OVAN  POSAO – Želeli biste da se posvetie novim poslovinim projektima ali treba da znate da preuzimate na sebe previše posla i pitanje je da li ćete sve uspeti da uradite na vreme.

NOVAC – Moguć je manji dobitak preko starog klijenta.

LJUBAV – Venera u 6 polju govori da je vreme da se sa partnerom dogovorite o tekućim obavezama koje je potrebno završiti. Moguće je da će jedno od vas dvoje imati zdrastvenih tegoba i to može pokvariti neke vaše planove. Slobodni Ovnovi, jedna osoba vas može potražiti na poslu ili do kontakta doći kroz kolege i poslovno okruženje.

ZDRAVLJE – Pojačana nervoza.

 

 

 

BIK     POSAO – Imaćete podršku planeta da napravite drugačiji pristip i ostvarite značajniji pomak na poslovnom planu. U pitanju je nešto što će imati mnogo većeg odjeka nego što pretpostavljate.

NOVAC – Očekuju vas manji dobici.

LJUBAV – Venera u vašem 5 polju govori koliko vam je ljubav važna u ovom periodu, ali ipak na jedan način pokušavate da prikrijete svoja osećanja ili ih blokirate očekujući da partner pokaže koliko mu nedostajete. Slobodni Bikovi, može doći do obnove stare ljubavne veze ili starog kontakta.

ZDRAVLJE – Mogući su bolovi u nogama.

 

 

BLIZANCI   POSAO – Teško vam je da se fokusrate na poslovne obaveze i gledate da što pre dođete kući. Ako želite da ostavarite poslovni napredak potrebna je žrtva koju morate da prinesete na oltar uspeha.

NOVAC – Očekuju vas dobici.

LJUBAV – Ovo je period u kojem ćete posvetiti svojoj porodici a u okrilju doma su moguća razna okupljanja i proslave. Venera uskoro ulazi u vaše 5. Polje što govori da je pravo vreme za realizaciju godišnjeg odmora. Slobodni Blizanci, uskoro možete započeti novu ljubavnu vezu sa osobom koju znate već duže vremena.

ZDRAVLJE – Neće vam prijati prejedanje.

 

 

RAK  POSAO – Kolege sa posla će sve učiniti da vam otežaju naredne dane ali i da vas okrive za svoje neuspehe. Odlično je vreme da upotrebite svoju inteligenciju, maštovitost i pregovaračke veštine.

NOVAC – Finansije su stabilne. Moguć je dobitak i preko porodice.

LJUBAV – Venera na vrhu 4 polja govori da ćete se fokusirati na sređivanje doma i moguće, zapošljavanje jednog člana porodice ili brigu oko njegovog posla. Imate partnerovu pomoć. Slobodni Rakovi, osoba iz vašeg kraja se raspituje o vama. Moguć je slučajan susret.

ZDRAVLJE – Bez većih promena.

 

 

LAV   POSAO – Ovaj period vam ne donosi ništa dobro u saradnju sa drugim ljudima a ukoliko ste u partnerskom poslu, vrlo lako može doći do prekida istog ili do razmišljanja kako to učiniti na što bezbolniji način. U takavim slučajevima teško je biti pravedan.

NOVAC – Dobici.

LJUBAV – Preko partnera možete očekivati manje poklone i ustupke. Ako vam partner bude predlagao promene u režimu ishrae, pristanite na to jer će to biti dobro za vas. Slobodni Lavovi, prisustvo jedne osobe sa posla vam povećava samopouzdanje. Udvara vam se starija osoba.

ZDRAVLJE – Prijaće vam neki vid relaksacije.

 

 

DEVICA    POSAO – Koncentracija vam je u opadanju tako da biste trebalo da povedete računa o mogućim greškama. I vama se dešava da otaljate posao i da vam se ne radi, te nmojte sebe kriviti zbog toga.

NOVAC – Vreme je da malo potrošite na sebe.

LJUBAV – Venera na Ascendentu donosi vam pozitivan emotivni preokret. Partner će provoditi sa vama mnogo više vremena, a posebno ćete biti bliski ako je on prethodnih dana odsustvovao od kuće zbog posla. Slobodne Device, vrlo lako možete započeti novu ljubavnu vezu. Zaljubljujete se.

ZDRAVLJE – Potrebno vam je više odmora.

 

 

VAGA   POSAO – Ako vam je potrebna koncentracija, sada je period koji vam donosi mogućnost usamljivanja u kojem ćete moći da se posvetite svom radu jer da bi započeli novi projekat potrebno je da završite stari.

NOVAC – Ne mora svako da bude upućen u vaša primanja. Budite lukaviji.

LJUBAV – Venera na vrhu 12 polja donosi jednu vrstu emotivnog ili fizičkog udaljavanja od partnera. Moguće je i da se nepoverenje uvuklo između vas. Slobodne Vage, nije povoljno vreme za početak nove ljubavne veze, ali za tajne i neobavezne susrete, jeste.

ZDRAVLJE – Nije najbolje. Posetite lekara.

 

 

ŠKORPIJA  POSAO – Pred vama su nove poslovne prilike i mogućnosti za napredak, ali vi to ne koristite na pravi način. Težite nečemu za šta nemate adekvatan plan u svojoj glavi.

NOVAC – Manji dobitak.

LJUBAV – Oduševićete se koliko je partner dobro organizovan i koliko može da bude disciplinovan ako nešto stvarno želi. Mogući su zajednički izlasci sa kolegama sa posla. Slobodne Škorpije, trenutno razmišljate o obnovi kontakta sa mlađom osobom, ali to je više vaša slabost ili proračunat potez nego što to stvarno i iskreno želite.

ZDRAVLJE – Bubrezi su vam slaba tačka.

 

 

STRELAC  POSAO – Treba da promenite način komunikacije jer će to doneti pomak na poslu ali i zbližavanje sa jednom uticajnom osobom od koje ćete zavisiti u budućnosti. Obnova starog poslovnog kontakta sa osobom iz daleka.

NOVAC – Očekuju vas dobici.

LJUBAV – Partner i vi imate prevelike prohteve i nemoguće je da bude sve onako kako ste zamislili. Ako budete išli na skromniju varijantu i naučli da više uživate u malim stvarima, onda ćete biti srećniji. Slobodni Strelčevi, ponovo je aktuelna jedna osoba iz daleka, ali teško da ćete i sada uspeti da započnete kvalitetnu vezu.

ZDRAVLJE – Bez većih promena.

 

 

JARAC POSAO – Ovo je za vas uspešan poslovni period koji vam donosi nove poslovne prilike koje bi trebalo da adekvatnije iskoristite, ali neki od vas to neće uspeti jer ste previše pošteni. Ako grizete i borite se,  onda je sve moguće.

NOVAC – Dobici.

LJUBAV – Period u kojem se nalazite donosi vam erotičnost kojom zračite. Ljubomora koju osećate postaće okidač za veliku strastvenost u spavaćoj sobi. Slobodni Jarčevi, zaljubljive ste prirode i lako možete započeti novu ljubavnu vezu iako ste planirali da to bude samo nešto prolazno.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

VODOLIJA   POSAO – Uspešna osoba vam može ponuditi poslovnu saradnju. U pitanju je prilika o kojoj vredi razmisliti. Pošto ste sada u fazi promena, trebalo bi da date vremena jednoj poslovnoj ideji pre nego što krenete na drugu.

NOVAC – Dobitak preko partnera.

LJUBAV – Ovo je period koji vam donosi stabilizaciju u partnerstvu. Mogući su i zajednički poslovni projekti ili razmišljanje o zajedničkom poslu. Ako tek planirate zajednički život sa partnerom i tražite stan u kojem biste živeli zajedno, sada je prilika da se to realizuje. Slobodne Vodolije, osoba koja vam se dopada ima drugačiji pogled na život. Veliku razliku treba premostiti da bi se ta priča realizovala.

ZDRAVLJE – Solidno je.

 

 

RIBE   POSAO – Naredna sedmica neće vam doneti puno promena, ali će vas dodatno inspirisati pohvale vaših poslovni rivala. To je znak da ste na dobrom putu.

NOVAC – Dobitak je moguć preko partnera.

LJUBAV – Venera na vrhu 7 polja donosi vam jedan romantičan period pun nežnosti i uzajamne pomoći za tekuće poslove koji vas očekuju. Ako ste u dužoj vezi, planiraćete zajednički život sa voljenom osobom. Slobodne Ribe, mogući su kontakti sa osobom koja je u braku. U pitanju je osoba koju znate duže vremena.

ZDRAVLJE – Vodite neuredan život i to je vaš najveći problem.

 

15 thoughts on “Nedeljni horoskop

 1. Poštovani, 9.10.2015. sam konkurisala za posao na fakultetu. Šanse? Rođena sam 20.1.1968. u Užicu, 13,15 h. Pozdrav!

  1. Ukoliko zakažete tumačenje natalne karte, možete postaviti i pitanja koja vas zanimaju. Pojašnjenje o samoj proceduri biće vam poslati na mail adresu. Pozdrav

 2. Rodjen 1.11.1983. U Boru. Da li cu ove godine otici u inostranstvo poslovno?

 3. Rodjena sam 15.11.1982. U Loznici u 12h i 35 min. Interesuje me kada ce doci bolji dani za iskrenu ljubav

  1. Rodjen sam 19.1.1979 da li ce osoba rodjena 6.4.1979 pomiriti samnom I hoce li nas brak opstati

 4. Rodjena sam 15.07.1961.mesto Maovice kod Sinja u Hrvatskoj oko 8 uveče.Veoma težak perod za mene…imam sudjenje,noga mi je u gipsu.Interesuje me kad će se ovaj perid zavšiti i kakav je ishod.Hvala unapred i veliki pozdrav

 5. Poštovana, ne radim već duže vreme … Da li cu uspeti da se zaposlim
  Kada gde
  Hvala

 6. Interesuje me posao dali cu se skorije zaposliti rodjena sam 08.05.1975 u 10h.

 7. Rodjena 14.07.1987 da li cu se pomiriti sa osobom rodjen 23.03.1983
  Hvala

 8. Poštovana, rodjena sam 9.3.1983.u 6:35 u NS, interesuje me da li cu se uskoro zaposliti i kada cu zatrudneti?
  Unapred zahvalna

 9. Poštovanje, rođena sam 04.07.1976, zanima me da li ću se pomiriti sa osobom rođenom 18.07.1974. Hvala

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *