OVAN  POSAO – Svaki komentar smatraćete kao napad na svoju ličnost, trud i rad. Ovih dana imate kratak fitilj tako da ljudi oko vas mogu nagrabusiti ako vam se nađu na putu.

NOVAC – Nekoliko manjih dobitaka.

LJUBAV – Volite da se nađete u prijatnom društvu, ali neće vam prijati ako se to društvo okrene protiv vas i počne da vas kritikuje. Moguće je kraće putovanje sa partnerom. Prijaće vam zajednička kupovina jer je lepše birati zajedno. Slobodni Ovnovi, postupci jedne osobe će vas izbaciti iz takta. Nećete se najbolje snaći, tako da je ispred vas jedan duži period u kojem ćete se posvetiti samo sebi.

ZDRAVLJE – Mogući su problemi sa proširenim venama.

 

 

BIK     POSAO –  Nekad kada ne znate šta da radite ne bi bilo loše da se posavetujete sa stručnim licima ili advokatom. Zakon mora da se poštuje. Saradnja sa drugim ljudima.

NOVAC – Manji dobici vas očekuju preko partnera.

LJUBAV – Sjajna je prilika da osvežite svoju vezu kroz seksualnost. Tako ćete postići veću blikost sa partnerom. Moguće zajedničko putovanje ili poziv za svadbu. Slobodni Bikovi, morate naučiti kako da se ponašate u prisustvu osobe koja ima potencijal da vam postane nešto više. Potrudite se da se predstavite u što boljem svetlu.

ZDRAVLJE – Korigujte ishranu.

 

BLIZANCI   POSAO – Sjajno je vreme da obnovite stare poslovne kontakte ili saradnje sa ljudima sa kojima ste voleli da sarađujete. Moguća je obnova saradnje ili vraćanje nekih starih kolega.

NOVAC – Dobici preko posla.

LJUBAV – Učinićete partneru jednu uslugu iako ćete to uraditi preko volje a posle toga „drobiti“ u sebi. Pozovite kolege da se vidite posle posla. Slobodni Blizanci, do ljubavnog kontakta može doći preko vaše profesije. Obratite pažnju na osobe koje se ponovo vraćaju u vaš život. To se ne dešava bez razloga. Treću priliku teško da ćete imati.

ZDRAVLJE – Moguća je glavobolja. Proverite krvni pritisak.

 

 

RAK    POSAO – Jupiter je započeo tranzit kroz vaše 6. Polje što govori da vam kroz posao stižu razne olakšice, bolji uslovi rada, nove kolege, a ukoliko niste zaposleni, pravo je vreme za intervjue za posao i slanje CV –a.

NOVAC – Podrška kroz dragu osobu.

LJUBAV – Tri planete u 5 polju govori da vas očekuje izražen društveni život. Sada možete realizovati i neke planove koje ste prethodnih dana odlagali. Slobodni Rakovi, moguće je da vam se u isto vreme udvaraju dve osobe. Jedna vam ide uz dlaku a druga niz dlaku. Koga ćete izabrati?

ZDRAVLJE – Bolje je.

 

 

LAV   POSAO – Ovo je period u kojem ćete se više boriti za svoju samostalnost a naćićete se sigurno na udaru kritike vaše konkurencije. Uspeh u privatnom poslu.

NOVAC – Problematična finansijska situacija. Izmirite dugovanja.

LJUBAV – Očekuje vas dosta obaveza u domu jer gledate da sanirate sve probleme koji su se nakupili u proteklom periodu. Ukućani će biti zadovoljni. Mogući su gosti u domu. Slobodni Lavovi, očekuje vas prolazni flert koji će prijati vašeg egu, ali na tome će se sve završiti.

ZDRAVLJE –Mogući su stomačni problemi.

 

 

DEVICA  POSAO – Sjajni ste u pisanoj reči i treba da iskoristite svoj spisateljski potencijal. Uspeh vas očekuje i u poslovima vezanim za marketing i IT tehnologije.

NOVAC – Dobici preko trgovine.

LJUBAV – Prijaće vam da čujete  kompliment od voljene osobe. To može da budete i jak podsticaj za vas da se više trudite i dokazujete u svim sferama života. Slobodne Device,  ako jedna osoba obnovi kontakt preko društvenih mreža, onda bi trebalo prvo da rešite jedan stari nesporazum. Ne bežite od toga.

ZDRAVLJE – Pluća su vam slaba tačka.

 

 

VAGA   POSAO – Naredna sedmica donosi vam kontakte sa inostranstvom ili stručnim ljudima koji vam mogu pomoći da se bolje promovišete.

NOVAC – Moguća je naplata starog duga.

LJUBAV – Pred vama je period tajnog flerta koji će vam povratiti samopouzdanje bez obzira da li ste u braku ili dužoj vezi. Slobodne Vage, ovo je period kada će vam biti potrebna jedna doza sigurnosti i stabilnosti. Ljubav možete doživeti na selu ili vam se može dopasti osoba koja živi na seoskom području.

ZDRAVLJE- Poremećaj hormona.

 

 

ŠKORPIJA  POSAO – Vi ćete pokazati entuzijazam i spremnost da svoje ideje sprovedete u dela. Imate podršku i drugih ljudi, ali moraćete da ih malo ubeđujete kako biste obezbedili njihovu podršku. No, vi i to umete.

NOVAC – Dobici. Uskoro stiže i veće sume novca.

LJUBAV – Ako ste prethodnih dana imali problema u braku, sada je vreme da napravite kompromis i popravite poljuljane odnose u braku. Mogući su susreti unutar porodice. Slobodne Škorpije, mlađa osoba želi da skrene pažnju na sebe i napravi vas ljubomornim.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

STRELAC  POSAO – Obratite pažnju na propuste i greške jer su one moguće i najpronicljivijem oku. Prekontrolišite svoj posao. Izađite u susret osobi kojoj je potrebna vaša pomoć.

NOVAC – Dobitak je moguć sredinom sedmice.

LJUBAV – Svaki čas menjate osećanja i rukovodite se prema pažnji koju dobijate. Čas ste okrenuti partneru a čas osobi o kojoj zadnjih dana intezvino maštate. Slobodni Strelčevi, možete započeti tajnu ljubavnu vezu. Ne očekujte previše jer se sve bazira na strasti.

ZDRAVLJE – Oprez u saobraćaju.

 

 

JARAC  POSAO – Pred vama je jako uspešan period u kojem ćete uspeti da istaknete svoje kvalitete. Moguće su manje promene i saradnja sa novim osobama.

NOVAC – Nekoliko manjih dobitaka.

LJUBAV – Biće vam jako važno da se sa partnerom istaknete u svom okruženju. Prijaće vam zajednički izlasci, svačanosti, familijarni skupovi i proslave. Slobodni Jarčevi, pružićete novu priliku osobi koja vam se udvara. Možda će sada na pravi način iskoristiti novu šansu.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

VODOLIJA   POSAO – Jupiter na vrhu vašeg 10 polja govori da je ovo vreme za veći poslovni uspeh i prilike vezane za posao koje se ne propuštaju. Očekuju vas kontakti sa ljudima iz inostranstva.

NOVAC – Dobitak preko osobe iz daleka.

LJUBAV – Nalazite se u period u kojem nećete uspeti da kontrolišete situaciju jer će se desiti ono čemu se najmanje nadate. Neki od vas mogu realizovati romantično putovanje u inostranstvo. Slobodne Vodolije, lako možete započeti vezu sa strancem ili osobom koja živi u inostranstvu.

ZDRAVLJE – Solidno je.

 

 

RIBE   POSAO – Sjajan je period za širenje posla u inostranstvu ili za zaposlenje u drugoj državi. Razmislite o svojim poslovnim planovima i budućnosti.

NOVAC – Moguć je manji dobitak.

LJUBAV – Vaša erotičnost u ovom periodu je na vrhuncu te bi trebalo da se više pozabavite na tom polju jer će vas to zbližiti sa voljenom osobom. Slobodne Ribe, mlađa osoba vas mentalno uzbuđuje tako da jedva čekate da ostanete nasamo sa tom osobom.

ZDRAVLJE – Pod kontrolom je.

 

16 thoughts on “Nedeljni horoskop

 1. Poštovani, 9.10.2015. sam konkurisala za posao na fakultetu. Šanse? Rođena sam 20.1.1968. u Užicu, 13,15 h. Pozdrav!

  1. Ukoliko zakažete tumačenje natalne karte, možete postaviti i pitanja koja vas zanimaju. Pojašnjenje o samoj proceduri biće vam poslati na mail adresu. Pozdrav

 2. Rodjen 1.11.1983. U Boru. Da li cu ove godine otici u inostranstvo poslovno?

 3. Rodjena sam 15.11.1982. U Loznici u 12h i 35 min. Interesuje me kada ce doci bolji dani za iskrenu ljubav

  1. Rodjen sam 19.1.1979 da li ce osoba rodjena 6.4.1979 pomiriti samnom I hoce li nas brak opstati

 4. Rodjena sam 15.07.1961.mesto Maovice kod Sinja u Hrvatskoj oko 8 uveče.Veoma težak perod za mene…imam sudjenje,noga mi je u gipsu.Interesuje me kad će se ovaj perid zavšiti i kakav je ishod.Hvala unapred i veliki pozdrav

 5. Poštovana, ne radim već duže vreme … Da li cu uspeti da se zaposlim
  Kada gde
  Hvala

 6. Interesuje me posao dali cu se skorije zaposliti rodjena sam 08.05.1975 u 10h.

 7. Rodjena 14.07.1987 da li cu se pomiriti sa osobom rodjen 23.03.1983
  Hvala

 8. Poštovana, rodjena sam 9.3.1983.u 6:35 u NS, interesuje me da li cu se uskoro zaposliti i kada cu zatrudneti?
  Unapred zahvalna

 9. Poštovanje, rođena sam 04.07.1976, zanima me da li ću se pomiriti sa osobom rođenom 18.07.1974. Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *