OVAN  POSAO – Ukoliko se dobro organizujete postićićete sve u rekordnom roku. Moguće su manje promene na poslu koje će vam prijati a neki od vas mogu dobiti nove kolege.

NOVAC – Očekuju vas manji dobitak preko člana porodice ali onaj veći za sada izostaje.

LJUBAV – Venera u Raku u 4 polju donosi vam dešavanja unutar porodice, ali odnos partnera sa jednim starijim članom domaćinstva se sve više komplikuje i vama stvara dodatnu brigu i nervozu. Slobodni Ovnovi, dopada vam se jedna osoba ali problem je daljina koja vas razdvaja. Morate biti strpljivi.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

 

BIK     POSAO – Iako o sebi imate visoko mišljenje i očekujete pohvalu, nailazite na komentare i kritiku koja će vas totalno ohladiti. Neuspeh u komunikaciji sa drugim ljudima. Odložite važne sastanke.

NOVAC – Stiže vam nekoliko manjih dobitaka.

LJUBAV – Moguće je da ćete zbog dodatnih obaveza biti u nemogućnosti da sa partnerom provodite više vremena. Nećete imati vremena ni da na miru razgovarate. Slobodni Bikovi, ne uspavate da upostavite kontakt sa dragom osobom. Čekate poziv ili poruku.

ZDRAVLJE – Zanemarujete simptome.

 

 

BLIZANCI   POSAO – Vašom nepažnjom možete propustiti neke nove poslovne prilike za proširenje posla. Prekontrolišite obavljeno jer su moguće greške.

NOVAC – Venera u 2 polju vam donosi dobitke.

LJUBAV – Trebalo bi da razmislite o svojoj vrednosti ali i o tome koliko vam znači partner, kao i da li nečiju ljubav možete kupiti sa par sitnica. Ne računa se toliko materijalno koliko duhovno, ali vi to nikako da naučite. Slobodni Blizanci, jezička barijera je krivac što ne možete postati bliskiji sa osobom iz inostranstva.

ZDRAVLJE – Nije dovoljno da ležete na vreme već i mnogo drugih faktora. Moguća je alergija.

 

 

 

RAK  POSAO – Ovo je odličan period za proširenje vašeg posla ili pokretanje novog. Imate odličnu podršku planeta koje će vam pomoći da ostvarite svoje planove.

NOVAC – Ne treba konstantno da gledate da udovoljite drugima. Sada stavite sebe u prvi plan.

LJUBAV – Venera u 1 polju donosi vam jako lepe kontakte sa ženama u porodice. Od njih možete dobiti ogromnu podršku i ljubav koju trenutno ne dobijate od partnera. Slobodni Rakovi, nemate puno obzira prema onima koji vam se lažno predstavljaju a niste mali da poverujete u šarene laže.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

LAV  POSAO – Drugi ljudi vas dodatno motivišu da se pokažete u što boljem svetlu. Stalo vam je da ostavite dobar utisak, zbog čega ćete biti preduzimljiviji, vredniji i spremniji na rizike.

NOVAC – Ulažite novac u posao jer samo na taj način možete očekivati da će vam se novac vratiti.

LJUBAV – Venera u 12 polju donosi vam mogućnost tajnog flerta ili čak neka dublja osećanja prema osobi koju treba da smatrate isključivo prijateljem. Slobodni Lavovi, morate uložiti izvestan trud da promenite svoj imidž u društvu u kojem se krećete. Samo tako možete očekivati naklonost drage osobe.

ZDRAVLJE – Vodite uredniji život i više spavajte.

 

 

DEVICA    POSAO – Držite se onog što radite najbolje jer ćete na taj način zabeležiti uspeh narednih dana. Ipak, gledajte da ne precenite svoju mogućnosti i da na sebe prezmete više posla nego što možete da obavite.

NOVAC – Moguća je manja kriza koju ćete uskoro prevazići.

LJUBAV – Očekuje vas srećan preokret kroz partnera i moguće uspešno rešavanje stambenog problema. Takođe, ako planirate neke veće kupo-prodajne aktivnosti, to prepustite partneru jer će on imati više uspeha od vas. Slobodne Device, nekad morate da priznate neuspeh i da prepustite drugome osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE – Mogući su hormonski problemi i problemi sa štitnom žlezdom.

 

 

VAGA   POSAO – Ne volite kada vas prepoznaju po porodici, a ne po ličnim zaslugama i dostignućima. Ne prihvatajte svaki kompliment i naučite da razlikujete laskanje od pohvale.

NOVAC – Primanja su stabilna ali očekuju vas troškovi u domu ili na članove porodice.

LJUBAV – Radije biste otišli negde daleko, da pobegnete od problema koji vas prate u domu i porodici.  U slobodno vreme prijaće vam neka vrsta sportske aktivnosti ili prisustvo na nekoj sportskoj manifestaciji. Slobodne Vage, ne uspevate da ostvarite veću fizičku bliskost sa osobom koja vam se dopada, ali to je neka vrsta „više sile“.

ZDRAVLJE – Pad imuniteta. Bolovi u leđima.

 

 

ŠKORPIJA  POSAO – Umete da prepoznate mlade ljude i nove talente koje bi trebalo da pridobije u svoj tim. Sigurno ne želite da ih prepustite svojoj konkurenciji. Vi barem znate kako to funkcioniše!

NOVAC – Bez većih promena.

LJUBAV – Partner ima prevelikih očekivanja prema vama ili vi previše obećavate a dajete samo 10 deo od svega toga. Partner može odložiti svoje putovanje. Slobodne Škorpije, može vam se dopasti osoba iz inostranstva ali baš to može biti problem da se ta veza održi.

ZDRAVLJE – Uspevate da rešite zdrastveni problem.

 

 

STRELAC  POSAO – Trenutno se najbolje snalazite u privatnom poslu i u poslovima vezanim za nekretnine i ulaganja u veće poslovne projekte vezane za građevinu i domene iz te oblasti.

NOVAC – Morate vratiti stare dugove i izmiriti račune.

LJUBAV – Najlepše ćete se osećati u krugu svoje porodice, a ako brinete o jednom bolesnom članu  njemu može biti bolje zbog čega ćete i vi osetiti olakšanje. Slobodni Strelčevi, mlađa osoba iz daleka je samo na izgled jaka i hrabra. Dajte sebi vremena da se uverite i donesete krajnju ocenu.

ZDRAVLJE – Izbegavajte poroke.

 

 

JARAC POSAO – Nećete biti raspoloženi za saradnju sa drugim ljudima iako će vam tuđa podrška biti potrebna. Sami sebe dovodite u neugodan položaj. Idete dužim putem.

NOVAC – Ne treba vam ničija pomoć. Imate više ponosa  nego pameti.

LJUBAV – Morate naučiti da se žrtvujete i da čekate jer ne može baš sve onako kako ste vi zamislili. Ako planirate venčanje ili veridbu,morate još sačekati sa slavljem. Slobodni Jarčevi, sve što uradite ili kažete ima kontraprodukitvan efekat. Razmsilite o svojim postupcima. Promene mogu doći ali ne preko noći.

ZDRAVLJE – Bez većih promena.

 

 

VODOLIJA   POSAO – Venera u 6. Polju donosi vam podršku kolega, pohvale od klijenata i mušterija. Vas očekuje puno posla i sami ne znate kako ćete uspeti da sve obavite na vreme.

NOVAC – Dobici preko posla kojim se bavite.

LJUBAV – Venera u 6. polju donosi vam podršku partnera pri obavljanju posla i drugih obaveza vezanih za domaćinstvo. Ipak, ne očekujte previše da se ne biste razočarali. Slobodne Vodolije, nalazite se u nekom periodu u kojem puno toga ne zavisi od vas. Ne možete ništa da promenite i ostaje vam samo da čekate.

ZDRAVLJE – Popravlja se.

 

 

RIBE  POSAO – Ovo je sjajan period koji vam donosi vanredne rezultate u saradnji sa inostranstvom ili stranom kompanijom. Takođe, ako tražite posao u inostranstvu, sada ste bliži korak zaposlenju.

NOVAC – Očekuju vas dobici.

LJUBAV – Sa jednim članom partnerove porodice postajete sve bliskiji. Možda imate bolji odnos nego što imate sa svojim roditeljima. Partner ima prevelika očekivanja. Spustite ga malo na zemlju. Slobodne Ribe,  Venera u 5 polju donosi vam mogućnost početka nove ljubavne veze, iako vam to ne deluje sada tako.

ZDRAVLJE – Dobro je.

15 thoughts on “Nedeljni horoskop

 1. Poštovani, 9.10.2015. sam konkurisala za posao na fakultetu. Šanse? Rođena sam 20.1.1968. u Užicu, 13,15 h. Pozdrav!

  1. Ukoliko zakažete tumačenje natalne karte, možete postaviti i pitanja koja vas zanimaju. Pojašnjenje o samoj proceduri biće vam poslati na mail adresu. Pozdrav

 2. Rodjen 1.11.1983. U Boru. Da li cu ove godine otici u inostranstvo poslovno?

 3. Rodjena sam 15.11.1982. U Loznici u 12h i 35 min. Interesuje me kada ce doci bolji dani za iskrenu ljubav

  1. Rodjen sam 19.1.1979 da li ce osoba rodjena 6.4.1979 pomiriti samnom I hoce li nas brak opstati

 4. Rodjena sam 15.07.1961.mesto Maovice kod Sinja u Hrvatskoj oko 8 uveče.Veoma težak perod za mene…imam sudjenje,noga mi je u gipsu.Interesuje me kad će se ovaj perid zavšiti i kakav je ishod.Hvala unapred i veliki pozdrav

 5. Poštovana, ne radim već duže vreme … Da li cu uspeti da se zaposlim
  Kada gde
  Hvala

 6. Interesuje me posao dali cu se skorije zaposliti rodjena sam 08.05.1975 u 10h.

 7. Rodjena 14.07.1987 da li cu se pomiriti sa osobom rodjen 23.03.1983
  Hvala

 8. Poštovana, rodjena sam 9.3.1983.u 6:35 u NS, interesuje me da li cu se uskoro zaposliti i kada cu zatrudneti?
  Unapred zahvalna

 9. Poštovanje, rođena sam 04.07.1976, zanima me da li ću se pomiriti sa osobom rođenom 18.07.1974. Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *