovi, veza može da se započne i kroz avanturu za koju ste mislili da će se završtii samo seksu.

ZDRAVLJE – Korake koje sada preuzmete za unapređenje vašeg zdravlja imaće dugoročan efekat. Iskoristite ovaj period da ga unapredite.

 

 

LAV   POSAO – Iskoristite ovaj period za sređivanje birokratije, dokumentacije ili jednostavno, dovođenje u red knjiga, polica i fijoka na poslu.

NOVAC – Mogući su manji dobici preko mlađe osobe.

LJUBAV – Mars na vrhu vašeg 7 polja donosi vam probleme u braku. Moguća je ozbiljnija svađa koja se može završiti pretnja razvodom. U boljim horoskopima donosi probleme vašeg partnera sa njegovim prijateljima. Slobodni Lavovi, nemate širinu da sagledate različitost drugih ljudi i zbog toga trenutno ostajete sami.

ZDRAVLJE – Solidno je.

 

 

DEVICA   POSAO – Trebalo bi da razmislite o novim poslovnim ulaganjima i šta je to što vam se najviše isplati. Mars u 6. Polju može da donese ostavke ili otkaze kolege sa posla. U svakom slučaju vas očekuju promene koje vam se neće dopasti.

NOVAC – Mogući su manji dobici.

LJUBAV – Sa partnerom možete ići zajedno u kupovinu ili kraću šetnju nakon posla. Moguće je i kraće zajedničko putovanje i poseta rođacima. Slobodne Device, moguće je novo poznanstvo na kraćem putovanju i to ukoliko budete otvoreni za nove emotivne mogućnosti.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

VAGA   POSAO – Sjajan je period za pravljenje finansijskog plana i određivanje prioriteta narednih poslovnih ulaganja. Sredinom sedmice očekuju vas kontakti sa uticajnim ljudima, susreti i razgovori.

NOVAC – Dobici.

LJUBAV – Pred vama je period u kojem ćete biti veoma društveno aktivni. Očekuju vas razni zanimljivi susreti sa prijateljima a većinu njih ćete vi inicirati. Moguć je dobitak preko partnera. Slobodne Vage, kontakti sa suprotnim polom vam vraćaju samopouzdanje iako se možda neće dogoditi ništa značajno. Osobi kojoj se dopadate se ne dopada vaša demonstracija moći.

ZDRAVLJE – Potrebno je da promenite režim ishrane. Nešto vam ne odgovara.

 

 

ŠKORPIJA  POSAO – Vi ćete ove sedmice imati najveći izazov jer se Mars nalazi u kvadratu sa Uranom što govori da možete da očekujete neočekivano, da ćete biti svadljivi, podložni promenama raspoloženja, da ćete burnije reagovati, da se možete posvađati ili postati brzopleti i napraviti pogrešan potez.

NOVAC – Očekujte iznenadni trošak.

LJUBAV – Partner je jako pažljiv prema vama, ali vi ste trenutno odsutni i ne razmišljate previše. No, zadovoljićete svoje prirodne nagone jer ste ovih dana posebno erotični. Slobodne Škorpije, moguć je početak ljubavne veze. Sve će početi kroz neobaveznu ljubavnu avanturu.

ZDRAVLJE – Mogući su zdrastveni problemi.

 

 

STRELAC  POSAO – Ukoliko želite da svoj hobi pretvorite u biznis to će vam ići dosta teže nego što ste zamišljali tako da bi trebalo da počnete da razmišljate o alternativama.

NOVAC – Mogući su dodatni troškovi koje niste planirali.

LJUBAV – Ovo za vas nije nešto posebno romantičan period jer će vam partner pričati o svojim poslovnim uspesima i planovima. U sve to uključuje se mogućnost zajedničkog izlaska sa kolegama ili pojavljivanje sa partnerom na nekom skupu ili manifestaciji u okviru njegovog posla. Slobodni Strelčevi, jedna osoba vas provocira da bi od vas dobila neku reakciju.

ZDRAVLJE – Dobro je. Kontrolišite unos vode u organizam. Potrebno vam je mnogo više nego što mislite.

 

 

JARAC  POSAO – Želite previše i to je trenutno vaš najveći problem. Pokazujete drugima koliko vam je stalo do novog posla što nije dobro jer vas poslovni klijenti mogu pogrešno proceniti u vidu toga ste ugroženi i da se borite da dobijete bar deo kolača.

NOVAC – Troškovi ili gubici.

LJUBAV – Morate da balansirate između članova porodice koji imaju problema u međusobnom odnosu. Ne želite nikoga da uvredite, ali uvek će se naći neko kome neće biti pravo kako postupate. Prijao bi vam izlazak sa partnerom. Slobodni Jarčevi, udvaraće vam se uticajna osoba koju je teško odbiti. Moguć je početak nove veze.

ZDRAVLJE – Promenljivo je.

 

 

VODOLIJA   POSAO – Biće vam potrebne 2 stvari: Brzina i Mozak. I pored toga će biti napeto jer ćete jedva uspeti da odradite sve na vreme. Uskoro počinju novi poslovni projekti kojima stremite.

NOVAC – Finansije su vam stabilne. Dobitak preko osobe iz inostranstva.

LJUBAV – Ovo nije vaše najbolje vreme za ljubav jer možete biti previše oštri na rečima i time povrediti svog partnera. Ukoliko planirate zajedničko putovanje u inostranstvo, sada je pravi trenutak da ga realizujete. Slobodne Vodolije,ne volite kada se neko poigrava sa vama. Jedna osoba sa posla kojoj ste dragi počinje da ljubomoriše jer joj ne ukazujete dovoljno pažnje.

ZDRAVLJE – Mogući su zdrastveni problemi. Povedite računa o pritisku. Mogućnost glavobolje. Oprez pri rukovanju oštrim predmetima.

 

 

RIBE   POSAO – Trebalo bi da razmislite o preseljenju u inostranstvo ili da potražite posao u drugoj državi jer je to ono što vam je trenutno naklonjeno.

NOVAC – Gubici i manji propusti.

LJUBAV – Partner će preuzeti inicijativu što vam se trenutno dopada. Moguć je neobavezni susret ili zajednički izlazak sa poslovnim prijateljima, ali jedan gest može probuditi partnerovu ljubomoru. Slobodne Ribe, mogućnost ljubavne avanture. Ako ste muškarac, lako možete potražiti prodavačicu ljubavi.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

16 thoughts on “Nedeljni horoskop

 1. Poštovani, 9.10.2015. sam konkurisala za posao na fakultetu. Šanse? Rođena sam 20.1.1968. u Užicu, 13,15 h. Pozdrav!

  1. Ukoliko zakažete tumačenje natalne karte, možete postaviti i pitanja koja vas zanimaju. Pojašnjenje o samoj proceduri biće vam poslati na mail adresu. Pozdrav

 2. Rodjen 1.11.1983. U Boru. Da li cu ove godine otici u inostranstvo poslovno?

 3. Rodjena sam 15.11.1982. U Loznici u 12h i 35 min. Interesuje me kada ce doci bolji dani za iskrenu ljubav

  1. Rodjen sam 19.1.1979 da li ce osoba rodjena 6.4.1979 pomiriti samnom I hoce li nas brak opstati

 4. Rodjena sam 15.07.1961.mesto Maovice kod Sinja u Hrvatskoj oko 8 uveče.Veoma težak perod za mene…imam sudjenje,noga mi je u gipsu.Interesuje me kad će se ovaj perid zavšiti i kakav je ishod.Hvala unapred i veliki pozdrav

 5. Poštovana, ne radim već duže vreme … Da li cu uspeti da se zaposlim
  Kada gde
  Hvala

 6. Interesuje me posao dali cu se skorije zaposliti rodjena sam 08.05.1975 u 10h.

 7. Rodjena 14.07.1987 da li cu se pomiriti sa osobom rodjen 23.03.1983
  Hvala

 8. Poštovana, rodjena sam 9.3.1983.u 6:35 u NS, interesuje me da li cu se uskoro zaposliti i kada cu zatrudneti?
  Unapred zahvalna

 9. Poštovanje, rođena sam 04.07.1976, zanima me da li ću se pomiriti sa osobom rođenom 18.07.1974. Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *